Book of Kells
Educatieve activiteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Book of Kells Educatieve activiteiten: Onze meest aanbevolen

Book of Kells en Dublin Castle: tour met voorrangstoegang

1. Book of Kells en Dublin Castle: tour met voorrangstoegang

Ontdek wat in de Annalen van Ulster uit 1007 het "meest waardevolle object in de westerse wereld" wordt genoemd, tijdens een culturele tour met voorrangstoegang naar het Book of Kells in Trinity College in Dublin. Je ontmoet je lokale gids bij de hoofdingang van Trinity College, waar je verstelt zult staan van de rijke versiering en complexe symboliek van het Book of Kells, een verlucht manuscript uit de 8e eeuw dat de Evangeliën van Mattheüs, Markus, Lukas en Johannes bevat. Zie een van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse boekverluchting van dichtbij. Tijdens het tweede deel van deze fascinerende tour bezoek je het 12e-eeuwse Dublin Castle, gebouwd door koning John. Hier laat een professionele, Engelssprekende gids je de hoogtepunten van de buitenkant zien, inclusief de kasteeltuinen. Dit is een van de beste rondleidingen in Ierland. Een deskundige lokale gids vertelt je alles over de geschiedenis en verhalen rond het beroemde kasteel van Dublin.

...
Dublin: privéwandeling met ophaalservice

2. Dublin: privéwandeling met ophaalservice

Nadat je bent opgehaald bij je hotel, begin je aan een wandeltocht die je het echte Dublin laat zien door bekende sites en enkele verborgen juweeltjes en verrassingen te bezoeken die vaak door bezoekers worden gemist. Of je de stad al eerder hebt bezocht of een totale newbie bent op Ierse bodem, deze tour geeft je een voorproefje van hoe het leven hier is. Leer de geschiedenis van Dublin door zijn unieke architecturale landschap en krijg een gevoel van de huidige sfeer terwijl je door de stad dwaalt. Van theaters, culturele instellingen, restaurants, parken en pubs, je ziet het allemaal. Uw gids staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden om uw bezoek aan Dublin te verbeteren. Je krijgt ook de kans om gedenkwaardige en unieke foto's te maken terwijl je wandelt.

...
Dublin: privéwandeling van een halve dag

3. Dublin: privéwandeling van een halve dag

Verken Dublin volgens uw eigen persoonlijke belangen op een 3-uur durende wandeling van de historische straten van de stad. Gemaakt door de bekende historicus en auteur Pat Liddy, zal het team van professionele gidsen elke tour naar uw smaak aan te passen. Zij zullen u te ontmoeten op uw centraal gelegen hotel in Dublin, en nemen je mee op een reis door de Ierse hoofdstad kleurrijke en soms traumatische geschiedenis. Reis terug in de tijd, van de vroege middeleeuwen tot heden, en ontdek de steden literaire verenigingen en architectonisch erfgoed. Of zich richten op de meer macabere aspecten van Dublin. U kunt beginnen op elk gewenst moment je wilt, en rondleidingen kunnen de catering voor familie wandelingen, het verzorgen van de behoeften en belangen van de jongere familieleden, indien nodig. Vol fascinerende verhalen, verrassende feiten, verborgen pareltjes, en tassen van humor, elke tour komt ook met korting op de toegang tot de belangrijkste toeristische attracties, zoals het College Library Drie-eenheid en de Book of Kells tentoonstelling, St Michan's Church, waar u kunt zien gemummificeerde lichamen, het Guinness Storehouse en Jameson Distillery.

...

Sitemap Book of Kells

Wil je alle activiteiten in Book of Kells ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Book of Kells

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 107 beoordelingen

De tour overtrof onze verwachtingen!

Het bezoek aan de Book of Kells (én de bibliotheek van Trinity College) en de tour naar Dublin Castle waren geweldig. De tourguide Frankie was een echte verhalenverteller en gaf veel en nuttige informatie. Dat deed deze Ierse gids met een dosis humor. Online boeken heeft als voordeel dat je in de 'fast lane' de lange, lange rij kunt omzeilen. De wachttijd voor de rij was anderhalf uur. Wij, de online bookers, hebben een kwartier gewacht (omdat we te vroeg waren). Volgende keer weer online boeken bij Getyourguide.nl. Zeker weten.

Anne, onze gids wist ons met veel gedrevenheid en enthousiasme te boeien. We waren onder de indruk over het verhalen die ze ons vertelde over de totstandkoming van the book of kells, de prachtige bibliotheek en de vroegere bewoners van Trinity college. Met veel gevoel en passie liet ze ons ook proeven van de belangrijkste historische gebeurtenissen bij ons bezoek aan de tuinen van Dublin Castle. Een aanrader.

Brian was een uitstekende gids. Hij gaf ons veel goede informatie maar hield ons ook in beweging. Het was druk maar hij bleef de hele tijd bij ons.

Onze gids Niels vertelde in rap tempo en op enthousiaste wijze een vloedgolf aan leuke wetenswaardigheden.