Bosporus

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Bosporus

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 3.866 beoordelingen

We took this boat trip with sunset cruise in oct. 2020 and all we can say, it was great!! After our booking they keep you informed and give you all the information by text messages. On this smaller luxury boat it was more personal with the staff and our tour guide. He speaks very well english and will tell you all about the history and it's buildings you will pass along the cruise. The boat also gives you the comfort of space and for making beautiful pictures. They will also serve you small snacks and drinks (beer available at costs) All in all superb and we can absolutely advise this luxury boat trip.

Aanrader! Je zou denken dat 3,5 lang is maar je wordt tot de laatste seconde vermaakt met de shows. Er zijn fotografen aanwezig die hele mooie scherpe fotos schieten. Op de eerste etage is er de gelegendheid voor de mensen die een waterpijp willen roken met beter uitzicht. Er staan daar ook fotograven te wachten met die je zullen aankleden als de turkse held “sultan”. Ze zullen daar ook hele mooie fotos schieten en als ze je niet bevallen hoef je ze ook niet te kopen.

Prima maar uiteindelijk niet zo heel veel gezien

Prima en behulpzame gids. Jammer dat ik niet opgehaald kon worden in hotel, maar dit was afgesproken. In de ochtend ging het snel met de taxi en was de prijs normaal. Rit duurde slechts 10 minuten. De terugreis naar hotel met taxi was ronduit een crime. Chauffeur wist niet waar het hotel lag, moest geregeld de weg vragen en overvolle wegen. De rit duurde maar liefst een uur plus een flink bedrag aan Turkse Lire. Dit was geen fijne afsluiting van deze tour/deze dag.

Leuke en romantische boottocht over de Bosporus

Prachtige vergezichten vanaf de boot. Leuk entertainment met verschillende soorten dans aan boord. De dansende ober op 'Gangnam style' was heel grappig. Eten was redelijk, maar kon wel beter. Mooie foto's gemaakt van ons en in een album gezet.

Boottocht was leuk ,ophalen vanaf hotel en terug brengen naar hotel was goed verzorgd !!! lunch was onder de maat.men kan beter kiezen voor een boottocht zonder lunch.je kan veel lekkerder eten in de stad of elders.