Kies data

Dagtrip vanaf Boekarest

30 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Veelgestelde vragen over Boekarest

Welke topattracties zijn een must-see in Boekarest?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Boekarest?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Kasteel Bran

Andere activiteiten in Boekarest

Wil je alle activiteiten in Boekarest ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boekarest

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.912 beoordelingen

uitstekende ervaring vlad echt goed en voorbereid. we beginnen vanaf het ontmoetingspunt, over twee uur komen we aan in het kasteel van Peles. in februari, een heerlijke plek, met sneeuw. vanaf de bus loop je 400 m naar het kasteel. tickets betaal je eerst door het geld in Ron/euro's te geven aan de gids die het voor je gaat kopen. daarna ga je naar Bran Castle, dat op twee uur rijden ligt. kaartjes zijn daar te koop. het kasteel is erg schaars, maar toch is het een ervaring voor de legende van Dracula. veel winkels en goedkoop straatvoedsel. dan bereik je de stad Brason in 45 minuten en in 90 minuten maak je een mooie wandeling tussen winkels en de stad. dan keer je in 3 uur terug naar het punt. en een half .. lange wandeling maar de moeite waard . alleen zou het dezelfde prijs hebben, maar onmogelijk uit te voeren voor lange wegen en een zeer moeilijke route. het is het waard. allemaal goed geregeld. met 20 euro. exclusief kasteeltickets.bedankt

Bezoek de kastelen van Peles en Bran, de laatste is binnen niet de moeite waard om te bezoeken. Peles daarentegen is prachtig en meer omgeven door sneeuw. Alle landschappen zijn heel erg mooi en met veel sneeuw was het erg koud, dus ik raad aan om warm gekleed te gaan. Omdat het een woensdag in februari was, vonden we niet al te veel mensen en hoefden we ook niet in de rij te staan. Eindelijk een stop in de stad Brasov, toeristisch en zeker een bezoek waard. De tijden werden perfect gehaald, zelfs een half uur eerder aankomen in Boekarest. Onze gids, Andrei, zonder twijfel de beste van de tour. Met perfect Spaans legt Andrei de geschiedenis van elke plaats uit met een zeer hoog detailniveau en tegelijkertijd op een zeer vermakelijke manier. Altijd op de hoogte van zijn groep, vriendelijk en attent. Verder gek op voetbal.

We hebben deze excursie een paar uur voor vertrek geregeld. We werden opgehaald van een centraal punt in de buurt van ons hotel. We waren helemaal niet gehinderd omdat we een gezin met twee kinderen waren. We hadden genoeg tijd in Peles Castle, Bran Castle en Brasov. De rit was fantastisch, in de bus was het warm en er heerste een zeer goede sfeer, de gids gaf ons veel informatie over de geschiedenis van Roemenië, bezienswaardigheden enz. De chauffeur was heel voorzichtig tijdens het rijden. De kosten van de excursie waren lager dan wanneer we met de trein waren gegaan. Ik raad de tour ten zeerste aan voor degenen die in Transsylvanië willen zijn. Met liefde uit Griekenland!

De tour was zeer bevredigend, we hadden plezier. Onze gids, Vlad, was erg behulpzaam, vriendelijk, hij legde alles heel duidelijk uit, helaas verstond ik weinig in het Engels, maar hij stuurde ons alles wat hij uitlegde over de app in het Italiaans, hij was zelfs erg behulpzaam. We hebben beide kastelen bezocht met uitgebreide uitleg van de gids, daarna zijn we naar de stad Brasov gegaan, prachtig! Tours zijn naar mijn mening te doen en ik raad ze aan omdat ze betrouwbaar zijn! :)

Te vroeg, geen wow gevoel bij tuinen. Slechts paar fonteinen gingen

Emmanuel is een fantastisch gids! Hij vertelde van alles heel enthousiast en had heel veel kennis over de regio’s en heel Roemenië, wij hadden genoeg tijd om alles te zien en vrije tijd was ook voldoende! Wij hebben en super leuke dag gehad! Bedankt Emmanuel Groetjes Jaap,Tammy, Teus & Sonja