Belevingen in

Boeotië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Boeotië

Wil je alle activiteiten in Boeotië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boeotië

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.521 beoordelingen

De dagtrip naar Delfi was zeer interessant. We hadden een super enthousiaste en goede gids. Ze wist ons in korte tijd heel veel kennis bij te brengen. De busrit was ook prima; er was airco en het was leuk om Athene en omstreken vanuit een ander perspectief te zien. De lunch was prima, maar alles gebeurde in razendsnel tempo en het drinken was niet helemaal top. Je kreeg veel eten, maar de kwaliteit was niet geweldig. Het is zeker wel een aanrader als je bent geïnteresseerd in de klassieke oudheid. Post scriptum als je niet voor de lunch kiest, moet je alsnog in het restaurant zitten en eet je à la carte.

Hele ervaring

Heel goed te doen voor niet zulke sportievelingen als wij zijn en genoten van de gids die op een leuke manier het verleden tot leven bracht met zijn verhalen. Zorg voor goed schoeisel en door de klim is t wel raadzaam om goed ter been te zijn.

Goede reisleider en chauffeur.

De reisleidster (Catia?) wist heel veel te vertellen over Athene, Griekenland en Delphi. De chauffeur heeft ons kundig en veilig heen en weer gebracht, ook door het drukke verkeer in de smalle straatjes van Athene.

Delphi is erg indrukwekkend

Dag begon minder, omdat bus half uur te laat was. Gids wist veel te vertellen en Delphi is echt een aanrader. De lunch was prima verzorgd. Alleen jammer dat er niet even tijd was ingepland om souvenirs te kopen.

Interessante trip door de hoogstaande uitleg van de gids

Het was veel meer dan ruïnes door de deskundige uitleg van de gids. De Oudheid werd verstaanbaar en vlot vertaald naar het essentiële.