Bordeaux
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Bordeaux

Wil je alle activiteiten in Bordeaux ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bordeaux

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.255 beoordelingen

De rondleiding was geweldig!!! We zijn zo blij dat we dit hebben geboekt en niet alleen zelf naar boven rijden en ons afvragen. Onze gids Jerome was geweldig. Hij was charmant, sprak perfect Engels en was erg informatief. Hij was echt een coole kerel. De kasteeltours zijn super mooi. Het werk dat naar deze plaatsen gaat, is ongelooflijk. We hebben zoveel geleerd over de druiven, terrior, vacuümmachines, het proces enz. . . ZO COOL en vooral ... de wijnen smaakten GEWELDIG. . Doe deze tour, je zult niet teleurgesteld worden.

zeer interessante excursie naar een zeer fascinerend wijnland. Saint Emilion is een zeer charmante stad, en de hele reis was de kosten waard. De gids en het personeel van de Chateaux waren uiterst professioneel en het is duidelijk dat ze erg gepassioneerd zijn over hun werk. we hebben veel interessante dingen geleerd over het proces van wijnbehandeling en degustatie, en we konden niet voorkomen dat we een paar flessen voor onszelf kochten nadat de reis was afgelopen.

Ik was over het algemeen een uitstekende ervaring. De enige smet op de tour is niet de schuld van de touroperator. De tweede en derde wijnmakerijgids was niet prettig, vooral vanwege het feit dat hij bij het inschenken van de wijn voor de proeverij, alle 3 soorten, mij en mijn partner minder gaf dan wat hij de anderen gaf.

heel verrijkend en super mooie domeinen om een wijnproeverij te beleven. Veel beter en authentieker dan cité du vin.

Twee mooie chateaus bezocht, met drie wijnproeverijen. Gezellige gids en mooi stadje.