Meer foto's

Vanaf € 18 per persoon

Stadsfietstocht door Boedapest

Product ID: 741
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Verken de prachtige Hongaarse hoofdstad op de fiets
  • Verken de meest fascinerende bezienswaardigheden van Boedapest door de hele stad
  • Zwerf rond historische gebouwen en kom meer te weten over de geschiedenis van de stad
  • Struin door Andrassy Avenue, een UNESCO Werelderfgoed
Overzicht
Breng een ontspannen dag door en verken beide zijden van de Donau met een kleine groep en raak bekend met de meest verbluffende bezienswaardigheden van Boedapest. Ontdek gedurende de dag de geschiedenis en schoonheid van de Hongaarse hoofdstad.
Wat te verwachten
Er is geen betere manier om de prachtige bezienswaardigheden van de stad te zien en leren van de geschiedenis van Boedapest dan met de fiets. Breng een ontspannen dag touren beide zijden van de Donau met een kleine groep en vertrouwd te raken met het beste van wat de stad te bieden heeft.

Verzamelen bij de Cityrama kantoor, zeer dicht bij het parlementsgebouw, voor een korte introductie voordat u naar de stad te verkennen.

Terwijl crusing rond de stad vindt u een aantal van de meest historische bezienswaardigheden van de hoofdstad, waaronder het parlementsgebouw, het Kasteel District, Matthias kerk, Fishermen's Bastion en het Labyrinth of Buda Castle te bezoeken. Verder op in de richting van Alexander Palace en het Koninklijk Paleis.

Eenmaal in Pest, fiets naar Gresham Palace, de Hongaarse Academie van Wetenschappen, Basiliek St.Stephen en Liberty Square. Op weg naar Heroe's Square u langs Andrassy Avenue, een UNESCO World Heritage Site sinds 2002. De opmerkelijke plekken langs deze straat zijn het Opera House en het Huis van de Terreur, die de twee belangrijkste onderdrukkende regimes in Hongarije, het fascisme en het communisme herdenkt. De tour eindigt het centrum na onze laatste stop bij het stadspark.
Inbegrepen
  • Helm
  • Veiligheidsvest
  • Versnapering
Trefpunt

De tour begint bij het kantoor van Cityrama, dat bij het Parlementsgebouw gevestigd is. (Báthory u. 22, 1054 Boedapest) (Openen in Google Maps)

Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (17 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Cityrama Budapest Travel Agency

Product ID: 741