Boedapest Boottochten & rondvaarten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
boedapest nachtcruise met uitzicht op het parlement en champagne

Boedapest: nachtcruise met uitzicht op het parlement en champagne

Duur: 1 uur
3 Beoordelingen
GetYourGuide Original
3

Ga aan boord van een exclusieve nachtelijke cruise van 1 uur en toast met een glas champagne terwijl je de verlichte schoonheid van Boedapest vanaf…

Populaire Boottochten & rondvaarten in Boedapest

Bekijk alle Boottochten & rondvaarten in Boedapest
Bekijk alle 351 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Boedapest

Mooie rondvaart. Prachtig om Boedapest in de avond te mogen zien

Het was erg geweldig om binnen een uur via een rondvaart alle bekende bezienswaardigheden van Boedapest gezien te hebben. De bezienswaardigheden waren goed te zien vanuit de boot. Je kon prachtige foto's maken met de bruggen en het Parlementsgebouw. Verder raad ik je aan om via GYG alvast een ticket te bestellen, zodat je gelijk naar binnen kan. Want ik zou niet weten of je daar wel of niet een ticket kan kopen. Naar de locatie was het wel een stukje lopen, maar via Google Maps was het makkelijk te vinden. Wij gingen in de avond om 21.00 uur. Het was koud en het waaide, dus zorg ervoor dat je warm aangekleed gaat. De cocktail was verder niet zo bijzonder. Wel lekker zoet. Dus de prijs-kwaliteitverhouding was goed.

Boedapest: 1-uur durende rondvaart met welkomstdrankje Beoordeeld door Christine, 10/08/2017

Lekker ontspannen genieten van het uitzicht

Bij aankomst kregen we een lekkere cocktail. Je hebt keuze uit met of zonder alcohol. Daarna een klein uurtje varen langs alle highlights aan en over de Donau. Vooral 's avonds geeft dit een mooi effect als alles verlicht is. Omdat er aan boord geen toelichting wordt gegeven zou ik aanraden deze tocht te doen als je al wat meer van de stad en de gebouwen weet.

Boedapest: 1-uur durende rondvaart met welkomstdrankje Beoordeeld door Renate, 06/26/2018

Lekker in het zonnetje gezeten bij een leuke rondvaart.

Leuke boottocht van precies 1,5 uur. Gratis twee drankjes. Wel een te beperkt aantal stoelen om lekker buiten te kunnen zitten. Wij hadden geluk maar heel veel mensen niet. En de 1,5 uur werden echt vol gemaakt door het laatste half uur heel langzaam te varen.

Boedapest: boottocht van 1,5 uur inclusief lunch Beoordeeld door E, 04/12/2018

Mooie boottocht, leuke bootocht, wij hebben genoten.

Mooie boot, vriendelijk personeel, kregen tijdens de boottocht 2x drankje aangeboden, zat bij ticket inbegrepen. Nederlandse audio aanwezig, dit is niet op alle boten. Boottocht zinvol, wordt e.e.a over Boedapest verteld.

Boedapest: boottocht overdag Beoordeeld door Anoniem, 08/22/2019

het was een rondvaart over de Donau in de duisternis.

Wij hebben zowel boottocht overdag, als de boottocht in de duisternis gedaan. Mijn vrouw en ik vonden de boortocht in de duisternis, met alle bruggen en gebouwen verlicht, het meest indrukwekkend. Prachtig.