Kies data
Bora Bora

Tours

Bora Bora Tours: Onze meest aanbevolen

Bora Bora: eilandtour en uitje in de bergen per quad

1. Bora Bora: eilandtour en uitje in de bergen per quad

Na een korte introductie over hoe je met je quad moet rijden, steek je Vaitape, het stadscentrum van Bora Bora, over die je rechtstreeks naar het plateau van Amanahune leidt voor een prachtig uitzicht op de vijftig tinten blauw van de prachtige lagune. Je gaat dan naar het legendarische Matira-strand en het beroemde restaurant Bloody Mary's. Na verschillende passages op de hoofdweg, neemt u een klein off-road pad dat u naar de Rots van Anau leidt met een prachtig uitzicht op de hotels op de eilandjes en ook een verrassend uitzicht op de mythische berg Otemanu. Bezoek vervolgens een ander prachtig uitkijkpunt waar je de eerste overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog zult ontdekken. Rijd vervolgens naar een dorp voor een leuke stop om te zien hoe een pareo wordt gemaakt. De wikkelrok wordt niet alleen gezien als een symbool van de Polynesische cultuur in termen van kleding, maar ook van artistieke expertise. Ga verder met een proeverij van exotisch fruit en kokoswater, waar je gids een "cocoshow" -demonstratie en les over de kokosnoot zal presenteren. Je zult ook genieten van een stop van 5 minuten bij de ingang van de Faanui-vallei, een ander ongelooflijk uitkijkpunt. Om onze tour te beëindigen, neemt u de mythische plaats in die wordt beschouwd als een van de mooiste punten van het eiland, het Faanui Canon-uitkijkpunt. Overweeg de lagune en de Faanui-baai met een onvergelijkbaar panorama dat zorgt voor een onvergetelijke herinnering aan uw tijd op Bora Bora.

Bora Bora: catamaranzeilen en snorkelen van een halve dag

2. Bora Bora: catamaranzeilen en snorkelen van een halve dag

Welkom aan boord van de voormalige racecatamaran Vitamin Sea voor de ultieme zeilervaring. Laat je verwelkomen door een toegewijde en deskundige bemanning en word naar je matten gebracht waar je kunt gaan liggen, ontspannen en genieten van de rit. De bemanning zal de zeilen hijsen, de motor uitzetten en de magie van het zeilen kan beginnen. Hoor over de geschiedenis en cultuur van Bora Bora. Maak prachtige foto's om de ervaring voor altijd vast te leggen. Vaar dicht bij de berg Otemanu, de zandbanken en dan het barrièrerif. Ontmoet het onderwaterleven en leer over koralen tijdens het snorkelen in onze unieke koraaltuin, waar onze kapitein je zal begeleiden. Ga naar de mooiste ondiepe waterbaai genaamd 'Paradise Bay' waar je in het kristalheldere water springt om te ontspannen en te genieten. Geniet van drankjes en snacks in een unieke Floating Bar, terwijl loungemuziek speelt op de stereo. Vier en beleef een unieke ervaring.

Bora Bora Jet Ski Tour

3. Bora Bora Jet Ski Tour

Begin uw Jet Ski tour van Bora Bora met een pick-up van uw hotel of de Vaitape pier. vestigen dan op uw Jet Ski, snap op een reddingsvest en luisteren als je gids geeft een veiligheid briefing voor snellere weg op uw water avontuur. Zoom over de kristalheldere lagune langs briefkaartformaat perfecte Bora Bora water bungalows. Hier krijg je een blik op jachten en zeilboten en cruise door de smaragd gedrapeerde heuvels van Mt Otemanu, de hoogste piek van het eiland in 2385 voet (727 meter) hoog. Uw gids stopt op twee locaties waar u in het turquoise water kan springen voor een verfrissende duik en genieten van de adembenemende tropische landschap. Horen over Frans-Polynesische cultuur als uw deskundige gids wijst erop eiland bezienswaardigheden en trakteert u op een kokosnoot doppen demonstratie. U kunt kiezen of u wilt solo of dubbel te rijden. Alle Jet Ski's zijn goed onderhouden op een veilige en spannende rit te garanderen. Uw 2 uur durende expeditie eindigt met een terugkeer naar de door u geselecteerde hotel of de pier.

