Kies data
Belevingen in

Bourbon Street

Bourbon Street: De beste dingen die je niet wil missen

New Orleans: spooktocht alleen voor volwassenen

1. New Orleans: spooktocht alleen voor volwassenen

Dompel je ziel onder in de verleidelijke geesten van moord, zelfmoord en het paranormale tijdens deze unieke wandeltocht in New Orleans. Ontdek de duistere geschiedenis van de stad door de nachtmerrieachtige verhalen van je gids. Begin in de buurt van Congo Square, de geboorteplaats van jazz en New Orleans voodoo, en hoor over de donkere kant van het plein. Neem deel aan elixers, laat offers van kerstballen en kralen achter en bid dat het genoeg is om te voorkomen dat de demonen van New Orleans je achterlaten in een spiraalvormig moeras van waanzin. Raven's Omen zal door de heetste hel branden terwijl het de kilte van de dood naar je ziel stuurt. Ontdek het Devil's Empire en voel zijn levenloze greep terwijl de polsslag van New Orleans je verder de schaduw in stuurt. Is het voodoo-bezit, waanzin of PTSS? Luister naar het verhaal van Zack en Addie om erachter te komen.

New Orleans: Tour met combo-cocktails en gastronomiegeschiedenis

2. New Orleans: Tour met combo-cocktails en gastronomiegeschiedenis

Begin je wandeltocht bij de bekroonde Red Fish Grill in de wijk French Quarter in New Orleans. Begin met alligatorworst en gumbo met zeevruchten, met vers gebakken stokbrood en zelfgemaakte boter terwijl je iets leert over de koloniale periode van de geschiedenis van Louisiana. Ga vier blokken naar beneden en ga Pepper Palace binnen om de Cajun-invloed te bespreken en een onbeperkte verscheidenheid aan hete sauzen, BBQ-sauzen, Buffalo Wings-sauzen, salsa's, droge rubs en meer te proeven. Ontvang een gratis fles Louisiana-stijl hete saus als je daar winkelt. Bezoek daarna Leah's Pralines, een snoepwinkel in familiebezit van de 3e generatie. Proef traditionele pralines en hun unieke Bacon Pecan Brittle. Bezoek vervolgens het iconische Napoleon House-restaurant voor twee van hun specialiteiten: sandwiches met muffins en een verfrissende Pimm's Cup-cocktail. Kom aan bij het bekroonde Dickie Brennan's Tableau om te nippen aan uw volgende cocktail: de French 75, een combinatie van verse citroen, cognac of gin, en bubbels. Bezoek na Tableau de Creole Cookery voor hun langzaam gekookte rode bonen en rijst. Van daaruit passeer je het beroemde Jackson Square in de richting van Café du Monde, dan langs het French Market-gebied, waar je uiteindelijk landt bij de James Beard Award-genomineerde Cane & Table. Proef hun unieke curry-varkenshuiden en een klassieke daiquiri.

New Orleans: fotoshoot en wandeltocht Franse wijk

3. New Orleans: fotoshoot en wandeltocht Franse wijk

Verken de Franse wijk van New Orleans met een lokale fotograaf met een passie voor levendige, kleurrijke foto's. Poseer voor ongelooflijke foto's voor gedenkwaardige bezienswaardigheden. Ontmoet je lokale fotograaf-gids in de Franse wijk om je tour te beginnen. Maak een ontspannen wandeling door de buurt om geweldige plekken te vinden om foto's te maken. Volg je gids door dit prachtige deel van New Orleans en leer meer over de geschiedenis ervan. Zie St. Louis Cathedral, Bourbon Street en Royal Street. Stop voor uw fotograaf om geweldige foto's van u te maken met herkenbare oriëntatiepunten in New Orleans als achtergrond. Kies tussen focussen op de Franse wijk of genieten van alle hoogtepunten van New Orleans. Laat je fotograaf je helpen de juiste poses te vinden om je op je best vast te leggen, zodat je geweldige foto's mee naar huis kunt nemen.

