Onze aanbevelingen voor Boscotrecase

Napels: wijngaardtour op de Vesuvius met lunch en wijnproeverij

Napels: wijngaardtour op de Vesuvius met lunch en wijnproeverij

Verken een schilderachtige wijngaard verscholen in de hellingen van de imposante berg Vesuvius. Reis weg van de drukte van Napels voor een verhelderende wijnproeverij op het rustige platteland. Ontdek de geschiedenis, technieken en geheimen van de lokale wijnproductie en geniet van een heerlijke lunch. Ontmoet je gids in de wijngaard voor een korte rondleiding door het landgoed. Leer meer over oude productietechnieken die van generatie op generatie zijn doorgegeven, waardoor de huidige productie van hoogwaardige wijnen mogelijk is. Proef daarna enkele wijnen tijdens een huisgemaakte groepslunch. Ervaar een unieke zintuiglijke reis terwijl je geniet van lokale wijnen in combinatie met traditionele smaken. Neem de tijd om uw adembenemende omgeving te bewonderen. Precies halverwege tussen Napels en Sorrento, zal het geweldige uitzicht op de imposante berg Vesuvius u gezelschap houden. Het wijnproeverijmenu bevat een selectie van de volgende wijnen: Lacryma Christi Rosato BOB, Lacryma Christi Rosso BOB, Frupa - IGT Piedirosso, Don Paolo Aglianico IGT en Passito IGT Pompeiano Fior di Ginestre. > De foodpairing bestaat ondertussen uit bruschetta's met extra vierge olijfolie, Napolitaanse salami, casatiellobrood, gegrilde biologische groenten, pasta allo scarpariello en een selectie kazen en biologische jams. Er is ook een kindermenu met bruschetta's en pasta met tomaat en kaas beschikbaar.

Boscotrecase: Vesuvius-wijnproeverij met lunch

Boscotrecase: Vesuvius-wijnproeverij met lunch

Campania Overland met deze proeverij geeft je de mogelijkheid om de geschiedenis en alle geheimen van de technieken van het produceren van wijnen te ontdekken op km0, op de hellingen van de Vesuvius. Aan het begin van de tour ontmoet je onze gids in de wijngaard, vanaf hier vertrek je voor een kleine rondleiding door de wijngaard. De gids laat u de technieken zien, die van generatie op generatie zijn doorgegeven, waarmee momenteel de hoogste kwaliteit wijnen worden geproduceerd, een van de symbolen van de uitmuntendheid van Campania, waaronder de hernoemde Lacrima Christi. Aan het einde van de tour kunt u eindelijk een familielunch proeven, bereid door Donna Angela, waar onze wijnen worden gecombineerd. Een kleine zintuiglijke reis door de smaken van traditie, u proeft de legendarische spaghetti met piennolo-tomaat, een must op het menu. De proeverij en lunch zullen plaatsvinden, omringd door een uniek landschap in zijn soort, de unie tussen zee en bergen, tussen Napels en Sorrento en uiteraard zal het uitzicht op de imposante Vesuvius u gezelschap houden.

Sorrento:Pompeii en Vesuvius Dagtocht met Entree en Lunch

Sorrento:Pompeii en Vesuvius Dagtocht met Entree en Lunch

Reis terug in de tijd van Sorrento naar de ruïnes van Pompeii tijdens een begeleide dagtocht. Ervaar een schilderachtig uitzicht op de Vesuvius terwijl u geniet van een lunch in een nabijgelegen wijnmakerij. Verken de archeologische vindplaats en ontdek het verhaal van de tragische vulkaanuitbarsting. Begeef je naar het ontmoetingspunt in Sorrento. Rijd door het platteland en bewonder de adembenemende Vesuvius die groter wordt aan de horizon als je Pompeii nadert. Betreed de archeologische vindplaats Pompeii met je gids en breng tijd door met het verkennen van de ruïnes van een generatie die in as is bewaard gebleven. Dompel jezelf onder in het verhaal van de tragische vulkaanuitbarsting. Kom van de ruïnes naar beneden en ontdek een lokale wijnmakerij. Tank hier bij met een heerlijke lokale lunch en geniet van een panoramisch uitzicht op de Vesuvius. De volgende is de Vesuvius. Sla het grootste deel van de zware klim over en breng je met je voertuig 1000 meter de vulkaan op. Van daaruit stap je uit en ga je op eigen gelegenheid naar de rand van de krater tijdens een klim van 30 minuten. Onderweg kom je misschien een officiële berggids tegen die de turbulente geschiedenis van de vulkaan met je kan delen. Aankomst op de top waar u kunt genieten en fotograferen van het onvergetelijke uitzicht over de hele baai van Napels. Ervaar Pompeii vanuit een ander perspectief en volg de paden voordat je in de late namiddag terugkeert naar Sorrento.

