Ontdek het beste van
Bordeaux

Kom voor de wijn, blijf voor de kosmopolitische sfeer, historische gebouwen, levendige rivieroever en lokale keuken.

Onze aanbevelingen voor Bordeaux

Bordeaux: Garonne cruise met glas wijn

1. Bordeaux: Garonne cruise met glas wijn

Ontdek Bordeaux vanaf de rivier de Garonne aan boord van het jacht Le Luna. Geniet van een ander perspectief op de historische stad met deskundig commentaar terwijl u geniet van uw keuze aan wijn, warme drank of frisdrank, en geniet van een stuk canelé-cake. Bekijk vanaf de rivier enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de gotische kathedraal die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bewonder 18e- en 19e-eeuwse herenhuizen en kunstmusea. Leer meer over de rijke geschiedenis van de stad vanuit je deskundige gids terwijl je vaart op een vintage naoorlogs jacht. Geniet van een glas lokale wijn en een kleine traditionele taart uit de regio, ook wel canelé genoemd.

Saint-Émilion: Grand Cru Classé Wijnhuisbezoek en proeverij

2. Saint-Émilion: Grand Cru Classé Wijnhuisbezoek en proeverij

Tijdens deze excursie zie je twee verschillende soorten wijnhuizen. Eerst verken je een traditioneel wijnhuis met een authentieke kelder en de typische bouwstijl van Saint Emilion waar een traditionele regionale wijn wordt geproduceerd. Het tweede wijnhuis is een modern wijnhuis met een kelder met de nieuwste technologieën. Je ontdekt hoe wijnmakers nieuwe technologie en viticultuurtechnieken gebruiken om het wijnmaakproces te perfectioneren en een andere innovatieve soort wijn te produceren. Je leert van alles over het wijnmaakproces - van de wijnranken, cépagewijnen, het rijpingsproces en alles eromheen. Dit bezoek wordt gevolgd door een proeverij van 3 Saint Emilion Grand Cru-wijnen van de verschillende wijnhuizen, en een introductie over de techniek van het wijnproeven.

Bordeaux: Riviercruise met gids

3. Bordeaux: Riviercruise met gids

Verken Bordeaux vanuit een nieuw perspectief met een riviercruise op de Garonne met live commentaar. Vaar naar het hart van de Franse wijnstreek en bewonder Port de la Lune, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Leer meer over de architectuur van de middeleeuwen en de renaissance terwijl u ontspant aan boord. Begeef je naar het ponton in de buurt van Pont de Pierre en ontmoet je vriendelijke gids en groep voor vandaag. Strijk neer op uw boot en begin uw cruise langs de rivier de Garonne. Luister naar live commentaar van je gids terwijl je de prachtige gebouwen langs de rivieroevers bewondert. Passeer het historische plein Place de la Bourse, de wijk Saint-Pierre en de iconische Cité du Vin.

Vanuit Bordeaux: Halve dag Saint-Émilion tour en wijnproeverij

4. Vanuit Bordeaux: Halve dag Saint-Émilion tour en wijnproeverij

Ontdek Saint-Emilion, zijn wijnen en zijn geschiedenis tijdens een rondleiding vanuit Bordeaux. Bezoek een historisch kasteel en proef 3 verschillende kwaliteitswijnen. Ontmoet elkaar in het centrum van Bordeaux en reis per busje naar de wijnstreek Saint Emilion. Bezoek eerst het dorp Saint-Emilion, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bekijk de historische monumenten tijdens een korte rondleiding. Vervolgens bezoekt u een kasteel en geniet u van een proeverij van 3 wijnen. Leer meer over de specifieke kenmerken van deze appellatie, inclusief de druivensoorten en wijnbereidingstechnieken die zijn gebruikt om deze unieke wijnen te creëren.

