Bonn
Cultuur & geschiedenis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Bonn

Wil je alle activiteiten in Bonn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bonn

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 110 beoordelingen

Dit is in het Duits! Maar hey het is een food tour en we hebben het fantastisch gehad. De gids Nadia? was zeer behulpzaam. Ze deed de tour in het Duits en vertelde ons toen al snel hoogtepunten in het Engels (ja!). Goede wandeltocht en je kunt een historische / trendy wijk in Keulen verkennen. Het eten is gevarieerd en we hebben alle verschillende culturen van Duitsland geprobeerd. Er is zelfs bier! De gasten spraken ook een beetje Engels, dus het was een goede tijd wat Engels, een beetje Duits, veel lekkere eet / drankjes.

Een prachtige stad.

Beethovenhuis is een must en dat geldt ook voor de botanische tuin en het park. Doe de Beethoven-tour niet als je erover nadenkt - het enige deel dat de moeite waard is, is het huis. De rest van de plaatsen die op de tourkaart zijn aangegeven, zijn niet toegankelijk voor toeristen en hebben alleen een bordje waarop staat dat Beethoven hier verbleef of hier een tijdje speelde. Er zijn nog meer interessante dingen te doen in Bonn.

Heerlijke middag in een heel grappige ronde

We waren een heel klein groepje, met z'n zessen trokken we door het zuidelijke deel van de stad. We hebben een aantal fantastische restaurants leren kennen waar ik zeker nog een keer naar toe zal gaan. Er zijn ook enkele interessante verhalen over Südstadt. Onze gids heeft een warme en grappige manier, bedankt ahhh wat was de naam ... Mareike?

algemeen zeer goed, jammer dat musea ( o.a. Beethoven ) en kerken wegens renovatie werken gesloten en niet te bezoeken waren.