Bora Bora: privé onderwaterscooterervaring

4. Bora Bora: privé onderwaterscooterervaring

Beleef een unieke duikervaring en bekijk het prachtige onderwaterleven tijdens een duik van 30 minuten in de Bora Bora-lagune. Bewonder vissen, koraal en de zanderige zeebodem. Duik op een van de belangrijkste plekken van de lagune zonder enige ervaring, aangezien deze activiteit toegankelijk is voor niet-zwemmers. Ontvang een briefing van je deskundige instructeur en drijf tijdens de activiteit met een oppervlakteboei op een diepte van 10 meter. Kies ervoor om je onderwaterscooters met iemand anders te delen en in de cockpit vrijuit te kunnen lachen en praten.

Bora Bora: Whale Watching Tour met snorkelen

5. Bora Bora: Whale Watching Tour met snorkelen

Geniet van juli tot november van een walvisexcursie vanuit Bora Bora, wanneer de walvissen migreren van Antarctica naar warmere wateren om te bevallen. Probeer bultruggen, orka's, dolfijnen en orka's te spotten. Word direct opgehaald bij uw hoteldok en stap aan boord van de boot. Lokaliseer en luister naar de walvissen met de hydrofoon aan boord. Als je eenmaal een walvis hebt gezien, bewonder dan hoe hij in het water speelt. Heb meer kans om pasgeborenen te zien, omdat ze hier bevallen. Leer meer over de leefomgeving en het gedrag van deze mysterieuze wezens. Reis met een bedrijf dat is geregistreerd en goedgekeurd als een touroperator voor walvissen bij het Directoraat van het Milieuagentschap.

Bora Bora luxe tour en strandpicknick

6. Bora Bora luxe tour en strandpicknick

Zeg je zorgen vaarwel tijdens een ontspannende tour met kleine groepen door de lagune en het barrièrerif van Bora Bora. Snorkel met het verbazingwekkende zeeleven van de Stille Zuidzee na het ophalen van geselecteerde hotels of de Vaitape-pier en een boottocht van 42 mijl rond het eiland. Zoek naar zwartpuntrifhaaien en pijlstaartroggen in ondiep water, met een aanpak die 100% gericht is op het respect voor het zeeleven. U kunt aan boord van de boot blijven om ze comfortabel te bekijken. Waad in het water voor een close-up ontmoeting met de buitengewone vissen voordat je naar een levendige koraaltuin vol kleurrijke vissen gaat. Ontvang handige tips om comfortabel en veilig te snorkelen. Snelheid naar een motu met Mt. Otemanu als achtergrond en kijk hoe je gids een barbecuepicknick in Polynesische stijl voorbereidt. Zwem of snorkel in het turquoise water en geniet daarna van een hartige picknick met gegrilde vis, kip en rundvlees, met salades en andere gerechten die aan een schaduwrijke tafel worden geserveerd. Krijg uitleg over hoe u deze lokale favorieten kunt bereiden voordat u wordt afgezet bij uw hotel of de pier.

Bora Bora: Combo Sunset Cruise & romantisch diner

7. Bora Bora: Combo Sunset Cruise & romantisch diner

Begin een prachtige avond met je geliefde en trakteer jezelf op het genot van een romantische zonsondergangcruise van twee uur, gevolgd door een heerlijk diner in het gerenommeerde St. James Restaurant. Begin de avond aan boord van een traditionele Polynesische outrigger-kano, soepel glijdend langs Bora Bora-koraalriffen en kijkend naar de zonsondergang over de lagune van het eiland. Tijdens de cruise bij zonsondergang, kon je vergezeld worden door maximaal vijf andere koppels aan boord van de Polynesische kraanbalk. Na zonsondergang wordt u naar het verfijnde St. James Restaurant gebracht, waar uw privétafel is geboekt. Het restaurant bevindt zich in Vaitape, met uitzicht op de lagune en biedt een geweldig uitzicht en een intieme maar toch ontspannen sfeer. Als u in een hotel op het hoofdeiland van Bora Bora verblijft, is uw transfer naar uw hotel vooraf geregeld. Als u in een resort verblijft dat niet op het hoofdeiland ligt, moet u dit samen met uw hotel organiseren.

Bora Bora: een tankduik in de lagune en buiten het rif

8. Bora Bora: een tankduik in de lagune en buiten het rif

Verken de onderwaterwereld rond Bora Bora tijdens deze duiktour met één tank voor gecertificeerde duikers. Volg je PADI-, SSI- en Brevet d'état-gecertificeerde gids door een deel van de Stille Zuidzee dat buiten het rif ligt en bewonder het wemelende onderwaterleven dat zich in de Bora Bora-lagune bevindt. Geniet van het gemak dat u rechtstreeks wordt opgehaald bij de hoofddok van uw hotel. Ontspan op de boot terwijl je je een weg baant naar je eerste duikplek buiten het rif van Bora Bora. Duik de oceaan in en zoek naar groter zeeleven zoals zwartpunt- en citroenhaaien. Leun achterover met snacks, hete thee en vers water terwijl je naar je gids luistert die de volgende duik uitlegt. Maak gebruik van de handdoeken aan boord. Stop bij de turquoise lagune voor je tweede duik. Probeer mantaroggen, adelaarsroggen en schildpadden te spotten terwijl je je een weg baant door een koraaltuin. Stap aan boord van het schip en ga terug naar je hoteldok.