Vanuit Bordeaux: Middag Saint-Emilion wijnproeverij

5. Vanuit Bordeaux: Middag Saint-Emilion wijnproeverij

Maak een mooie rit naar het prachtige wijngebied van Saint-Emilion op de rechteroever van de rivier de Dordogne en bezoek dit Werelderfgoed. Ervaar de intimiteit van het privékasteel, leer de geheimen van de wijnproductie, ontdek de kuipkamer & kelder en proef enkele van de beste wijnen. Vertrek Bordeaux in de namiddag en bezoek een "Great Classified Growth" (Grand Cru Classé) wijndomein met uitzicht op de wijngaarden van Saint-Emilion. Hoor meer over het proces van wijn maken en beloon jezelf met een aperitief geserveerd met vers kwaliteitsbrood en kaas. Leer de stappen van het juiste wijnproeven tijdens een proefles. Train je neus om wijnaroma's te herkennen voordat je gaat genieten van heerlijke wijnen. Volg dan vroeg in de avond een rondleiding door het middeleeuwse dorp Saint-Emilion en ontdek waarom het is uitgeroepen tot Unesco-werelderfgoedlocatie. Keer terug naar Bordeaux voor een drop-off aan het einde van de tour.

Bordeaux: Wijnroute langs wijngaarden met proeverijen van lokale wijn

6. Bordeaux: Wijnroute langs wijngaarden met proeverijen van lokale wijn

Neem een paar uur de tijd om het Bordeaux wijnland te ontdekken tijdens een rondleiding. Ontdek de Medoc, Saint-Emilion, Graves en Sauternes of Entre-deux-Mers - elk met zijn eigen charme. Het wijngebied hangt af van de dag van je bezoek. Vertrek vanaf het Bordeaux Office du Tourisme en ontdek verschillende soorten châteaux en proef de kleuren van de wijnen afhankelijk van de wijnstreek. Tijdens de tocht geeft je gids uitleg over Bordeaux-wijn en veel informatie. Stop van dinsdag tot zaterdag bij 2 wijndomeinen, bezoek het technische gedeelte met de eiken vaten, de kuipen en leer meer over het proces van wijn maken. Ontdek het overwicht van de seizoenen die de smaakvariëteiten bepalen en nog veel meer. Geniet aan het einde van elk bezoek van een proeverij van twee wijnen van het landgoed met advies over de stappen van de kunst van het proeven (de hoeveelheid is beperkt door de Franse wet). Op zondag en maandag is de bestemming Saint-Emilion, een van de beroemdste plaatsen ter wereld voor wijn en erfgoed. Volg je gids door het dorp Saint-Emilion om enkele van de oude en opmerkelijke gebouwen te bewonderen en ga naar de verbazingwekkende ondergrondse kerk. Het tweede deel van de middag omvat een bezoek aan een wijndomein en een proeverij van twee wijnen. Op de terugweg naar Bordeaux kan je gids vragen beantwoorden of advies geven. Aankomst in Bordeaux in de avond. Maandag: Saint-Emilion of Fronsac Dinsdag: Medoc Woensdag: Graves en Sauternes Donderdag: Entre-deux-Mers Vrijdag: Bourg & Blaye Zaterdag: Medoc Zondag: Saint-Emilion

Vanuit Bordeaux: culinaire tour door Saint-Émilion

7. Vanuit Bordeaux: culinaire tour door Saint-Émilion

Vertrek vanuit het centrum van Bordeaux aan boord van een busje om Saint-Emilion, zijn wijnen en zijn geschiedenis te ontdekken. Bezoek 3 wijnmakerijen en ontspan met een picknick in een Château. Leer eerst meer over de geschiedenis van Saint-Emilion, een Unesco-werelderfgoedlocatie, en zijn historische monumenten. Ontdek de geheimen van deze middeleeuwse stad en haar rol als geboorteplaats van de Bordeaux wijnbouw. Geniet 's middags van een proeverij van 3 wijnen bij een Château wijnmakerij. Geniet van een picknick van een ambachtelijke en traditionele traiteur, die verse, lokale producten in potten serveert, evenals vleeswaren uit Baskenland en kaas, vergezeld van een glas wijn. Bezoek daarna een tweede Château-wijnmakerij en geniet van een proeverij van 2 wijnen. Leer meer over de specifieke kenmerken van deze appellation, waaronder de druivensoorten en de vinificatietechnieken die worden gebruikt om deze unieke wijnen te maken. Om de dag af te sluiten ga je naar het laatste Château voor een laatste proeverij van 3 wijnen.