Vesuvius: Wandeling, bezoek aan een wijnmakerij, rondleiding en wijnproeverij

Vesuvius: Wandeling, bezoek aan een wijnmakerij, rondleiding en wijnproeverij

Verken de grote kegel van de Vesuvius tijdens een wandeling met een gids, geniet van een aperitief bij de krater en bezoek een wijnmakerij voor een proeverij van lokale wijnen. Leer meer over het wijnproductieproces en geniet van een heerlijke lunch. Begin je dag met een registratie en presentatie. Vertrek vervolgens naar de grote kegel van de Vesuvius en volg het Matrone pad in het hart van het Vesuvius Nationaal Park. Stop op panoramische punten om het adembenemende landschap te bewonderen en krijg gedetailleerde uitleg over de rijke flora en fauna die deze vulkanische regio kenmerkt. Kom aan op een hoogte van 700 meter en begin aan een wandeling van ongeveer een uur. Dit gedeelte maakt het mogelijk om nog dichter bij het pulserende hart van de Vesuvius te komen en zijn majestueuze aanwezigheid direct te ervaren. De opwinding bereikt zijn hoogtepunt tijdens de kraterstop, waar je kunt genieten van een aperitief terwijl je het spectaculaire uitzicht bewondert en de stilte van de hoogte proeft. Na de afdaling en het hergroeperen met de fietsen, ga je naar een gerenommeerd wijnhuis aan de voet van de Vesuvius. Arriveer bij het wijnhuis en geniet van een zorgvuldig geselecteerde lunch, vergezeld van een proeverij van heerlijke lokale wijnen. Volg een rondleiding door de wijnmakerij om meer te leren over het wijnproductieproces en de geschiedenis van het bedrijf, waardoor je een 360-graden beeld krijgt van het lokale wijnerfgoed. Geniet daarna van vrije tijd om te winkelen bij de wijnmakerij, voor degenen die een fles wijn mee naar huis willen nemen als aandenken aan hun ervaring.

Wijnproeverij + Vesuvio All Inclusive

Wijnproeverij + Vesuvio All Inclusive

De excursie begint bij Porta Marina Superiore, de hoofdingang van de opgravingen van Pompeii. Je chauffeur wacht je op met een bordje met de naam van ons agentschap. Je wordt naar een hoogte van 1000 meter boven zeeniveau gebracht en wandelt dan ongeveer 25 minuten naar de krater van de Vesuvius. Eenmaal op de top kun je een van de meest majestueuze nog actieve vulkanen ter wereld bewonderen, gelegen in het midden van de adembenemende Golf van Napels. Op de terugweg is er een stop bij de wijnmakerijen langs de hellingen van de Vesuvius, die de mogelijkheid bieden om een spannende reis te maken van een bezoek aan de wijngaarden tot het proeven van hun eigen producten. De tour is als volgt opgebouwd: - Bezoek aan de wijngaard om de wijnstokken vol druiven te bewonderen via een unieke panoramische route. - Wijnproeverij bestaande uit het proeven van 4 typische wijnen, onder begeleiding van deskundige sommeliers. - Proeverij van het menu dat de drankjes aanvult en dat bestaat uit: proeverij van huisgemaakte extra vergine olijfolie, bruschetta met verse cherrytomaatjes, lokale vleeswaren, groenten van het seizoen, provolone del Monaco DOP, casatiello, verse pasta met tomatensaus en huisgemaakte cake. - Er wordt ook een bezoek gebracht aan de eeuwenoude wijnkelders om meer te leren over het hele wijnproductieproces, dat begint met de druivenoogst en eindigt met de productie van een unieke wijn. Aan het einde van de wijntour word je door de chauffeur teruggebracht naar het afgesproken trefpunt.

Berg Vesuvius, Pompeii, Wijnmakerij Cantina del Vesuvio

Berg Vesuvius, Pompeii, Wijnmakerij Cantina del Vesuvio

De Vesuvius-ervaring begint wanneer u naar de parkeerplaats op de top van 1000 meter wordt gebracht en vervolgens een wandeling van 20 tot 25 minuten maakt om de krater te bereiken. De ingang en een interne gids van de vulkaan moeten bovenaan beschikbaar zijn ' De toegangskaart is niet inbegrepen in de prijs van de tour. ' Na de excursie stoppen we bij Cantina del Vesuvio, gelegen op de lage heuvels van de vulkaan en biedt een spectaculair uitzicht over de Golf van Pompeii en Castellammare di Stabia. Het programma is gestructureerd met een gratis rondleiding door de 4 hectare van de wijnmakerij dicht bij de archeologische vindplaats van Pompeii, tussen historische bewijzen, de wijngaarden en de elegante structuren van de kelder. De gratis tour eindigt met een proeverij van 3/4 soorten wijnproeverijen, evenals een gratis traditioneel Napolitaans licht vast menu met gerechten geïnspireerd op het oude Rome. 'Eten en wijn proeven manù zijn niet inbegrepen in de prijs van de tour' en er zijn 2 opties, Classic en Premium. Daarna 2 uur om de beroemde ruïnes van Pompeii te verkennen, als je geïnteresseerd bent met een professionele privégids, om de ruïnes te bewonderen met de meer dan 2500 jaar oude Romeinse stad. U kunt het Forum met zijn openbare gebouwen bezoeken, maar ook markten, een basiliek, openbare thermale baden, huizen en karakteristieke winkeltjes, het pistrinum en de termopolio zien. Als je klaar bent, heb je vrije tijd om door het centrale plein van Pompeii te lopen en te winkelen of een fris drankje te drinken, voordat je terugkeert naar je ophaallocatie. ' De toegangskaart en de professionele privégids zijn niet inbegrepen in de prijs van de tour. '

