Datums kiezen

Ontdek het beste van
Botanische tuin van Maspalomas

Botanische tuin van Maspalomas: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Maspalomas: Verhuur E-Scooter Chopper 2 zits

1. Maspalomas: Verhuur E-Scooter Chopper 2 zits

Verken het eiland onafhankelijk en zonder de stress van het bijhouden van een reisgroep met deze eenvoudige verhuur. De elektrische scooters in Harley-stijl zijn een handige en milieuvriendelijke manier om tijdens uw vakantie moeiteloos het zuiden van Gran Canaria te verkennen met uw partner, familie of vrienden – alleen een rijbewijs is vereist. Ben je bang dat je verdwaalt op straat, of heb je inspiratie nodig over de beste plekken om te bezoeken? Dat is geen probleem: u ontvangt een papieren kaart met mobiele telefoonondersteuning waarop u verschillende routes kunt zien die u kunt volgen. U kunt bijvoorbeeld de spectaculaire gouden zandduinen van Maspalomas, een natuurreservaat, ontdekken. Of u kunt het botanische park van Maspalomas bezoeken, dat een oppervlakte van 12.000 vierkante meter beslaat en meer dan 500 tropische plantensoorten herbergt. Een andere bezienswaardigheid is de ongelooflijke oase van Maspalomas, ook wel bekend als “Charca”, een kleine lagune die wordt gebruikt als trekbestemming voor bijna 40 soorten vogels. Het wordt aanbevolen om uw geweldige ervaring compleet te maken door een bezoek te brengen aan de Meloneras-promenade, die wordt beschouwd als de mooiste promenade in het zuiden van Gran Canaria en met een prachtig uitzicht op de zee.

Maspalomas: Ayagaures Hills E-Bike Tour met optionele tapas

2. Maspalomas: Ayagaures Hills E-Bike Tour met optionele tapas

Nadat je je deskundige gids in Maspalomas hebt ontmoet, spring je op je elektrisch aangedreven e-bike voor een rondleiding door de prachtige omgeving van de stad. Op weg naar Ayagaures, een klein dorpje genesteld in de heuvels, steek je een weelderige vallei over die is versierd met palmbomen, cactussen, wilde bloemen en andere inheemse Canarische flora. Stop onderweg bij een wilde geitenboerderij en leer hoe het dier een icoon is geworden voor Gran Canaria. Terwijl je richting de top van Ayagaures gaat, verken je de Maspalomas, de immense gouden zandduinen van Gran Canaria die direct aan de schitterende blauwe zee liggen. Ga vervolgens naar de botanische tuin van Maspalomas voor een wandeltocht, waar je de belangrijkste soorten tropische planten leert identificeren die het eiland naar huis noemen. Zodra je de top van de berg Ayagaures bereikt, stop je voor een pauze van een half uur, waarin je traditionele Canarische tapas proeft in een bar die is gebouwd in een oude inheemse grot (indien optie geselecteerd). Ga daarna verder naar de enorme Ayagaures-dam, waar je stopt bij een pittoreske brug voor het perfecte uitzicht op het enorme stuwmeer. De terugreis is helemaal bergafwaarts, dus bereid je voor op een beetje avontuur. Terwijl je de heuvel afdaalt, pauzeer je bij een kamelenboerderij om een paar van de merkwaardige beesten te ontmoeten en leer je over hun betekenis in de cultuur van de Canarische Eilanden en daarbuiten. Later keer je terug naar het ontmoetingspunt, nadat je enkele van de mooiste natuurlijke bezienswaardigheden van Maspalomas hebt gezien.

Maspalomas: Scooter 125 cc verhuur op Gran Canaria

3. Maspalomas: Scooter 125 cc verhuur op Gran Canaria

Ontdek Maspalomas op een Scooter 125 cc geschikt voor 2 personen. Verken de duinen van Maspalomas, Playa del Ingles, Meloneras en nog veel meer, terwijl u profiteert van het comfort van een tweewielig voertuig dat gemakkelijk te besturen is. Voor de duur van uw huur ontvangt u een helm en gratis hulp bij pech of lekrijden (niet in de hoofdstad van Las Palmas). U hoeft zich geen zorgen te maken dat u verdwaalt of niet weet waar u heen moet, aangezien uw gidsen u voorzien van een handige kaart met verschillende routes die u naar enkele van de beste bezienswaardigheden op het eiland leiden. Ontdek de verbazingwekkende duinen van Maspalomas en de oude vuurtoren van Maspalomas. Bezoek de botanische tuin van Maspalomas om inheemse soorten vogels en planten te observeren. Verken de zuidelijke regio's van het eiland, zoals Puerto Rico, Puerto de Mogan of Playa de los Amadores.