New Orleans: 3 uur Interactive Scavenger Hunt

4. New Orleans: 3 uur Interactive Scavenger Hunt

Draai New Orleans in een gigantische bordspel met de Urban Adventure Quest interactieve speurtocht. Combineer de sensatie van de race met een unieke toeristische beleving van de stad. Te beginnen in de buurt van de binnenstad aan het water, laat uw smartphone begeleiden u langs de rivier de Mississippi en door een aantal gerenommeerde markten van de stad, het oplossen van raadsels, het vinden van aanwijzingen, en het invullen van uitdagingen, al die tijd het ontdekken meer over de geschiedenis van het gebied. Hustle door de bezienswaardigheden en geluiden van de stad, van Jackson Square langs de vele legendarische straten, kronkelend door beroemde bezienswaardigheden evenals veel over het hoofd gezien schatten New Orleans's. Er zijn maar weinig rondleidingen door de stad net zo spannend, en nog minder als uniek! Points of Interest op uw zoektocht: • Spaans Plaza • Water Front • Franse Markt • Cafe Du Monde • Jackson Square • Washington Artillery en Cabildo • Bourbon Street

New Orleans: Franse wijk Saint & Sinner History Tour

5. New Orleans: Franse wijk Saint & Sinner History Tour

Vanaf het begin geloof heeft deze grote stad regeerde. Voor sommigen is het geruchten van samenzwering, hekserij, en vampiers gecreëerd. Voor anderen, het inspireerde grootheid. Levens zijn verloren en slagvelden getrokken, maar New Orleans 'eclectische overtuigingen hebben een gevoel van acceptatie nergens anders gemaakt. Wist u dat de beroemde voodoo-priesteres, Marie Laveau, was ook een vroom katholiek? Verrassingen in overvloed op deze inspirerende reis. Doe mee aan de meest unieke en interessante wandeling in New Orleans. New Orleans is een warm, vochtig en soms meedogenloze plaats waar in het holst van de zomer de lucht neemt de kwaliteit van een langoesten kook. Het is een lange, uitgesponnen koorts die sijpelt in de bloedbaan en dwingt zelfs de zoetste van kleine stad Amerika te obscene dingen te doen. Dit is de echte New Orleans, die niet netjes past in de categorie van de "Amerikaanse" stad. Het is een zwart water haven, het Caribisch gebied en wetteloos; beslecht door dieven, prostituees, en de andere crimineel afgevoerd. Het is ook katholiek en vroom met Romeinse altaren in orde gemaakt in goud. Het is evenzeer van zwarte magie, voodoo en de gestage kloppen van Afrikaanse drums. New Orleans is seks en belijdenis. Het is zonde en vergeving. Dit is de plaats waar God en de duivel schudden elkaar de hand, zodat het feest kon gaan. New Orleans is een stad voor de zondaar en de heilige. Dit is een tour die u meeneemt door het zweet doordrenkte waanzin van onze beste en slechtste. Krijg verloren in deze vreemde stad en ontdek de duistere verleden, want dit is niet tour je oma's.

New Orleans Original Cocktail Walking Afternoon Walking Tour

6. New Orleans Original Cocktail Walking Afternoon Walking Tour

Welkom op entertainment op zijn best. Uw tour begint vanaf Toulouse Street bij de rivier de Mississippi, waarbij een ervaren gids zal u vermaken met klassieke verhalen van de unieke brouwsels beroemd gemaakt hier, en de personages die ze tot leven gebracht. U vindt een aantal van de restaurants en bars langs de beroemde Bourbon en St. Peter's Streets bezoeken. U zult worden geschud - en geroerd - door de recepten van de meest beruchte cocktails van de stad langs de weg. Vanaf het Sazerac en Pimm's Cup, de orkaan en de handgranaat, bent u zeker om te genieten van een andere kijk op New Orleans door de geschiedenis van lekker eten en drinken. Het is geschiedenis ... met een twist!