Vesuvius fiets en wandel

Vesuvius fiets en wandel

*Totale duur:* Circa 5 uur *1. Partenza da Vesuvio Drive* - Begin je reis naar de Vesuvio, geniet van het panorama op een hoogte van 800 meter met de e-bike. - Duur: 1 uur *2. Wandeltocht* - Vanaf een hoogte van 800 meter ga je naar een hoogte van 1050 meter via de ingangen om bij de krat te komen. - Cammina a piedi per immergerti nella bellezza naturale del Vesuvio. - Duur: 40 minuten *3. Aankomst bij de krat*. - Vervolg je weg naar de krat van de Vesuvio. - Bekijk het omringende landschap en ontdek meer over de geschiedenis en geologie van de vulkaan. - Duur: 40 minuten *4. Uitzicht op de krat* - Neem de tijd om de maestosità del cratere del Vesuvio te bewonderen. - Scatta foto's spettacolari e ammira la vista panoramica. - Duur maximaal: 40 minuten *5. Discesa en ritorno in bici* - Inizia la discesa verso l'altitudine di 800 metri dove verrà raccolta la bici. - Bereid je voor op de rit. - Duur: 1 uur *6. Rientro Vesuvio Drive* - Sluit de rondleiding af door het gebied waar je naartoe gaat. - Goditi un'ultima vista del Vesuvio mentre scendi a un'altitudine di 800 metri. - Duur: 20 minuten Suggestieve, panoramische en onvergetelijke ervaring. Klanten worden begeleid door een begeleider. Het gebruik van sportschoenen en een rugzak met water en haar erin wordt aanbevolen.

Vesuvio Fietstocht: Toprit, Ticket & Proefervaring

Vesuvio Fietstocht: Toprit, Ticket & Proefervaring

Dompel jezelf onder in het avontuur van een onvergetelijke tour op de Vesuvius! Vanaf ons trefpunt bij Vesuvio Drive gaan we richting Strada Matrone, langs de schilderachtige Via Cifelli route. In slechts 15 minuten bereiken we de ingang van het Vesuvius Nationaal Park, klaar om aan ons avontuur te beginnen. We verlaten de e-bikes op 800 meter hoogte en wandelen langs het panoramische en natuurpad. Met minimale fysieke inspanning zullen we genieten van adembenemende uitzichten terwijl we dichter bij het hart van de vulkaan komen. Na ongeveer 40 minuten wandelen bereiken we de kraterrails, klaar voor de spannende beklimming. Met een uur de tijd om de krater te verkennen, krijgen we de kans om een van de meest bijzondere natuurverschijnselen ter wereld van dichtbij te bewonderen. Maar daar houdt het avontuur niet op! Met ons hart vol emoties en de voldoening dat we de top hebben bedwongen, bereiden we ons voor op de afdaling naar de Vesuvio Drive, waar ons een welverdiend moment van ontspanning en plezier wacht. Aan het einde van de fysieke inspanning worden we verwelkomd in een gezellig restaurant waar we ons overgeven aan een proeverij van lokale specialiteiten en wijnen van de Vesuvius. Een culinaire ervaring die deze onvergetelijke dag op de Vesuvius perfect zal aanvullen. Ga met ons mee en ervaar de unieke charme van deze iconische vulkaan!

Transfer van Sorrento naar Rome & stop bij wijnmakerij

Transfer van Sorrento naar Rome & stop bij wijnmakerij

Zorg voor een stressvrije reis met deze privé transfer service naar Rome stad of Rome luchthaven vanaf Sorrento met 2 uur stop bij Pompeii met gids. Ontmoet je chauffeur bij je hotel of prive-woning of op het vliegveld, en ontspan tijdens de reis naar het vliegveld of de stad Rome in een voertuig met klimaatbeheersing. Bezoek aan een wijnmakerij: Sluit je reis af met een bezoek aan een lokale wijnmakerij. Omringd door schilderachtige wijngaarden krijg je de kans om de beroemde wijnen van de regio te proeven, een perfecte manier om te ontspannen na een dag vol ontdekkingen. Wijnproeven met lunch zijn extra kosten vanaf €32/€35 pp , inclusief 4 wijnen en lokale gerechten.

Veelgestelde vragen over Boscotrecase

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Boscotrecase?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Boscotrecase op GetYourGuide

Bij een bezoek aan Boscotrecase, welke activiteiten hebben de beste deals en kortingen?

Deze activiteiten hebben beste kortingen en deals:

Ga je naar Boscotrecase? Bekijk alle activiteiten met deals en kortingen op GetYourGuide

Activiteiten in Boscotrecase

Steden in Italië

Andere activiteiten in Boscotrecase

Wil je alle activiteiten in Boscotrecase bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boscotrecase

Gemiddelde beoordeling

4.8
(20 beoordelingen)