Maspalomas: Huur stadsfiets optioneel babyzitje of kinderfiets

4. Maspalomas: Huur stadsfiets optioneel babyzitje of kinderfiets

Huur een stadsfiets en begin aan een persoonlijke tour op Gran Canaria met een stadsfiets, een handig en ecologisch alternatief om het zuidelijke deel van het eiland te ontdekken. Je kunt een fiets huren vanaf 9 uur tot 7 dagen. Je kunt fietsen op de Promenade en Fietspaden van Gran Canaria Zuid zonder verkeer en zonder gevaar! Rijdend op een City Bike kun je verschillende bezienswaardigheden bereiken, zoals de duinen van Maspalomas, de vuurtoren, de botanische tuin, de Oasis, het strand van Melorenas, San Agustin. Fietsen hebben een verschillende prijs die afhangt van de leeftijd en lengte: 1) Babyzitje geschikt voor : 1 - 6 jaar oud : Maximaal babygewicht 22 kg / maximale babyhoogte 1,10 meter 2) Kinderfiets zonder versnellingen geschikt voor kinderen van : 7 - 9 jaar wielen 16"/18"/20"/22 " hoogte 105 cm - 135 cm 3) Volwassene en Kinderfiets met versnellingen geschikt voor Personen : 10 - 80 jaar wielen 24" / 26" / 28" / hoogte 135 cm - 195 cm De huurprijs is inclusief : 1 slot, 1 mand, pechhulp. De helmen zijn alleen inbegrepen voor kinderen jonger dan 16 jaar. Voor de duur van je tour krijg je gratis assistentie bij pech of een lekke band. Begin je avontuur bij de spectaculaire gouden zandduinen van Maspalomas, een natuurreservaat sinds 1987, en rijd langs de hele kustlijn naast de duinen met je stadsfiets. Bezoek vervolgens het botanische park van Maspalomas dat een oppervlakte van 12.000 vierkante meter beslaat en meer dan 500 tropische plantensoorten herbergt. Een andere bezienswaardigheid is de Oase van Maspalomas die bekend staat als Charca, een kleine lagune die dient als winterbestemming voor 40 soorten trekvogels, waarvan er 23 soorten hier nestelen. Vervolg de tocht en bezoek de oude vuurtoren van Maspalomas, die sinds 1980 in gebruik is en in 2005 door de regering werd uitgeroepen tot cultureel erfgoed. Om deze geweldige ervaring compleet te maken, rijd je naar de promenade van Meloneras, die wordt beschouwd als de mooiste en meest luxueuze promenade in het zuiden van Gran Canaria, met een uitstekend uitzicht op zee. Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis en archeologie, breng dan een bezoek aan de oude archeologische vindplaats van inheemse oorsprong "Punta de las Mujeres". De plek wordt vaak bevolkt door een vreedzame en ongevaarlijke kolonie hagedissen van Gran Canaria, een inheemse soort die door velen wordt beschouwd als een icoon van het eiland.

Gran Canaria: e-bikeverhuur van 1-7 dagen, batterijduur van 80 km

5. Gran Canaria: e-bikeverhuur van 1-7 dagen, batterijduur van 80 km

Spring op je milieuvriendelijke elektrische fiets en verken de schoonheid van het zuiden van Gran Canaria. Met een accuduur van ongeveer 80 km heb je genoeg tijd om alle plekken op je checklist te verkennen. Ontdek het nabijgelegen Ayaguares-gebergte en stop bij de beroemde Ayaguares-dam. Als je meer van het strand houdt, rijd dan langs de zuidkust: van de duinen van Maspalomas, het strand van Meloneras tot het pittoreske vissersdorpje Arguineguin of Puerto Rico. Je kunt ervoor kiezen om de beroemde zuidelijke Caribische witte zandstranden te bezoeken: Amadores Beach of Anfi Beach. Kinderen vanaf 12 jaar mogen een E-bike besturen onder begeleiding van een betalende ouder. Baby's: 1 - 6 jaar kunnen alleen gebruik maken van de babyzitjes als het gewicht van de baby maximaal 22 kg en de lengte van de baby maximaal 1,10 meter is. Maximaal toegestaan gewicht op e-bike = 110 kg (totaal: bestuurder + passagier) Verken de verschillende beschikbare routes met je kaart van Maspalomas. Je ontvangt ook een mobiele telefoonhouder die je aan je elektrische fiets kunt bevestigen, zodat je kunt navigeren met je telefoon + usb-ingang om je telefoon op te laden. Ontdek de verschillende routes op Google Maps vanaf je telefoon en maak een zelf begeleide en gepersonaliseerde tour op maat. De e-bikes zijn niet geschikt voor op het zand of off-road. Voor de hele duur van de tour krijg je gratis hulpdiensten op de weg en in de stad in het geval van een lekke band of als je fiets het begeeft. Voor de bergtochten of de kusttocht ontvang je een gratis reparatieset.

