Borobudur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Borobudur

Wil je alle activiteiten in Borobudur ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Borobudur

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 304 beoordelingen

Deze activiteit was uitstekend !! Ivan was mijn chauffeur en hij is zo'n aardige persoon die zeer goed geïnformeerd was over de regio en gewoon geweldig was om mee te praten. Hij was in staat me te helpen met gidsen in Borobudur en Prambanan en een chauffeur die Engels sprak voor de Jeep-excursie. Nadat we in Prambanan waren geëindigd, bood hij me aan om naar Kota Gede te gaan, het gebied waar zilver wordt gemaakt, omdat het op weg was naar mijn hotel. Hij was erg meegaand en ik zou iedereen aanbevelen hem te vragen als je deze activiteit doet. Het enige probleem dat ik had was dat hoewel ik te horen kreeg dat ik een e-mail zou ontvangen of de dag voor de activiteit zou bellen, ik geen van beide ontving. Gelukkig was Ivan er op tijd, maar ik zou het op prijs hebben gesteld om een soort bevestiging van het bedrijf te ontvangen, zoals vermeld op de eerste boekingsmail die ik had ontvangen.

De bestuurder was op tijd en vriendelijk en veilig rijden !! Hij sloot ons aan met een gids voor de eerste tempel die grappig en deskundig was en de hele ervaring nog beter maakte, ons liet zien waar we echt mooie foto's konden maken. We zullen het nooit vergeten. De jeepreis was prachtig en iedereen was zo aardig en tegen de tijd dat we bij de tweede tempel aankwamen waren we moe, dus onze chauffeur stelde voor dat we een fiets namen om rond te kijken en dat was een goede suggestie dat we dat deden en we hadden zoveel plezier . Geweldige tour zou ik het sterk aanbevelen

Geweldige gids

Ik voelde me niet 100 procent. Mijn gids zorgde heel goed voor me, zorgde ervoor dat ik water had en was ok bij elke stap van de weg, zorgde ervoor dat ik zonnescherm had enz. Gaf me veel lokale informatie, zeer deskundig vriendelijk en aardig. Omdat ik in mijn eentje was, stelde mijn gids me op mijn gemak en voelde ik me veilig. Deze reis was 100 procent het geld waard en mijn gids is de beste gids die ik heb gehad tijdens mijn 5 weken weg!

Sunrise at The temple was gewoon geweldig !!! We raden zeker aan om daar een lokale gids te nemen. Hele reis goed georganiseerd qua tijd en zeer vriendelijke chauffeur en mensen die we hebben ontmoet. Adam

was een geweldige privétour, ivan sprak uitstekend Engels, hij vertelde ons zoveel interessante verhalen en zorgde absoluut voor grote zorg, we voelden ons echt gezegend!