Bordeaux: Cité du Vin Direct Ticket en Wijnproeverij

8. Bordeaux: Cité du Vin Direct Ticket en Wijnproeverij

Boek je toegangsbewijs voor La Cité du Vin in Bordeaux, met 18 tentoonstellingen over wijn. Je hoeft niet in de rij te staan om naar binnen te gaan en kunt ongeveer 3 uur lang de tentoonstellingen bekijken met behulp van een digitale gids die in 8 talen beschikbaar is. Maak een reis naar het hart van de grote geschiedenis van wijn. Verken via interactieve ruimtes wijngaarden over de hele wereld, stel je zintuigen op de proef of leer iets meer over het fantastische proces van wijn maken. Ga aan het einde van de rondleiding naar de 8e verdieping en de Belvedere voor een 360-graden panoramisch uitzicht over Bordeaux en de omgeving. Geniet ook van een glas wijn tijdens een proeverij, waarbij je kunt kiezen uit een vernieuwde selectie van 15 wereldwijnen. Na je bezoek kun je rondneuzen in de boetiek, de wijnkelder met een uitgebreide internationale selectie, de restaurants (waarvan er een op de 7e verdieping een panoramisch uitzicht biedt) en de leeszaal.

Bordeaux: Wandeltour met gids

9. Bordeaux: Wandeltour met gids

Je ontdekt de historische bezienswaardigheden van Bordeaux tijdens een wandeltocht van 2 uur door het historische centrum en ontdekt waarom het door de UNESCO tot Werelderfgoed is uitgeroepen. Ontmoet je gids bij het VVV-kantoor van Bordeaux op de Cours du 30 Juillet. Je ontdekt vervolgens een uitzonderlijk ensemble van stedelijke en architectonische wonderen. Wandel langs theaters, stadhuizen en herenhuizen, afgewisseld met pleinen, parken en fonteinen om een intrigerend perspectief te krijgen op een stad die een spectaculaire metamorfose ondergaat. Je bekijkt enkele van de nieuwe economische en artistieke projecten. Van de brede avenues van neoklassieke buurten rond het Place des Quinconces, het Grand Theatre en de smalle straatjes van de wijk Saint-Pierre nodigt de rondleiding je uit om de diversiteit van het erfgoed van Bordeaux te ontdekken. Je komt meer te weten over de geschiedenis van Bordeaux en de filosofen van de Verlichting die het stadslandschap van de stad hebben beïnvloed.

Bordeaux: schilderachtige riviercruise met commentaar en Canelés

10. Bordeaux: schilderachtige riviercruise met commentaar en Canelés

Ontdek de wijnen en de schilderachtige waterkant van Bordeaux tijdens een 1,15 uur durende wijnproefcruise en bewonder de 18e-eeuwse gevels, de Stenen Brug en andere romantische bruggen, en drukke havens vanaf de rivier de Garonne. Verken de wijk Chartrons vanaf de rivier de Garonne. Klim aan boord van de elektrische plezierboot Sirius bij de aanlegsteiger van Les Bateaux Bordelais (Quais des Chartrons) in het centrum van de stad. Vertrek om 14.45 of 16.00 uur en vaar langs de historische gevels van de op de UNESCO-lijst opgenomen Port de la Lune met de romantische stenen brug en de moderne wijk Bacalan met het Cité du Vin museum. Ga onder de hefbrug van Pont Jacques-Chaban-Delmas door en vaar verder langs de Pont d'Aquitaine (de Gouden Poort van Bordeaux). Als je voorbij het dorp Lormont bent gevaren, keert de boot om en vaar je terug naar het stadscentrum vanuit de havenzone van Bassens. Onderweg zul je 2 prachtige canelés van het beroemde merk Baillardran zien en de link horen tussen het verhaal van de canelé en de stad Bordeaux, van het Palais de la Bourse tot de ingang van de riviermonding.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Bordeaux

Alle activiteiten

Onze aanbevelingen voor Bordeaux

Bordeaux: Garonne cruise met glas wijn

Bordeaux: Garonne cruise met glas wijn

Ontdek Bordeaux vanaf de rivier de Garonne aan boord van het jacht Le Luna. Geniet van een ander perspectief op de historische stad met deskundig commentaar terwijl u geniet van uw keuze aan wijn, warme drank of frisdrank, en geniet van een stuk canelé-cake. Bekijk vanaf de rivier enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de gotische kathedraal die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bewonder 18e- en 19e-eeuwse herenhuizen en kunstmusea. Leer meer over de rijke geschiedenis van de stad vanuit je deskundige gids terwijl je vaart op een vintage naoorlogs jacht. Geniet van een glas lokale wijn en een kleine traditionele taart uit de regio, ook wel canelé genoemd.

