Bordeaux
Voor volwassenen

Voor volwassenen
66 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Bordeaux Voor volwassenen: onze aanbevelingen

Bordeaux: Garonne cruise met glas wijn

Bordeaux: Garonne cruise met glas wijn

Ontdek Bordeaux vanaf de rivier de Garonne aan boord van het jacht Le Luna. Geniet van een ander perspectief op de historische stad met deskundig commentaar terwijl u geniet van uw keuze aan wijn, warme drank of frisdrank, en geniet van een stuk canelé-cake. Bekijk vanaf de rivier enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de gotische kathedraal die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bewonder 18e- en 19e-eeuwse herenhuizen en kunstmusea. Leer meer over de rijke geschiedenis van de stad vanuit je deskundige gids terwijl je vaart op een vintage naoorlogs jacht. Geniet van een glas lokale wijn en een kleine traditionele taart uit de regio, ook wel canelé genoemd.

Bordeaux: Cité du Vin Direct Ticket en Wijnproeverij

Bordeaux: Cité du Vin Direct Ticket en Wijnproeverij

Boek je toegangsbewijs voor La Cité du Vin in Bordeaux, met 18 tentoonstellingen over wijn. Je hoeft niet in de rij te staan om naar binnen te gaan en kunt ongeveer 3 uur lang de tentoonstellingen bekijken met behulp van een digitale gids die in 8 talen beschikbaar is. Maak een reis naar het hart van de grote geschiedenis van wijn. Verken via interactieve ruimtes wijngaarden over de hele wereld, stel je zintuigen op de proef of leer iets meer over het fantastische proces van wijn maken. Ga aan het einde van de rondleiding naar de 8e verdieping en de Belvedere voor een 360-graden panoramisch uitzicht over Bordeaux en de omgeving. Geniet ook van een glas wijn tijdens een proeverij, waarbij je kunt kiezen uit een vernieuwde selectie van 15 wereldwijnen. Na je bezoek kun je rondneuzen in de boetiek, de wijnkelder met een uitgebreide internationale selectie, de restaurants (waarvan er een op de 7e verdieping een panoramisch uitzicht biedt) en de leeszaal.

Saint-Émilion: Grand Cru Classé Wijnhuisbezoek en proeverij

Saint-Émilion: Grand Cru Classé Wijnhuisbezoek en proeverij

Tijdens deze excursie zie je twee verschillende soorten wijnhuizen. Eerst verken je een traditioneel wijnhuis met een authentieke kelder en de typische bouwstijl van Saint Emilion waar een traditionele regionale wijn wordt geproduceerd. Het tweede wijnhuis is een modern wijnhuis met een kelder met de nieuwste technologieën. Je ontdekt hoe wijnmakers nieuwe technologie en viticultuurtechnieken gebruiken om het wijnmaakproces te perfectioneren en een andere innovatieve soort wijn te produceren. Je leert van alles over het wijnmaakproces - van de wijnranken, cépagewijnen, het rijpingsproces en alles eromheen. Dit bezoek wordt gevolgd door een proeverij van 3 Saint Emilion Grand Cru-wijnen van de verschillende wijnhuizen, en een introductie over de techniek van het wijnproeven.

Bordeaux: Riviercruise met gids

Bordeaux: Riviercruise met gids

Verken Bordeaux vanuit een nieuw perspectief met een riviercruise op de Garonne met live commentaar. Vaar naar het hart van de Franse wijnstreek en bewonder Port de la Lune, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Leer meer over de architectuur van de middeleeuwen en de renaissance terwijl u ontspant aan boord. Begeef je naar het ponton in de buurt van Pont de Pierre en ontmoet je vriendelijke gids en groep voor vandaag. Strijk neer op uw boot en begin uw cruise langs de rivier de Garonne. Luister naar live commentaar van je gids terwijl je de prachtige gebouwen langs de rivieroevers bewondert. Passeer het historische plein Place de la Bourse, de wijk Saint-Pierre en de iconische Cité du Vin.