New Orleans: French Quarter Secrets en Bourbon Street Tour

7. New Orleans: French Quarter Secrets en Bourbon Street Tour

Je tour begint in Bourbon Street, waar je je lokale deskundige gids ontmoet. Ontdek hoe dit gebied zich ontwikkelde van een louche sloppenwijk tot een van de meest vooraanstaande plezierdistricten in de Verenigde Staten. Je zult ook een bar binnenzwaaien om meer te weten te komen over (en ook te genieten als je wilt) een van de vele cocktails die in de Franse wijk worden gemaakt, voordat je pauzeert in Royal Street om enkele van de beste straatmuzikanten in Amerika te zien en meer te weten te komen over de creatie van Jazz muziek. Van daaruit neemt je gids je mee naar Jackson Square, waar je monumentale gebouwen ziet, zoals de Pontalba-appartementen (de oudste continu bewoonde appartementen in Amerika), de St.Louis-kathedraal en de Cabildo (waar de Louisiana Purchase werd ondertekend) . Je stapt dan de Presbytere binnen voor een rondleiding door het interieur, inclusief exposities over Mardi Gras en orkaan Katrina. Je kunt New Orleans niet bezoeken zonder een ontmoeting met het bovennatuurlijke, dus je volgende stop is een van de meest spookachtige gebouwen in de stad, waar je een rondleiding krijgt door het interieur met de beruchte seancekamer. Of je nu een scepticus bent of een gelovige, dit is een ervaring die je niet mag missen. Nadat je door de oude Franse markt bent geslingerd en bent gestopt op de beste plek om foto's te maken van Jackson Square, ga je naar het rivierfront om de stoomboten de machtige rivier de Mississippi op en af te zien gaan.

New Orleans: Lewd Spirits Tour

8. New Orleans: Lewd Spirits Tour

Je gidsen hebben de meest rauwe spookverhalen gemaakt, gecombineerd met louche spookachtige bars, en ze in een tour van twee uur gezet. Je eerste verhaal begint op een locatie waar geesten en geesten samenkomen. Lees meer over de gruwelijke moord die nog steeds rondwaart op de locatie en na het grijpen van je eerste drankje, draag je vloeibare moed de straat op naar je volgende locatie en luister je naar het ene verdorven verhaal na het andere. Na een beetje zult u dorst hebben naar meer - tussen elke spookachtige locatie is er een plek om nog een drankje te pakken. Je bezoekt de donkere achterafstraatjes van de Franse wijk waar de ondeugd wild was en een aantal geesten die hun handel nog steeds toepassen. Onderweg wordt je achtervolgd door verhalen over echtbrekers, prostituees, vrouwenverslaafden en het gewone kwaad! Hun verraderlijke verhalen zijn niet vergeten en hebben een stempel gedrukt op de locaties die je bezoekt. Je leert de geschiedenis achter de verhalen, en de spookachtigheid die nog steeds de scènes treft. Je tour eindigt op Bourdon Street, waar nog steeds lusteloosheid te vinden is.

De lokale gids voor de Franse wijk Tour

9. De lokale gids voor de Franse wijk Tour

Ervaar het verleden en heden van New Orleans tijdens deze avondwandeling. Bekijk alle bezienswaardigheden van de Franse wijk en krijg de inside-track van de gids over wat New Orleans te bieden heeft. Geniet van een avondervaring met een wandeling door Jackson Square. Bewonder de iconische St. Louis-kathedraal en maak een wandeling door de Bourbon- en Royal Streets. Kom langs bij het Apotheekmuseum en leer over allerlei vreemde medische geschiedenis. Loop naar de Vieux Carré (wat 'oud plein' betekent) en ervaar een unieke locatie waar mensen van over de hele wereld naartoe trekken. Leer onderweg alles over de unieke cultuur van de wijk en de stad. Dompel jezelf onder in zijn unieke charme van de rivier de Mississippi tot oude en nieuwe gebouwen terwijl je het verkent onder de maan van Louisiana.

Sitemap Bourbon Street

Wil je alle activiteiten in Bourbon Street ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.