Saint-Émilion: Grand Cru Classé Wijnhuisbezoek en proeverij

Saint-Émilion: Grand Cru Classé Wijnhuisbezoek en proeverij

Tijdens deze excursie zie je twee verschillende soorten wijnhuizen. Eerst verken je een traditioneel wijnhuis met een authentieke kelder en de typische bouwstijl van Saint Emilion waar een traditionele regionale wijn wordt geproduceerd. Het tweede wijnhuis is een modern wijnhuis met een kelder met de nieuwste technologieën. Je ontdekt hoe wijnmakers nieuwe technologie en viticultuurtechnieken gebruiken om het wijnmaakproces te perfectioneren en een andere innovatieve soort wijn te produceren. Je leert van alles over het wijnmaakproces - van de wijnranken, cépagewijnen, het rijpingsproces en alles eromheen. Dit bezoek wordt gevolgd door een proeverij van 3 Saint Emilion Grand Cru-wijnen van de verschillende wijnhuizen, en een introductie over de techniek van het wijnproeven.

Bordeaux: Riviercruise met gids

Bordeaux: Riviercruise met gids

Verken Bordeaux vanuit een nieuw perspectief met een riviercruise op de Garonne met live commentaar. Vaar naar het hart van de Franse wijnstreek en bewonder Port de la Lune, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Leer meer over de architectuur van de middeleeuwen en de renaissance terwijl u ontspant aan boord. Begeef je naar het ponton in de buurt van Pont de Pierre en ontmoet je vriendelijke gids en groep voor vandaag. Strijk neer op uw boot en begin uw cruise langs de rivier de Garonne. Luister naar live commentaar van je gids terwijl je de prachtige gebouwen langs de rivieroevers bewondert. Passeer het historische plein Place de la Bourse, de wijk Saint-Pierre en de iconische Cité du Vin.

Vanuit Bordeaux: Halve dag Saint-Émilion tour en wijnproeverij

Vanuit Bordeaux: Halve dag Saint-Émilion tour en wijnproeverij

Ontdek Saint-Emilion, zijn wijnen en zijn geschiedenis tijdens een rondleiding vanuit Bordeaux. Bezoek een historisch kasteel en proef 3 verschillende kwaliteitswijnen. Ontmoet elkaar in het centrum van Bordeaux en reis per busje naar de wijnstreek Saint Emilion. Bezoek eerst het dorp Saint-Emilion, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bekijk de historische monumenten tijdens een korte rondleiding. Vervolgens bezoekt u een kasteel en geniet u van een proeverij van 3 wijnen. Leer meer over de specifieke kenmerken van deze appellatie, inclusief de druivensoorten en wijnbereidingstechnieken die zijn gebruikt om deze unieke wijnen te creëren.

Vanuit Bordeaux: Middag Saint-Emilion wijnproeverij

Vanuit Bordeaux: Middag Saint-Emilion wijnproeverij

Maak een mooie rit naar het prachtige wijngebied van Saint-Emilion op de rechteroever van de rivier de Dordogne en bezoek dit Werelderfgoed. Ervaar de intimiteit van het privékasteel, leer de geheimen van de wijnproductie, ontdek de kuipkamer & kelder en proef enkele van de beste wijnen. Vertrek Bordeaux in de namiddag en bezoek een "Great Classified Growth" (Grand Cru Classé) wijndomein met uitzicht op de wijngaarden van Saint-Emilion. Hoor meer over het proces van wijn maken en beloon jezelf met een aperitief geserveerd met vers kwaliteitsbrood en kaas. Leer de stappen van het juiste wijnproeven tijdens een proefles. Train je neus om wijnaroma's te herkennen voordat je gaat genieten van heerlijke wijnen. Volg dan vroeg in de avond een rondleiding door het middeleeuwse dorp Saint-Emilion en ontdek waarom het is uitgeroepen tot Unesco-werelderfgoedlocatie. Keer terug naar Bordeaux voor een drop-off aan het einde van de tour.