Maspalomas: 4 uur durende elektrische scooterchopper en kameeltour

6. Maspalomas: 4 uur durende elektrische scooterchopper en kameeltour

Als je van de natuur houdt en Maspalomas moeiteloos en milieuvriendelijk vele kilometers wilt verkennen, dan is een elektrische scooterchopper precies wat je nodig hebt. Geniet van een outdoor, leuke en leerzame ervaring van 4 uur. Met de Camel Safari kun je 30 minuten lang de fantastische duinen van Maspalomas verkennen aan boord van een kameel. Bekijk de monumenten van Christopher Columbus aan de poorten van Meloneras, gebouwd in 2002, en de oude vuurtoren van Maspalomas die sinds 1980 in gebruik is. Bezoek het gebied van de beroemde en prachtige promenade van Meloneras, die wordt beschouwd als de mooiste en meest luxueuze promenade in het zuiden van Gran Canaria, met uitzicht op de zee. Hier is er een stop bij de "Punta Mujeres" waar u een oude archeologische vindplaats van inheemse oorsprong kunt bezoeken. Hier ontdekt u de oude ronde huizen van steen waar de pre-Spaanse bevolking "Gunaches" woonde. Deze oude site wordt vaak bevolkt door een vreedzame en ongevaarlijke kolonie hagedissen van Gran Canaria, een endemische soort, door velen beschouwd als het icoon van het eiland. Een lokale gids laat je een adembenemend panoramisch uitzicht op Playa del Ingles zien, ontdekt de spectaculaire gouden zandduinen van Maspalomas (natuurreservaat sinds 1987) en het botanische park van Maspalomas. Dit park beslaat een oppervlakte van 12.000 vierkante meter met meer dan 500 plantensoorten. Bekijk de oase, een vijverbestemming om te overwinteren of uit te rusten op de trek van bijna 40 vogelsoorten, waarvan er 23 soorten hier nestelen. Dit is de ideale plek voor diegenen die vogels kijken willen ervaren.

Gran Canaria: Kickstart elektrische scooter huren

7. Gran Canaria: Kickstart elektrische scooter huren

Huur een snelle elektrische scooter als handig en ecologisch alternatief voor bus- of autoreizen rond Gran Canaria. Je hebt geen vaarbewijs nodig, dus je kunt er meteen instappen en op tournee gaan zolang je ouder bent dan 16 jaar, altijd vergezeld door een ouder. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u verdwaalt of niet weet waar u heen moet - u krijgt een handige papieren kaart en een mobiele ondersteuning voor uw telefoon met verschillende routes die u naar enkele van de beste bezienswaardigheden op het eiland brengen. Ontdek de spectaculaire gouden zandduinen van Maspalomas. Bezoek het botanische park van Maspalomas, met meer dan 500 tropische plantensoorten, of de ongelooflijke oase van Maspalomas, een kleine lagune die in de winter wordt gebruikt als broedgebied voor bijna 40 verschillende soorten trekvogels. Stop bij de oude vuurtoren van Maspalomas, een schilderachtig beschermd cultureel monument.

Maspalomas: E-bike sightseeingtour bij zonsondergang of ochtendtour

8. Maspalomas: E-bike sightseeingtour bij zonsondergang of ochtendtour

Bewonder de meest spectaculaire panoramische uitzichten op Gran Canaria tijdens een e-bike-tour en geniet van een onvergetelijk buitenavontuur. Je kunt ervoor kiezen om de ochtendtour van 4 uur te maken of je kunt ervoor kiezen om de zonsondergangtour van 3 uur te proberen. Eerste stop: de duinen van Maspalomas. Bewonder de indrukwekkende duinen van dit natuurgebied en een verscheidenheid aan inheemse planten. Tweede stop: bezoek de prachtige botanische tuin van Maspalomas en leer de endemische planten en cactussen van de Canarische eilanden herkennen. Probeer dan eens vogels te spotten in de oase van Maspalomas. Luister naar de lokale geschiedenis terwijl je de archeologische vindplaats Punta Mujeres verkent vanuit je deskundige gids. Ga dan verder naar de oude vuurtoren van Maspalomas, een nationaal monument op het zuidelijkste punt van het eiland. Bij de optie zonsondergangtour duurt het bezoek aan de vuurtoren maximaal 10 minuten. Alleen als u de optie Morning Tour kiest, heeft u een uur vrije tijd om de oude Masapalomas-vuurtoren en het interessante Ethnogracio-museum binnenin te bezoeken. Sla vervolgens de Meloneras-promenade op en rijd langs de zee voordat je 20 minuten van je fiets springt om te ontspannen. Stap een coole bar binnen met uitzicht op de oceaan en probeer een heerlijke frisdrank.