Vanuit Bordeaux: Halve dag Saint-Émilion tour en wijnproeverij

Vanuit Bordeaux: Halve dag Saint-Émilion tour en wijnproeverij

Ontdek Saint-Emilion, zijn wijnen en zijn geschiedenis tijdens een rondleiding vanuit Bordeaux. Bezoek een historisch kasteel en proef 3 verschillende kwaliteitswijnen. Ontmoet elkaar in het centrum van Bordeaux en reis per busje naar de wijnstreek Saint Emilion. Bezoek eerst het dorp Saint-Emilion, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bekijk de historische monumenten tijdens een korte rondleiding. Vervolgens bezoekt u een kasteel en geniet u van een proeverij van 3 wijnen. Leer meer over de specifieke kenmerken van deze appellatie, inclusief de druivensoorten en wijnbereidingstechnieken die zijn gebruikt om deze unieke wijnen te creëren.

Vanuit Bordeaux: Middag Saint-Emilion wijnproeverij

Vanuit Bordeaux: Middag Saint-Emilion wijnproeverij

Maak een mooie rit naar het prachtige wijngebied van Saint-Emilion op de rechteroever van de rivier de Dordogne en bezoek dit Werelderfgoed. Ervaar de intimiteit van het privékasteel, leer de geheimen van de wijnproductie, ontdek de kuipkamer & kelder en proef enkele van de beste wijnen. Vertrek Bordeaux in de namiddag en bezoek een "Great Classified Growth" (Grand Cru Classé) wijndomein met uitzicht op de wijngaarden van Saint-Emilion. Hoor meer over het proces van wijn maken en beloon jezelf met een aperitief geserveerd met vers kwaliteitsbrood en kaas. Leer de stappen van het juiste wijnproeven tijdens een proefles. Train je neus om wijnaroma's te herkennen voordat je gaat genieten van heerlijke wijnen. Volg dan vroeg in de avond een rondleiding door het middeleeuwse dorp Saint-Emilion en ontdek waarom het is uitgeroepen tot Unesco-werelderfgoedlocatie. Keer terug naar Bordeaux voor een drop-off aan het einde van de tour.

Bordeaux: Wijngaarden Wijnproeverij Halve Dagtrip

Bordeaux: Wijngaarden Wijnproeverij Halve Dagtrip

Neem een paar uur de tijd om het Bordeaux wijnland te ontdekken tijdens een rondleiding. Ontdek de Medoc, Saint-Emilion, Graves en Sauternes of Entre-deux-Mers - elk met zijn eigen charme. Het wijngebied hangt af van de dag van je bezoek. Vertrek vanaf het Bordeaux Office du Tourisme en ontdek verschillende soorten châteaux en proef de kleuren van de wijnen afhankelijk van de wijnstreek. Tijdens de tocht geeft je gids uitleg over Bordeaux-wijn en veel informatie. Stop van dinsdag tot zaterdag bij 2 wijndomeinen, bezoek het technische gedeelte met de eiken vaten, de kuipen en leer meer over het proces van wijn maken. Ontdek het overwicht van de seizoenen die de smaakvariëteiten bepalen en nog veel meer. Geniet aan het einde van elk bezoek van een proeverij van twee wijnen van het landgoed met advies over de stappen van de kunst van het proeven (de hoeveelheid is beperkt door de Franse wet). Op zondag en maandag is de bestemming Saint-Emilion, een van de beroemdste plaatsen ter wereld voor wijn en erfgoed. Volg je gids door het dorp Saint-Emilion om enkele van de oude en opmerkelijke gebouwen te bewonderen en ga naar de verbazingwekkende ondergrondse kerk. Het tweede deel van de middag omvat een bezoek aan een wijndomein en een proeverij van twee wijnen. Op de terugweg naar Bordeaux kan je gids vragen beantwoorden of advies geven. Aankomst in Bordeaux in de avond. Maandag: Saint-Emilion of Fronsac Dinsdag: Medoc Woensdag: Graves en Sauternes Donderdag: Entre-deux-Mers Vrijdag: Bourg & Blaye Zaterdag: Medoc Zondag: Saint-Emilion