Bordeaux: Wijnroute langs wijngaarden met proeverijen van lokale wijn

Bordeaux: Wijnroute langs wijngaarden met proeverijen van lokale wijn

Neem een paar uur de tijd om het Bordeaux wijnland te ontdekken tijdens een rondleiding. Ontdek de Medoc, Saint-Emilion, Graves en Sauternes of Entre-deux-Mers - elk met zijn eigen charme. Het wijngebied hangt af van de dag van je bezoek. Vertrek vanaf het Bordeaux Office du Tourisme en ontdek verschillende soorten châteaux en proef de kleuren van de wijnen afhankelijk van de wijnstreek. Tijdens de tocht geeft je gids uitleg over Bordeaux-wijn en veel informatie. Stop van dinsdag tot zaterdag bij 2 wijndomeinen, bezoek het technische gedeelte met de eiken vaten, de kuipen en leer meer over het proces van wijn maken. Ontdek het overwicht van de seizoenen die de smaakvariëteiten bepalen en nog veel meer. Geniet aan het einde van elk bezoek van een proeverij van twee wijnen van het landgoed met advies over de stappen van de kunst van het proeven (de hoeveelheid is beperkt door de Franse wet). Op zondag en maandag is de bestemming Saint-Emilion, een van de beroemdste plaatsen ter wereld voor wijn en erfgoed. Volg je gids door het dorp Saint-Emilion om enkele van de oude en opmerkelijke gebouwen te bewonderen en ga naar de verbazingwekkende ondergrondse kerk. Het tweede deel van de middag omvat een bezoek aan een wijndomein en een proeverij van twee wijnen. Op de terugweg naar Bordeaux kan je gids vragen beantwoorden of advies geven. Aankomst in Bordeaux in de avond. Maandag: Saint-Emilion of Fronsac Dinsdag: Medoc Woensdag: Graves en Sauternes Donderdag: Entre-deux-Mers Vrijdag: Bourg & Blaye Zaterdag: Medoc Zondag: Saint-Emilion

Vanuit Bordeaux: culinaire tour door Saint-Émilion

Vanuit Bordeaux: culinaire tour door Saint-Émilion

Vertrek vanuit het centrum van Bordeaux aan boord van een busje om Saint-Emilion, zijn wijnen en zijn geschiedenis te ontdekken. Bezoek 3 wijnmakerijen en ontspan met een picknick in een Château. Leer eerst meer over de geschiedenis van Saint-Emilion, een Unesco-werelderfgoedlocatie, en zijn historische monumenten. Ontdek de geheimen van deze middeleeuwse stad en haar rol als geboorteplaats van de Bordeaux wijnbouw. Geniet 's middags van een proeverij van 3 wijnen bij een Château wijnmakerij. Geniet van een picknick van een ambachtelijke en traditionele traiteur, die verse, lokale producten in potten serveert, evenals vleeswaren uit Baskenland en kaas, vergezeld van een glas wijn. Bezoek daarna een tweede Château-wijnmakerij en geniet van een proeverij van 2 wijnen. Leer meer over de specifieke kenmerken van deze appellation, waaronder de druivensoorten en de vinificatietechnieken die worden gebruikt om deze unieke wijnen te maken. Om de dag af te sluiten ga je naar het laatste Château voor een laatste proeverij van 3 wijnen.

Bordeaux: Cité du Vin Direct Ticket en Wijnproeverij

Bordeaux: Cité du Vin Direct Ticket en Wijnproeverij

Boek je toegangsbewijs voor La Cité du Vin in Bordeaux, met 18 tentoonstellingen over wijn. Je hoeft niet in de rij te staan om naar binnen te gaan en kunt ongeveer 3 uur lang de tentoonstellingen bekijken met behulp van een digitale gids die in 8 talen beschikbaar is. Maak een reis naar het hart van de grote geschiedenis van wijn. Verken via interactieve ruimtes wijngaarden over de hele wereld, stel je zintuigen op de proef of leer iets meer over het fantastische proces van wijn maken. Ga aan het einde van de rondleiding naar de 8e verdieping en de Belvedere voor een 360-graden panoramisch uitzicht over Bordeaux en de omgeving. Geniet ook van een glas wijn tijdens een proeverij, waarbij je kunt kiezen uit een vernieuwde selectie van 15 wereldwijnen. Na je bezoek kun je rondneuzen in de boetiek, de wijnkelder met een uitgebreide internationale selectie, de restaurants (waarvan er een op de 7e verdieping een panoramisch uitzicht biedt) en de leeszaal.

