Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Meerdaagse tocht

Bologna & Toscane: 7-daagse verloren smaken kook tour

Bologna & Toscane: 7-daagse verloren smaken kook tour

Vanaf € 4.341,65 per persoon

Leer om traditionele Italiaanse recepten te koken op een kookschool in Bologna en het prachtige bergachtige gebied van de Apennijnen Romagna. Ontdek ongelooflijke kunst, wijn, recepten en een verbluffend landschap terwijl u het Toscaanse platteland verkent met een lokale chef-kok.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 7 dagen
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
Uw hotel in Bologna of Bologna Guglielmo Marconi Airport
Privégroep

Belevenis

Highlights
  • Koop producten op de markt van Bologna met een lokale chef-kok
  • Geniet van een historische wandeltocht door het centrum van Bologna
  • Bezoek een balsamico-azijnfabriek in Modena en Toscaanse wijnhuizen
  • Bewonder prachtige kunst en architectuur in lokale musea
  • Ontdek de prachtige regio's Emilia, Romagna, Toscane, Umbrië en Marche
  • Kook 3 dagen met je chef-kok in een professionele keuken in Bologna
  • Kook oude recepten op de Apennijnen in Romagna en Toscane
  • Bezoek Montefeltro en bewonder de schilderijen van Piero della Francesca
Volledige beschrijving
Aankomst in Bologna en inchecken in uw appartement of hotel. Maak kennis met de chef-kok en geniet van een snelle rondleiding door het historische centrum van de stad, gevolgd door een aperitief en een diner in een typische trattoria. Na het ontbijt op dagen 2 en 3 ontmoet je de kok op CIBO Cooking School om 08.30 uur en neemt je een historische rondleiding op weg naar het marktgebied van Bologna, waar je beslist wat je in de keuken gaat bereiden terwijl je winkelt. de markt staat. Leer hoe u 2 heerlijke maaltijden kunt bereiden voor lunch en diner inclusief handgemaakte pasta. In de middag kunt u kiezen tussen 3,5 uur koken op de school of een wandeling door het centrum van Bologna met uw chef / gids. Om 18.00 uur ga je terug naar school om het avondeten klaar te maken. Op dag 4 begint u aan een rondleiding door de wijngaarden van Fiorentini in Castrocaro. Na het snacken en het proeven van geweldige Romagnewijnen zoals Sangiovese, Albana en Famoso, kunt u stoppen met een lunch van piadina romagnola en handgemaakte ravioli in een lokale Trattoria. 'S Middags gaat u verder naar de berghut op de berg Fumaiolo. Na het inchecken, maak een korte wandeling in de bergen. 'S Avonds kookt u in het berghuis met een menu dat is gericht op seizoensgebonden ingrediënten en oude, lokale recepten. Op dag 5, bezoek het heiligdom van La Verna gesticht door St. Franciscus van Assisi. Bewonder het prachtige werk van loodglazuur terracotta van Andrea Della Robbia voordat je naar huis gaat om een lunch te koken. Loop naar de Eremo van Saint Alberico op de top van de berg Fumaiolo. Dan kook en dineer je thuis met meer heerlijke lokale gerechten. De volgende ochtend gaat u naar Borgo San Sepolcro in Toscane, de thuisbasis van de schilder Piero della Francesca. Bezoek het plaatselijke Museum en bewonder de fresco's van de Wederopstanding van Christus en de Polyptych van de Misericordia. Na de lunch in een lokale Toscaanse Osteria, ga je naar Monterchi om Piero's Madonna del Parto te zien. In de middag loop je naar de Sorgenti del Tevere op de top van de berg Fumaiolo. Thuis koken en dineren met meer heerlijke lokale gerechten. Op dag 7 breng je de ochtend door met het verkennen van Ravenna voordat je terugkeert naar Bologna.
Inbegrepen
  • 3 overnachtingen in Bologna in een privé hotelkamer of appartement
  • 4 kooklessen op het Culinary Institute of Bologna
  • 2 marktbezoeken en winkelen met de chef-kok
  • Snacks en complete lunches en diners elke dag
  • Wandeling door het centrum van Bologna
  • 3 overnachtingen in de berghut op de berg Fumaiolo
  • Alle tours, transfers, tickets, lunches en diners van het restaurant;
  • Onbeperkte lokale wijn (drink op verantwoorde wijze)
  • Engelstalige chef-instructeurs
  • Hands-on kooklessen
  • CIBO-schort

    Selecteer deelnemers en datum

    Deelnemers

    Geselecteerde datum

    Georganiseerd door

    Product ID: 213564