Bordeaux: Immersieve tentoonstelling Les Bassins des Lumières

Bordeaux: Immersieve tentoonstelling Les Bassins des Lumières

Ontdek tentoonstellingen die geavanceerde technologie en artistieke creatie combineren met tickets voor een meeslepende ervaring in Bassin des Lumières in het centrum van Bordeaux. Verken het grootste digitale kunstcentrum ter wereld dat gevestigd is in een Duitse onderzeebootbasis uit de Tweede Wereldoorlog. Betreed Les Bassins des Lumières, een plek vol geschiedenis, die een onderzeeërbasis uit de Tweede Wereldoorlog was voordat het werd omgetoverd tot een ruimte gewijd aan digitale kunst. Verken 6 ruimtes, waaronder The Cube waar kunstenaars die gespecialiseerd zijn in meeslepende kunst worden uitgelicht. Bewonder hedendaagse werken in deze geluiddichte en geïsoleerde ruimte. Zie meesterwerken van over de hele wereld uit hun lijst springen en veranderen in ervaringsprojecties. Volg een spannende thematische route en ontdek de unieke werken van de "Hollandse Meesters" en "Mondriaan, De Architect Van Kleuren". Krijg toegang tot 4 verschillende 110 meter lange waterpoelen met 90 videoprojectoren in Les Bassins des Lumières, toepasselijk vertaald als "de poelen van licht". Wandel tussen oogverblindende kleuren, observeer reflecties in het water en baan je een weg tussen licht en schaduw. Beleef een ervaring die je zintuigen en emoties zal aanspreken. Verwonder je over het spectaculaire programma dat is ontwikkeld met behulp van innovatieve technologie, gericht op publiek van alle achtergronden.

Een dag in Saint-Émilion : Culinaire tour

Een dag in Saint-Émilion : Culinaire tour

Je gids leidt de rondleiding in het Engels. Vertrek vanuit het centrum van Bordeaux aan boord van een busje om Saint-Emilion, zijn wijnen en zijn geschiedenis te ontdekken. Bezoek 3 wijnmakerijen en ontspan met een picknick in een Château. Leer eerst meer over de geschiedenis van Saint-Emilion, een Unesco-werelderfgoedlocatie, en zijn historische monumenten. Ontdek de geheimen van deze middeleeuwse stad en haar rol als geboorteplaats van de Bordeaux wijnbouw. Geniet 's middags van een proeverij van 3 wijnen bij een Château wijnmakerij. Geniet van een picknick van een ambachtelijke en traditionele traiteur, die verse, lokale producten in potten serveert, evenals vleeswaren uit Baskenland en kaas, vergezeld van een glas wijn. Bezoek daarna een tweede Château-wijnmakerij en geniet van een proeverij van 2 wijnen. Leer meer over de specifieke kenmerken van deze appellation, waaronder de druivensoorten en de vinificatietechnieken die worden gebruikt om deze unieke wijnen te maken. Om de dag af te sluiten ga je naar het laatste Château voor een laatste proeverij van 3 wijnen.

Bordeaux: Wandeltour met gids

Bordeaux: Wandeltour met gids

Ontdek de historische bezienswaardigheden van Bordeaux tijdens een tweetalige wandeltour van 2 uur door het historische centrum en ontdek waarom het door Unesco is uitgeroepen tot Unesco-werelderfgoedlocatie. Ontmoet je gids bij het Bordeaux Toeristenbureau op Cours du 30 Juillet. Ontdek vervolgens een opmerkelijk ensemble van stedelijke monumenten en architectonische wonderen. Wandel langs de theaters, stadhuizen en particuliere herenhuizen, afgewisseld met pleinen, parken en fonteinen om een intrigerend beeld te krijgen van een stad die een spectaculaire metamorfose ondergaat. Bekijk enkele van de nieuwe economische en artistieke projecten. Van de brede lanen van de neoklassieke wijken rond Place des Quinconces tot het Grand Theater en de smalle steegjes van de wijk Saint-Pierre, de tour nodigt je uit om de diversiteit van het erfgoed van Bordeaux te ontdekken. Leer meer over de geschiedenis van Bordeaux en de verlichtingsfilosofen die het stedelijke landschap van de stad hebben beïnvloed. Deze rondleiding is tweetalig, met Frans- en Engelssprekende gids.

Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux Voor volwassenen: onze aanbevelingen

Bordeaux: Garonne cruise met glas wijn

Bordeaux: Garonne cruise met glas wijn

Ontdek Bordeaux vanaf de rivier de Garonne aan boord van het jacht Le Luna. Geniet van een ander perspectief op de historische stad met deskundig commentaar terwijl u geniet van uw keuze aan wijn, warme drank of frisdrank, en geniet van een stuk canelé-cake. Bekijk vanaf de rivier enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de gotische kathedraal die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bewonder 18e- en 19e-eeuwse herenhuizen en kunstmusea. Leer meer over de rijke geschiedenis van de stad vanuit je deskundige gids terwijl je vaart op een vintage naoorlogs jacht. Geniet van een glas lokale wijn en een kleine traditionele taart uit de regio, ook wel canelé genoemd.

Bordeaux: Cité du Vin Direct Ticket en Wijnproeverij

Bordeaux: Cité du Vin Direct Ticket en Wijnproeverij

Boek je toegangsbewijs voor La Cité du Vin in Bordeaux, met 18 tentoonstellingen over wijn. Je hoeft niet in de rij te staan om naar binnen te gaan en kunt ongeveer 3 uur lang de tentoonstellingen bekijken met behulp van een digitale gids die in 8 talen beschikbaar is. Maak een reis naar het hart van de grote geschiedenis van wijn. Verken via interactieve ruimtes wijngaarden over de hele wereld, stel je zintuigen op de proef of leer iets meer over het fantastische proces van wijn maken. Ga aan het einde van de rondleiding naar de 8e verdieping en de Belvedere voor een 360-graden panoramisch uitzicht over Bordeaux en de omgeving. Geniet ook van een glas wijn tijdens een proeverij, waarbij je kunt kiezen uit een vernieuwde selectie van 15 wereldwijnen. Na je bezoek kun je rondneuzen in de boetiek, de wijnkelder met een uitgebreide internationale selectie, de restaurants (waarvan er een op de 7e verdieping een panoramisch uitzicht biedt) en de leeszaal.

Saint-Émilion: Grand Cru Classé Wijnhuisbezoek en proeverij

Saint-Émilion: Grand Cru Classé Wijnhuisbezoek en proeverij

Tijdens deze excursie zie je twee verschillende soorten wijnhuizen. Eerst verken je een traditioneel wijnhuis met een authentieke kelder en de typische bouwstijl van Saint Emilion waar een traditionele regionale wijn wordt geproduceerd. Het tweede wijnhuis is een modern wijnhuis met een kelder met de nieuwste technologieën. Je ontdekt hoe wijnmakers nieuwe technologie en viticultuurtechnieken gebruiken om het wijnmaakproces te perfectioneren en een andere innovatieve soort wijn te produceren. Je leert van alles over het wijnmaakproces - van de wijnranken, cépagewijnen, het rijpingsproces en alles eromheen. Dit bezoek wordt gevolgd door een proeverij van 3 Saint Emilion Grand Cru-wijnen van de verschillende wijnhuizen, en een introductie over de techniek van het wijnproeven.

Bordeaux: Riviercruise met gids

Bordeaux: Riviercruise met gids

Verken Bordeaux vanuit een nieuw perspectief met een riviercruise op de Garonne met live commentaar. Vaar naar het hart van de Franse wijnstreek en bewonder Port de la Lune, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Leer meer over de architectuur van de middeleeuwen en de renaissance terwijl u ontspant aan boord. Begeef je naar het ponton in de buurt van Pont de Pierre en ontmoet je vriendelijke gids en groep voor vandaag. Strijk neer op uw boot en begin uw cruise langs de rivier de Garonne. Luister naar live commentaar van je gids terwijl je de prachtige gebouwen langs de rivieroevers bewondert. Passeer het historische plein Place de la Bourse, de wijk Saint-Pierre en de iconische Cité du Vin.

Vanuit Bordeaux: Halve dag Saint-Émilion tour en wijnproeverij

Vanuit Bordeaux: Halve dag Saint-Émilion tour en wijnproeverij

Ontdek Saint-Emilion, zijn wijnen en zijn geschiedenis tijdens een rondleiding vanuit Bordeaux. Bezoek een historisch kasteel en proef 3 verschillende kwaliteitswijnen. Ontmoet elkaar in het centrum van Bordeaux en reis per busje naar de wijnstreek Saint Emilion. Bezoek eerst het dorp Saint-Emilion, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bekijk de historische monumenten tijdens een korte rondleiding. Vervolgens bezoekt u een kasteel en geniet u van een proeverij van 3 wijnen. Leer meer over de specifieke kenmerken van deze appellatie, inclusief de druivensoorten en wijnbereidingstechnieken die zijn gebruikt om deze unieke wijnen te creëren.

