Boog van Constantijn

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Boog van Constantijn

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 24.260 beoordelingen

In een 3 uur durende tour een heleboel informatie verkregen van onze goed onderwezen gids. Tempo van de tour was prima, een heleboel belangrijke bezienswaardigheden werden uitgelicht. De gids (Daniel) wist op humorvolle wijze de toch wel ernstige zaken uit onze wereldgeschiedenis in het juiste perspectief te plaatsen. Al bij al een prima aanrader!

Interessante en uitgebreide tour. Misschien een beetje teveel van het goede om drie heel interessante bezienswaardigheden in een zo korte tijd te stoppen. Wij konden de aandacht er op een gegeven moment niet meer bijhouden en hebben dus wel het een en ander gemist. Jammer

Zeer informatieve tour die dankzij de goede gids 4u duurde ipv de voorziene 3u. Gemakkelijke doorgang naar Colosseum terwijl er een lange rij stond te wachten. Dankzij de draadloze oortjes kan je de gids steeds volgen ook al blijf je wat rond kijken.

Erg prettig om zoveel uitleg te krijgen anders heb je geen idee van de geschiedenis. De gids wist heel veel te vertellen. Soms wel wat lastig te volgen qua tempo (snel) en accent maar wel met veel humor en pasie gebracht door Benjamin.

Het was vreselijk druk dus wel even zoeken naar de juiste gids. Een rondleiding van ruim 3-uur. Best vermoeiend maar boeiend!! Ik denk dat je zo wel de mooiste dingen te zien krijgt! Wij vonden het zeer geslaagd.