Boulevard St. Germain 2 dagen
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Er zijn geen tours gevonden die voldoen aan jouw criteria. Ga naar de homepage om meer tours te vinden.
Bekijk alle 715 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Boulevard St. Germain

Goede en makkelijke manier om de stad te verkennen

De haltes zijn goed te vinden. Je kunt heel makkelijk in en uitstappen. Op het bovendek van de bus heb je goed uitzicht op de diverse locaties. Combineren door over te stappen op een andere lijn is echt een uitkomst. Voor een tweedaags ticket betaal je maar een paar euro meer. Dit is echt aan te raden als je wat van de stad wilt zien. Wij hebben hierdoor veel metroreisjes kunnen laten vervallen. Wel even goed plannen. Bij elke buschauffeur krijg je een duidelijke routekaart zodat je precies weet waar je heen kunt. Voor ons helemaal top geweest, heeft een heleboel kilometers "in de benen" gescheeld. En al rij je een route 2x maakt dat niet uit. Onbeperkt genieten.

Parijs: 1-, 2- of 3-daags hop on, hop off ticket Beoordeeld door L.P., 25-09-2016

Ideale rondrit met regelmatige bussen en duidelijke op-en afstapplaats

Wanneer je Parijs bezoekt is het belangrijk een zicht te krijgen op het geheel, en ook de stadsverplaatsing te maken in open lucht. Nadien kan je met de metro vlug naar de bestemmingen gaan die je wenst. Deze Hop on hop off formule beantwoordt aan haar doelstelling. De bussen rijden zeer regelmatig. Je kan op- en afstappen aan goed aangeduide haltes, en tijdens de tour dus al enkele bezoekjes afleggen. De verschillende kleurroutes zijn op het kaartje goed aangegeven en je kan gemakkelijk van de ene route op de andere stappen. Zo bekijk je heel Parijs. Enige minpuntje: geen Nederlandse gidsing.

Parijs: 1-, 2- of 3-daags hop on, hop off ticket Beoordeeld door Ivo, 15-04-2016

Prima manier om alle bezienswaardigheden van Parijs te bezoeken

De hop on, hop off rijdt 4 routes door de stad hierdoor is het mogelijk ook de verder gelegen bezienswaardigheden te bezoeken. Leuke ten opzichte van de metro is dat je reizend al veel van de stad ziet. Minpunten zijn dat de Blue line niet elke 20 minuten rijdt en dat de bus soms lang bij een halte blijft staan waardoor je 10 minuten zit te 'wachten'.

Parijs: 1-, 2- of 3-daags hop on, hop off ticket Beoordeeld door H., 30-07-2016

Prettig om van te voren de tickets geboekt te hebben

Omdat we met een grote groep, kinderen en kleinkinderen, waren en omdat we zeker wisten, dat we een tour met de hop on, hop off bus wilden doen, heb ik van te voren online de tickets geboekt. De buschauffeur deed eerst nogal moeilijk om de voucher in te wisselen, maar na telefonisch contact met het kantoor mochten we mee, maar moesten we wel bij het beginpunt de voucher op het kantoor gaan inwisselen. Tot onze verrassing kwam er na een paar stops iemand van de organisatie en wisselde zonder problemen onze voucher in voor tickets. Prima geregeld! Na 16.00 uur zijn de bussen erg vol en heb je vaak alleen nog maar staplaatsen.

Parijs: 1-, 2- of 3-daags hop on, hop off ticket Beoordeeld door Joke, 08-05-2016

Boulevard St. Germain 2 dagen
4.4
Gebaseerd op 863 beoordelingen van GetYourGuide-klanten