Private Bora Bora Lagoon Snorkel Cruise met BBQ Picknick

9. Private Bora Bora Lagoon Snorkel Cruise met BBQ Picknick

Nadat je bent opgehaald bij je hotel of bij de Vaitape-pier, stap je aan boord van je privéboot voor je exclusieve 5-uur durende snorkelcruise, die een op maat gemaakte ervaring mogelijk maakt met je eigen kapitein die je het beste van de ongelooflijke lagunes en koraalriffen van het eiland zal laten zien. Vertrek rond het eiland naar topplekken, op basis van je interesses en de omstandigheden die dag. Met het water op kniehoogte en het witte zand onder je voeten, heb je waarschijnlijk de kans om tussen pijlstaartroggen en zwartpunthaaien te wandelen. Je zult ook in staat zijn om jezelf onder te dompelen en te zwemmen met de tropische vissen. Ga op zoek naar de verschillende soorten roggen die aanwezig zijn in de lagune van Bora Bora (manta's, adelaarsroggen, pijlstaartroggen). Je gids geeft je alle kennis en aanbevelingen die je nodig hebt voor een optimale ontmoeting met roggen en haaien gemaakt met respect voor het dierenleven. De aanpak is 100% gericht op het respecteren van het leven in zee en zorgt voor een magische ervaring met behoud van de waterfauna en -flora (geen voeding van de haaien, roggen en de bescherming van koraal) Ondanks het feit dat het zeeleven breed vertegenwoordigd is, is het is niet gegarandeerd de aanwezigheid van dieren te spotten tijdens het uitgaan. Indien dit het geval is, wordt de excursie niet vergoed. Je zult ook snorkelen rond kleurrijke koraaltuinen vol met tropische vissen. Uw gids kan u helpen het onderwaterleven te identificeren dat u tijdens uw verkenningstocht ziet. Als snorkelen nieuw voor u is of nerveus in de oceaan, zal uw gids u graag helpen zodat u zich op uw gemak voelt in het water. Volg de bovenstaande route en stop voor de lunch op een ongerept strand met uitzicht op de majestueuze Mt Otemanu van Bora Bora en de sprankelende blauwe lagune. Terwijl uw kapitein een heerlijke barbecue-picknick in Polynesische stijl bereidt, kunt u ontspannen op het witte zandstrand en afkoelen in het kalme, heldere water. Als de lunch klaar is, eet je aan een schaduwrijke tafel op het strand en kies je uit gerechten zoals gegrilde vis, kip of rundvlees, geserveerd met salade, fruit en andere bijgerechten. Geniet daarna van meer tijd om op uw gemak te snorkelen, zwemmen of zonnebaden. Aan het einde van je 5-uur durende cruise keert je gids terug naar je hotel in Bora Bora om een onvergetelijke privétour in het paradijs af te sluiten.

Bora Bora: catamarancruise bij zonsondergang met snacks en drankjes

10. Bora Bora: catamarancruise bij zonsondergang met snacks en drankjes

Geniet van een prachtige zeilcruise bij zonsondergang aan boord van een catamaran rond het kristalheldere water van Frans-Polynesië. Geniet van een drankje terwijl je je vergaapt aan de glooiende heuvels van de hoge bergen langs de kust terwijl je vaart, met de feloranje en rode tinten van de zonsondergang als achtergrond. Leg mooie momenten vast aan boord van een unieke catamaran met maximaal 8 andere gasten. Laat de gastvrouw van het schip foto's van u maken in het paradijs, onder het genot van bubbels champagne en lichte snacks. Leer tijdens het zeilen meer over Bora Bora van je ervaren bemanning en geniet van een voorbeeldige service voordat je terugkeert naar je hotel voor de avond.

Veelgestelde vragen over Tours in Bora Bora

Welke andere activiteiten dan Tours zijn de moeite waard in Bora Bora?

Sitemap Bora Bora

Wil je alle activiteiten in Bora Bora ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.