Vanuit Bordeaux: Middag Saint-Emilion wijnproeverij

Vanuit Bordeaux: Middag Saint-Emilion wijnproeverij

Maak een mooie rit naar het prachtige wijngebied van Saint-Emilion op de rechteroever van de rivier de Dordogne en bezoek dit Werelderfgoed. Ervaar de intimiteit van het privékasteel, leer de geheimen van de wijnproductie, ontdek de kuipkamer & kelder en proef enkele van de beste wijnen. Vertrek Bordeaux in de namiddag en bezoek een "Great Classified Growth" (Grand Cru Classé) wijndomein met uitzicht op de wijngaarden van Saint-Emilion. Hoor meer over het proces van wijn maken en beloon jezelf met een aperitief geserveerd met vers kwaliteitsbrood en kaas. Leer de stappen van het juiste wijnproeven tijdens een proefles. Train je neus om wijnaroma's te herkennen voordat je gaat genieten van heerlijke wijnen. Volg dan vroeg in de avond een rondleiding door het middeleeuwse dorp Saint-Emilion en ontdek waarom het is uitgeroepen tot Unesco-werelderfgoedlocatie. Keer terug naar Bordeaux voor een drop-off aan het einde van de tour.

Bordeaux: Wijngaarden Wijnproeverij Halve Dagtrip

Bordeaux: Wijngaarden Wijnproeverij Halve Dagtrip

Neem een paar uur de tijd om het Bordeaux wijnland te ontdekken tijdens een rondleiding. Ontdek de Medoc, Saint-Emilion, Graves en Sauternes of Entre-deux-Mers - elk met zijn eigen charme. Het wijngebied hangt af van de dag van je bezoek. Vertrek vanaf het Bordeaux Office du Tourisme en ontdek verschillende soorten châteaux en proef de kleuren van de wijnen afhankelijk van de wijnstreek. Tijdens de tocht geeft je gids uitleg over Bordeaux-wijn en veel informatie. Stop van dinsdag tot zaterdag bij 2 wijndomeinen, bezoek het technische gedeelte met de eiken vaten, de kuipen en leer meer over het proces van wijn maken. Ontdek het overwicht van de seizoenen die de smaakvariëteiten bepalen en nog veel meer. Geniet aan het einde van elk bezoek van een proeverij van twee wijnen van het landgoed met advies over de stappen van de kunst van het proeven (de hoeveelheid is beperkt door de Franse wet). Op zondag en maandag is de bestemming Saint-Emilion, een van de beroemdste plaatsen ter wereld voor wijn en erfgoed. Volg je gids door het dorp Saint-Emilion om enkele van de oude en opmerkelijke gebouwen te bewonderen en ga naar de verbazingwekkende ondergrondse kerk. Het tweede deel van de middag omvat een bezoek aan een wijndomein en een proeverij van twee wijnen. Op de terugweg naar Bordeaux kan je gids vragen beantwoorden of advies geven. Aankomst in Bordeaux in de avond. Maandag: Saint-Emilion of Fronsac Dinsdag: Medoc Woensdag: Graves en Sauternes Donderdag: Entre-deux-Mers Vrijdag: Bourg & Blaye Zaterdag: Medoc Zondag: Saint-Emilion