Bordeaux: Wandeltour met gids

Bordeaux: Wandeltour met gids

Je ontdekt de historische bezienswaardigheden van Bordeaux tijdens een wandeltocht van 2 uur door het historische centrum en ontdekt waarom het door de UNESCO tot Werelderfgoed is uitgeroepen. Ontmoet je gids bij het VVV-kantoor van Bordeaux op de Cours du 30 Juillet. Je ontdekt vervolgens een uitzonderlijk ensemble van stedelijke en architectonische wonderen. Wandel langs theaters, stadhuizen en herenhuizen, afgewisseld met pleinen, parken en fonteinen om een intrigerend perspectief te krijgen op een stad die een spectaculaire metamorfose ondergaat. Je bekijkt enkele van de nieuwe economische en artistieke projecten. Van de brede avenues van neoklassieke buurten rond het Place des Quinconces, het Grand Theatre en de smalle straatjes van de wijk Saint-Pierre nodigt de rondleiding je uit om de diversiteit van het erfgoed van Bordeaux te ontdekken. Je komt meer te weten over de geschiedenis van Bordeaux en de filosofen van de Verlichting die het stadslandschap van de stad hebben beïnvloed.

Bordeaux: schilderachtige riviercruise met commentaar en Canelés

Bordeaux: schilderachtige riviercruise met commentaar en Canelés

Ontdek de wijnen en de schilderachtige waterkant van Bordeaux tijdens een 1,15 uur durende wijnproefcruise en bewonder de 18e-eeuwse gevels, de Stenen Brug en andere romantische bruggen, en drukke havens vanaf de rivier de Garonne. Verken de wijk Chartrons vanaf de rivier de Garonne. Klim aan boord van de elektrische plezierboot Sirius bij de aanlegsteiger van Les Bateaux Bordelais (Quais des Chartrons) in het centrum van de stad. Vertrek om 14.45 of 16.00 uur en vaar langs de historische gevels van de op de UNESCO-lijst opgenomen Port de la Lune met de romantische stenen brug en de moderne wijk Bacalan met het Cité du Vin museum. Ga onder de hefbrug van Pont Jacques-Chaban-Delmas door en vaar verder langs de Pont d'Aquitaine (de Gouden Poort van Bordeaux). Als je voorbij het dorp Lormont bent gevaren, keert de boot om en vaar je terug naar het stadscentrum vanuit de havenzone van Bassens. Onderweg zul je 2 prachtige canelés van het beroemde merk Baillardran zien en de link horen tussen het verhaal van de canelé en de stad Bordeaux, van het Palais de la Bourse tot de ingang van de riviermonding.

Veelgestelde vragen over Bordeaux

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Bordeaux?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Bordeaux op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Bordeaux

Activiteiten in Bordeaux

Steden in Frankrijk

Andere activiteiten in Bordeaux

Wil je alle activiteiten in Bordeaux bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bordeaux

Gemiddelde beoordeling

4.6
(7.362 beoordelingen)

Een geweldig overzicht van een echt interessante stad, een mooie mix van stadsstraten en een beetje parklandschap. Goed getimede pauzes voor canneles (Bordeaux's eigen gebak), een wandeling door Darwin met toiletten beschikbaar, en uitzichtplekken voor foto's. Een korte klim op een van de bruggen om je het gevoel te geven dat je aan je oefening hebt gedaan.

Uitstekende fietstocht! Leuke manier om de stad te zien en een snel overzicht te krijgen van enkele van de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Onze gids, Flavi (sp?) was geweldig.

goede fietsen, enthousiaste tourguide die supergoed Engels sprak en op leuke plekken gekomen (ook overkant van het water bij Darwin). aanrader!

Fietsen zijn ok, maar niet geweldig! Wat nog belangrijker is, Flavie, de gids, heeft fantastisch werk geleverd!

Zeer handig voor transport en ingangen, heb er het beste van gemaakt