Boulder

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Boulder: De beste dingen die je niet wil missen

 • Denver/Boulder: tour naar het Rocky Mountain National Park

  1. Denver/Boulder: tour naar het Rocky Mountain National Park

  Reis af naar het Rocky Mountain National Park en ontdek de wonderen die de eerste ontdekkingsreizigers al fascineerden. Voor hen was het natuurschoon een reden om aan te dringen op bescherming van dit landschap. Werp een blik op Long's Peak, de hoogste berg van het park, die wel 4350 meter de lucht in steekt. Bewonder de door gletsjers uitgesleten valleien, bezaaid met espen en pijnbomen. Vanuit Denver rijd je langs de Front Range en als je door Boulder rijdt, bewonder je de beroemde rotsformaties Flatirons. Je vervolgt je weg door ravijnen vol met wilde dieren tot je aankomt in Estes Park, een charmante stad bij de ingang van het Rocky Mountain National Park. Zodra je het park betreedt, neemt de gids je mee naar de beste plekken om wilde dieren te bekijken, foto's te maken, te wandelen, optionele korte wandeltochten te ontdekken of gewoon om lekker te ontspannen. De hele zomer lang vo...

 • Denver: privétour van 8 uur door Rocky Mountain National Park

  2. Denver: privétour van 8 uur door Rocky Mountain National Park

  Ontkoppel een dag en dompel jezelf onder in de schoonheid en eenzaamheid van deze majestueuze bergen in een luxe voertuig met een weids uitzicht op je omgeving. Voel je klein tegen de uitgestrekte, allesomvattende bergen om je heen terwijl je de 300 dagen zonneschijn van Colorado in je opneemt. Rijd vanuit Denver langs de Front Range door Boulder met zijn beroemde Flatirons-rotsformaties. Ga verder door canyons die leven met wilde dieren tot aan Estes Park, het charmante stadje bij de ingang van het Rocky Mountain National Park. In het park neemt de gids je mee naar de beste plekken voor het bekijken van dieren in het wild, foto's, wandelingen, optionele korte wandelingen of gewoon om te ontspannen.

 • Vanuit Denver/Boulder: trek Rocky Mountain National Park

  3. Vanuit Denver/Boulder: trek Rocky Mountain National Park

  Je geniet van de rust terwijl je over de paden van het Rocky Mountain National Park wandelt. Deze tour van 8 uur is speciaal ontworpen zodat je echt de adembenemende schoonheid van Rocky Mountain National Park kunt ervaren. Geniet van de wildernis tijdens een hike van 6,5 kilometer. Maak je geen zorgen, er komen talloze momenten om even uit te rusten en van het uitzicht te genieten. Tijdens de wandeling zie je tussen de bomen door met sneeuw bedekte bergen, zover als het oog maar reikt. Je krijgt de kans om de mooiste plekken van de Rocky Mountains te zien en wilde dieren te spotten, zoals elanden, rendieren, adelaars en meer. Als er sneeuw ligt, zorgen we ook voor sneeuwschoenen. Zorg er in alle andere gevallen voor dat je stevige wandelschoenen met profielzolen bij je hebt. 

 • Denver: Boulder Hike & Beer met lokale gids

  4. Denver: Boulder Hike & Beer met lokale gids

  Ontdek waarom Boulder de gelukkigste plaats in de VS is: zon, ambachtelijk bier en de natuur. Met wandelpaden tussen prachtige rotsformaties en lokale brouwerijen rondom, zult u snel ook gelukkig worden. Dus adem de frisse berglucht in terwijl je over een gematigd 3 mijlspad tussen de beste plekken van Boulder wandelt en geniet van een biertje met een paar pas gemaakte vrienden. Rond de tour af met een koud biertje (1 bier is inbegrepen in de prijs) of koffie in de buurt van het voetgangersgebied van Pearl Street. Denver en Boulder pickups beschikbaar.

 • Geweldige Boulder Scavenger Hunt Adventure

  5. Geweldige Boulder Scavenger Hunt Adventure

  Ben je op zoek naar een manier om van Boulder een gigantisch bord te maken? Urban Adventure Quest heeft een interactieve speurtocht gecreëerd die het plezier van de Amazing Race combineert met een twee uur durende sightseeingtour door Boulder. Begeleid vanaf elke smartphone begeven groepen zich tussen bekende en vergeten edelstenen van de stad, lossen ze uitdagingen op en hebben ze plezier tijdens het leren van de geschiedenis van Boulder terwijl je geniet van het buitenleven. Je Boulder Amazing Scavenger Hunt Adventure begint langs het Boulder Creek Path en neemt je mee op een reis naar het hart van het historische centrum. Je ontdekt verborgen kunst in de buurt van een beroemd theehuis, edelstenen langs Pearl Street Mall, een historisch luxehotel en fantastische openluchtkunstwerken. Door een smartphone te gebruiken als "de gids" kunnen deelnemers beginnen wanneer ze willen en hun eig...

Sitemap Boulder

Wil je alle activiteiten in Boulder ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.