Maspalomas: E-fietstocht langs de zuidkust Optie Tapasproeverij

9. Maspalomas: E-fietstocht langs de zuidkust Optie Tapasproeverij

Verken de zuidkust van Gran Canaria op een elektrische fiets. Bekijk de meest spectaculaire bezienswaardigheden en ontdek het eiland met een meertalige gids. Je avontuur van 4 uur begint met een bezoek aan het natuurreservaat van Maspalomas Dunes, een klein woestijngebied dat bestaat uit gouden zandduinen. Stop bij de Botanische Tuin van Maspalomas voor een korte wandeling om de lokale flora te zien. Rijd vervolgens langs de Atlantische Oceaan, langs het strand van Meloneras en de haven van Pasito Blanco. Stop om een van de weinige bananenplantages in het zuiden van het eiland te bewonderen. Volg de promenade tot aan de oude vuurtoren van Maspalomas, die sinds 1890 in gebruik is en door de regering van de Canarische Eilanden is uitgeroepen tot monument van historisch belang Je komt aan in het oude vissersdorpje "El Pajar". Stop voor een bezoek aan het dorp en het mooie vulkanische strand. Geniet daarna van een lunch (voor mensen die kiezen voor de optie met tapas inbegrepen) van lokale gerechten met uitzicht op de zee. Grijp later de kans om "La Charca" te bewonderen, een kleine lagune grenzend aan de duinen van Maspalomas. In dit beschermde gebied leven tot 40 soorten trekvogels - een ideale plek om vogels te spotten. Let op: de tour is niet off-road.

Maspalomas: E-biketocht met kamelenrit

10. Maspalomas: E-biketocht met kamelenrit

Volg deze avontuurlijke tour van 4 uur en ervaar Maspalomas per e-bike en steek vervolgens de zandduinen over op de rug van een kameel. Geniet van een leuke tour, geschikt voor alle leeftijden. Ontdek het gebied langs rustige wandelroutes met een lokale gids. Eerst fiets je naar het Botanische Park van Maspalomas. Stop voor een korte wandeling om enkele van de 500 plantensoorten in het park te zien. Rijd daarna op een kameel door de duinen van Maspalomas om de meest spectaculaire delen van dit natuurreservaat te bezoeken. Stop om de oase te bewonderen, een kleine lagune waar trekvogels nestelen. Langs de route zie je ook het standbeeld van Christoffel Columbus en de vuurtoren van Maspalomas. Bezoek de beroemde promenade in Meloneras, beschouwd als de mooiste in het zuiden van Gran Canaria. Stop bij een archeologische vindplaats om huizen te zien die zijn gebouwd door de eerste bewoners van het eiland, vóór de Spaanse verovering. Stop na een bezoek aan de boulevard voor een frisdrankje in een bar met panoramisch uitzicht op zee. De terugreis volgt fietspaden door Parque de la Paz, terug naar het oorspronkelijke startpunt.

10 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere activiteiten in Botanische tuin van Maspalomas

Wil je alle activiteiten in Botanische tuin van Maspalomas bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Botanische tuin van Maspalomas

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 143 beoordelingen

E-chppers omgeruild voor stepjes omdat ook de minderjarige dan zelf kon ‘besturen’. Eigenaren dachten goed mee! We kregen geen geld terug, maar wel meer uur. 4 uur rondgereden op de step, mooie omgeving gezien. We hebben een leuke tocht gehad. Kaart met routes meegekregen!

De fietsenwinkel en het personeel in Laspalomas waren briljant - ze gaven ons een geweldige route rond Laspalomas en vervolgens de bergen in met een prachtig uitzicht en landschap. De fietsen waren geweldig en een fantastisch dagje uit - zeer aan te bevelen.

Leuke tour kunnen doen die goed uitgelegd werd door Eleonora van het verhuurbedrijf Bici Bike Vintage. Goede ervaring met hen, meerdere activiteiten mee gedaan en top geregelden goede leuke begeleiding door haar en haar man Lorenzo!

Eenvoudige installatie met wielen. De fietsen waren uitstekend qua rijervaring. Goede begeleiding en duidelijke routes.

De verhuur verliep vlot en er werd 47 km gereden. We kregen routebegeleiding en tips bij het zoeken naar fietsen.