Bovenverdieping Colosseum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over Bovenverdieping Colosseum

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.841 beoordelingen

Zelfs in februari waren de rijen bij de Colosseum en Palatijn zo lang, dat je in gezelschap van (een) kind(eren) maar zou afzien als je geen skip-the-line zou hebben. Zonde natuurlijk, als je eindelijk in Rome bent. Leg wat extra neer om nog meer van het Colosseum te zien! Ondergronds is echt leuk om meegemaakt te hebben. Daar kregen we zelfs een aparte gespecialiseerde gids, voor de Palatijn een andere gids, beiden spraken Engels.

Zeer gaaf om te lopen waar ook de gladiatoren hebben gelopen!

De eerste, vrouwelijke, gids was goed en entertainent. De tweede gids, een amerikaan, was niet goed. Hij was een uur een college aan het geven met veel details, die als niet-engels burger, niet te volgen waren. Feiten zullen vast kloppen. Had geen oog voor de groep. Jammer.

Great tour and worth the money! Much depends on the guide; she was great. Easy going and a lot of knowledge. The only tip we have: she could have some breaks during the tour where she doesn't talk. 3 hours is a lot time to listen and at some point you loose your attention.

De Gids (Tom) bij Forum Romanum & Palatijn bracht op een gevarieerde wijze een goed overzicht van de Romeinse gescheidenis, waarbij hij een vaste rode draad had en ook niet te beroerd was om de link met huidige maatschappelijke ontwikkelingen te leggen. Simply Great, Tom!

Super goede gidsen. Vooral de gids van forum romanum en palantijn (Tom) had een voortreffelijke presentatie van de Romeinse geschiedenis. Een aanrader!