Bordeaux: Immersieve tentoonstelling Les Bassins des Lumières

Bordeaux: Immersieve tentoonstelling Les Bassins des Lumières

Ontdek tentoonstellingen die geavanceerde technologie en artistieke creatie combineren met tickets voor een meeslepende ervaring in Bassin des Lumières in het centrum van Bordeaux. Verken het grootste digitale kunstcentrum ter wereld dat gevestigd is in een Duitse onderzeebootbasis uit de Tweede Wereldoorlog. Betreed Les Bassins des Lumières, een plek vol geschiedenis, die een onderzeeërbasis uit de Tweede Wereldoorlog was voordat het werd omgetoverd tot een ruimte gewijd aan digitale kunst. Verken 6 ruimtes, waaronder The Cube waar kunstenaars die gespecialiseerd zijn in meeslepende kunst worden uitgelicht. Bewonder hedendaagse werken in deze geluiddichte en geïsoleerde ruimte. Zie meesterwerken van over de hele wereld uit hun lijst springen en veranderen in ervaringsprojecties. Volg een spannende thematische route en ontdek de unieke werken van de "Hollandse Meesters" en "Mondriaan, De Architect Van Kleuren". Krijg toegang tot 4 verschillende 110 meter lange waterpoelen met 90 videoprojectoren in Les Bassins des Lumières, toepasselijk vertaald als "de poelen van licht". Wandel tussen oogverblindende kleuren, observeer reflecties in het water en baan je een weg tussen licht en schaduw. Beleef een ervaring die je zintuigen en emoties zal aanspreken. Verwonder je over het spectaculaire programma dat is ontwikkeld met behulp van innovatieve technologie, gericht op publiek van alle achtergronden.

Een dag in Saint-Émilion : Culinaire tour

Een dag in Saint-Émilion : Culinaire tour

Je gids leidt de rondleiding in het Engels. Vertrek vanuit het centrum van Bordeaux aan boord van een busje om Saint-Emilion, zijn wijnen en zijn geschiedenis te ontdekken. Bezoek 3 wijnmakerijen en ontspan met een picknick in een Château. Leer eerst meer over de geschiedenis van Saint-Emilion, een Unesco-werelderfgoedlocatie, en zijn historische monumenten. Ontdek de geheimen van deze middeleeuwse stad en haar rol als geboorteplaats van de Bordeaux wijnbouw. Geniet 's middags van een proeverij van 3 wijnen bij een Château wijnmakerij. Geniet van een picknick van een ambachtelijke en traditionele traiteur, die verse, lokale producten in potten serveert, evenals vleeswaren uit Baskenland en kaas, vergezeld van een glas wijn. Bezoek daarna een tweede Château-wijnmakerij en geniet van een proeverij van 2 wijnen. Leer meer over de specifieke kenmerken van deze appellation, waaronder de druivensoorten en de vinificatietechnieken die worden gebruikt om deze unieke wijnen te maken. Om de dag af te sluiten ga je naar het laatste Château voor een laatste proeverij van 3 wijnen.

Bordeaux: Wandeltour met gids

Bordeaux: Wandeltour met gids

Ontdek de historische bezienswaardigheden van Bordeaux tijdens een tweetalige wandeltour van 2 uur door het historische centrum en ontdek waarom het door Unesco is uitgeroepen tot Unesco-werelderfgoedlocatie. Ontmoet je gids bij het Bordeaux Toeristenbureau op Cours du 30 Juillet. Ontdek vervolgens een opmerkelijk ensemble van stedelijke monumenten en architectonische wonderen. Wandel langs de theaters, stadhuizen en particuliere herenhuizen, afgewisseld met pleinen, parken en fonteinen om een intrigerend beeld te krijgen van een stad die een spectaculaire metamorfose ondergaat. Bekijk enkele van de nieuwe economische en artistieke projecten. Van de brede lanen van de neoklassieke wijken rond Place des Quinconces tot het Grand Theater en de smalle steegjes van de wijk Saint-Pierre, de tour nodigt je uit om de diversiteit van het erfgoed van Bordeaux te ontdekken. Leer meer over de geschiedenis van Bordeaux en de verlichtingsfilosofen die het stedelijke landschap van de stad hebben beïnvloed. Deze rondleiding is tweetalig, met Frans- en Engelssprekende gids.

Veelgestelde vragen over Voor volwassenen in Bordeaux

Welke andere activiteiten dan Voor volwassenen zijn de moeite waard in Bordeaux?

Andere onmisbare dingen om te doen in Bordeaux:

De topbezienswaardigheden in Bordeaux

Activiteiten in Bordeaux

Rondleidingen in Frankrijk

Wat te doen in Frankrijk

Andere activiteiten in Bordeaux

Wil je alle activiteiten in Bordeaux bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.