Belevingen in

Boston

Transformatie en moderniteit bepalen de stad die de geboorteplaats van de Amerikaanse Revolutie wordt genoemd.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Boston: top 10 bezienswaardigheden en activiteiten

Boston is met haar kosmopolitische elegantie en Europese flair een betoverende stad. Wandel door de Amerikaanse geschiedenis, bezoek een honkbalwedstrijd of dompel je onder in kunst en wetenschap, kortom genoeg attracties!

 • Boston Common

  1. Boston Common

  De Common werd in 1634 geopend en is het oudste stadspark in de VS. In de geschiedenis hebben er koeien gegraasd, Britse soldaten hun kamp opgeslagen en executies plaatsgevonden!

 • Freedom Trail

  2. Freedom Trail

  Dit pad leidt je langs 16 historische locaties, waaronder het Paul Revere House. Maak de wandeling en leer alles over de American Revolution!

 • Paul Revere House

  3. Paul Revere House

  Dit is het huis van de man die waarschuwde voor de Britse troepen voor de slagen bij Lexington en Concord in 1775. Het is tevens het oudste gebouw in downtown Boston.

 • Faneuil Hall

  4. Faneuil Hall

  Peter Faneuil bouwde het als handelscentrum, maar in 1764 kwamen hier de kolonisten samen om te protesteren tegen de Sugar en Stamp Act.

 • USS Constitution

  5. USS Constitution

  Dit schip was in de Oorlog van 1812 betrokken bij hevige gevechten met de Britten. Zijn bijnaam: Old Ironsides, omdat de kanonskogels zo van de zijkant stuiterden!

 • Franklin Park Zoo

  6. Franklin Park Zoo

  Een hoogtepunt in de dierentuin is de Giraffe Encounter. Bezoekers mogen Beau voeren, een vriendelijke Masaigiraffe van 14.

 • New England Aquarium

  7. New England Aquarium

  Acht tentoonstellingen tonen gebieden van de Amazone (met een anaconda) tot de wateren van de Pacific Reefs. Mis ook de 3D-films over diepzeewezens niet!

 • Museum of Science

  8. Museum of Science

  Het MoS deelt al sinds 1830 zijn kennis van natuur en wetenschap. Biologie, dinsauriërs, light en kleur - al je zintuigen worden geprikkeld.

 • Fine Arts Museum

  9. Fine Arts Museum

  De collectie bestaat uit kunst van over de hele wereld, met tekeningen van Picasso, 1,100 instumenten en 27,000 textielen.

 • Fenway Park

  10. Fenway Park

  Fenway Park is het oudste honkbalstadion in de Major League Baseball en sinds 1912 de thuisbasis van de Red Sox.

Plan je bezoek

 • Freedom Trail Tour

  "Van mei tot november vertrekt elk half uur tussen 10:30 en 15:00 een 90 minuten lange begeleide tour vanaf de kiosk bij Faneuil Hall ArtsBoston Bostix. Van april tot november vertrekt ook elk uur tussen 11:00 en 16:00 een tour vanaf het Boston Common Visitor Information Center.
  Prijs: Boek vooraf online en betaal $13 (volwassenen) en $7.50 (kinderen 6-12). Je doneert $1 aan het Preservation Fund. "

 • Fenway Park Tour

  In het honkbalstadion kun je verschillende tours volgen. Voor een openbare tour van 60 minuten kun je op de dag van je bezoek een kaartje kopen bij balie D. De tours vinden elk uur plaats tussen 9:00 en 17:00. Op een wedstrijddag vindt de laatste tour 3 uur voor aanvang van de wedstrijd plaats.
  De toegang voor volwassenen kost $18, voor kinderen tussen 3 en 15 is het $12. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
  Locatie: 4 Yawkey Way

 • Zoo en Aquarium openingstijden en tickets

  De dierentuin is doordeweeks open van 10:00 tot 17:00; in het weekend van 10:00 tot 18:00. Toegang kost $19.95 (volwassene). De Giraffe Encounter kost $5 per persoon (11:00, 13:30 en 15:30; 15 personen per keer). Locatie: 1 Franklin Park Road
  Het aquarium is dagelijks open van 9:00 tot 18:00. Toegang kost $26.95, $31.95 met IMAX. Koop je tickets online en loop langs de rij. Locatie: 1 Central Wharf.

 • MoS en Fine Arts Museum openingstijden en tickets

  MoS is zaterdag - donderdag open van 9:00 tot 17:00; vrijdag van 9:00 tot 21:00 (van 1 januari tot 4 juli en van 9 september tot 31 december); of zaterdag - donderdag van 9:00 tot 19:00 en vrijdag van 9:00 tot 21:00 (van 5 juli tot 7 september). Toegang kost $23 voor volwassenen. Locatie: 1 Science Park
  Fine Arts Museum is maandag - donderdag open van 10:00 - 16:45; woensdag - vrijdag van 10:00 - 21:45; weekends van 10:00 - 16:45. Toegang kost $25. Locatie: 465 Huntington Ave.

Goed om te weten

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-05:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  Bezoek Boston om het winterse weer en sneeuwstormen te vermijden tussen juni en november.

Other Sightseeing Options in Boston

Want to discover all there is to do in Boston? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Boston

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 6.940 beoordelingen

Het was nog leuker dan ik had verwacht / Even better than expected

Charlie deed het echt heel leuk en professioneel; heel interessant om wat meer over Harvard te horen en inside informatie te krijgen; de studentenwinkel verkocht leuke spullen / Charlie was really a great guide and very professional; very interesting to learn more about Harvard and to get inside information; the student shop sold very nice things

Het duurde rond een uur om bij de locatie van de walvissen te komen. Het is wel erg weersafhankelijk gezien er bij slecht weer veel deining is. De medewerkers waren erg deskundig en vertelden veel. Je krijgt je geld terug wanneer je helemaal geen walvissen ziet. Echter tijdens de tour heel veel kunnen zien.

Goede gids, leuke inside information. Blijf wel in de buurt van de gids, want omgevingsgeluid bemoeilijkt verstaanbaarheid, ook al sprak ze erg duidelijk en deed haar best om er bovenuit te komen.

Leuke weetjes , duidelijke uitleg , goede gids. Melanie ( was that her name ? Well she studied physics and computer things) was a very nice guide.

On time, super informative and taken good part of the time to watch the whales. Ship was very stable