Het parlement
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Duits, Nederlands

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van onze unieke fietstocht door Budapest
  • Fiets veilig over Boedapests fietspaden met alle vereiste veiligheids uitrusting
  • Kom meer te weten over de stad, haar cultuur en verhalen van een persoonlijk en goed geïnformeerde gids
  • Ontdek Boedapest op een gezonde, leuke en milieuvriendelijk manier
  • Fietsend door Budapest ontdek je de verborgen pareltjes die busreizen missen
Overzicht
Ontdek Boedapest op de fiets en rij langs belangrijke hoogtepunten zoals het Hongaarse parlement, Andrassy-straat en Hosok tere (Heldenplein). Van geschiedenis en cultuur tot mode en het nachtleven; deze tour heeft voor elk wat wils.
Wat te verwachten
Fiets door Boedapest langs de belangrijkste en meest relevante bezienswaardigheden van de stad op deze leuke en ontspannende fietstocht van een halve dag. In plaats van je geest over te belasten met feitjes en cijfers brengen onze gidsen de stad tot leven met interessante anekdotes en verhalen over Boedapest.

De tour begint met een tocht naar Szabadsag ter (Vrijheidsplein). Hier vindt je een enorm monument ter herinnering aan het Sovjet-leger. Je zal de nasleep van revoluties, opstanden en geschiedenis voelen. De tour gaat verder naar het Hongaarse parlement; een enorm neo-gotisch gebouw met 28 trappen van meer dan 20 km lang. Vanaf hier krijg je je eerste uitzicht op de prachtige Donau.

Ga verder naar Andrassy straat; de boulevard van Boedapest waar je de mooiste gebouwen en exclusieve winkels van Pest zal vindt. De tour passeert Nagymezö Utca; de Broadway van Boedapest. Deze straat is vol bars, clubs en theaters, en wij adviseren je over de beste plekjes voor een avondje uit in Boedapest.

Vervolgens gaat de tour door Hosok tere of Helden plein, dan loop je naar het stadspark Városliget waar je even kan ontspannen in het Kasteel Vajdahunyad met zijn tuinen en groene parken. Dan springen we weer op de fiets en bezoeken het wereldberoemde Szechenyi thermisch bad, het Fun Park en de dierentuin van Boedapest.

De tour keert terug naar de Basilika door kleine kronkelende straatjes waar je het oude Boedapest proeft. Je ziet oude gebouwen die beschadigd zijn tijdens de burgeroorlog en ontdekt de verborgen hoekjes van deze prachtige stad. Je passeert de Grote Synagoge, Nagy Zsinagoga; de grootste in Europa.
Inbegrepen
  • Persoonlijke gids
  • Fiets
  • Helm
Trefpunt

Boedapest 1050, Szent Istvan ter 6, Basiliek, kijk uit naar de 0,75 Wine Bisztro. Kijk uit voor het BudaBike trefpunt bordje. (Openen in Google Maps)

Vanaf € 18 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (55 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Budabike

Product ID: 22836