Braga
1 dag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Braga 1 dag: Onze meest aanbevolen

 • Van Porto: Braga en Guimarães Full-Day Tour met lunch

  1. Van Porto: Braga en Guimarães Full-Day Tour met lunch

  Reis terug in de tijd om 2 van de oudste steden in Portugal te ontdekken en historische monumenten te zien die naast het moderne leven bestaan. Kies een begeleide openbare of privétour volgens uw voorkeuren. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Porto, begin je de dag met een bezoek aan Braga, bijgenaamd het 'Rome van Portugal' vanwege de rijke cultuur en tradities. Bekijk de karakteristieke pleinen en kerken van de oudste stad van Portugal, samen met monumenten zoals de kathedraal van Sé, het Bom Jesus-heiligdom en het Heiligdom van Sameiro. Na een bezoek aan de monumenten in Braga kunt u genieten van de heerlijke gerechten van Portugal in een typisch restaurant van de stad Braga (de gids zal u informeren over de gerechten die beschikbaar zijn op de dag van het bezoek) Reis dan naar de middeleeuwse stad Guimarães, die wordt beschouwd als de 'wieg van Portugal'. Loop door de straten...

  Zoveel gezien en gehoord over de bakermat steden. Moeder en dochter reden ons comfortabel rond. Bij alle bezienswaardigheden hadden we genoeg tijd om rond te kijken. Bom de Jesus vond ik een hoogtepunt, volgende keer in de zomer gaan we weer! Thanks Milena en moeder voor de mooie dag!

 • Ponte de Lima & Viana do Castelo: all-inclusive privétour

  2. Ponte de Lima & Viana do Castelo: all-inclusive privétour

  De dag begint met een ontmoeting in uw hotel in Porto, Braga of Guimarães en u gaat richting het prachtige groene gebied van Portugal, een titel die aan deze regio is gegeven vanwege de vruchtbaarheid van de bodem die een levendige groene kleur geeft aan de landschap zo ver als je ogen kunnen reiken. Ga aan boord van een comfortabele minibus met airconditioning richting Ponte de Lima, beschouwd als de oudste stad van Portugal. Hier wordt u door de pittoreske straatjes, smalle steegjes en de oude brug van Ponte de Lima geleid. In de buurt van deze stad zult u een ontspannend moment hebben met een van de schatten van de regio, de groene wijn (Vinho Verde). Dit begeleide bezoek vindt plaats in een barok paleis dat dateert uit de zeventiende eeuw, waar u een gastvrije wijnproducent zult aantreffen die het unieke van deze wijn zal uitleggen terwijl u ook wat lokale kaas en rookworst proeft. ...

 • Peneda-Gerês: Premium-tour van een hele dag

  3. Peneda-Gerês: Premium-tour van een hele dag

  Reis naar het Peneda-Gerês National Park, langs luxueuze groene bergen, ongerepte bossen en kristalheldere meren en watervallen. Onderweg kunt u genieten van uitzichtpunten en adembenemende landschappen. In het Etnografisch Museum van Vilarinho da Furna kunt u de wortels van deze oude beschaving en de tradities die door de lokale bevolking in leven worden gehouden ontdekken, voordat u gaat zitten om te lunchen in een traditioneel restaurant. Na de lunch neemt je deskundige en vriendelijke gids je mee naar een van de belangrijkste pelgrimsoorden van het land, het bergheiligdom van São Bento da Porta Aberta. Na dit bezoek is het tijd om te ontspannen op een rivierstrand, terwijl u geniet van een cocktail in harmonie met regionale smaken.

 • Braga: expresstour van 2 uur

  4. Braga: expresstour van 2 uur

  Rijd in slechts 2 uur rond Braga om ervoor te zorgen dat u alle belangrijke monumenten ziet en ga naar Bom Jesus, waar u de hydraulische lift kunt proberen en kunt ontspannen op de esplanade met het beste uitzicht over de stad. Het is ook inclusief ophalen en wegbrengen in uw accommodatie of een andere plek naar keuze, dus het kan niet eenvoudiger! Rijd rond met een local en krijg geweldige tips terwijl je de geschiedenis van Braga leert kennen, of het nu regent of zonneschijn, of je nu net bent aangekomen of niet wilt vertrekken zonder de stad te proeven.

 • Braga: een hele dag historische tour met transport

  5. Braga: een hele dag historische tour met transport

  Deze duizendjarige stad draagt overblijfselen uit het Neolithicum en is sinds de IJzertijd in non-stop gebruik en kreeg meer belang toen de Romeinen het in 16 voor Christus hadden gesticht Ontdek de verschillende lagen van de altijd aanwezige geschiedenis en hoe het allemaal past in een van de steden in Europa met de jongste bevolking en innovatieve nieuwe bedrijven. Wandel door middeleeuwse straatjes die uitkijken op renaissancepleinen en geniet van barokke gevels naast hedendaagse gebouwen. Je proeft natuurlijk enkele van de beste traditionele lekkernijen van Braga en gaat dan naar de buitenwijken voor een bezoek aan indrukwekkende monumenten, waaronder Bom Jesus.

 • Braga: rondleiding van 4 uur

  6. Braga: rondleiding van 4 uur

  Deze tour biedt een uniek uitzicht op de geschiedenis van Braga en stelt u in staat om monumenten en natuur te ervaren. Begin met een bezoek aan een prachtige Visigotische kapel, in een complex met een verscheidenheid aan elementen uit verschillende leeftijden. Dan vertelt het enorme Tibães-klooster je zijn verhaal en dat van de regio door zijn indrukwekkende kerk, gebouwen en tuinen. Ten slotte verwelkomt Bom Jesus u in zijn trap, waar de historische hydraulische lift u naar het fantastische heiligdom en het uitkijkpunt vervoert.

 • Braga: 4 uur durende wandeling

  7. Braga: 4 uur durende wandeling

  Over een halve dag leer je de essentiële Braga kennen. Verken de Bracara Augusta, de Romeinen, gesticht in 16 na Christus, en ontdekte alle sporen van de 2000-jarige geschiedenis. Maak kennis met musea en monumenten, façades die de evolutie van de stad registreren, pleinen die het tempo bepalen van de bewoners van een van de meest dynamische steden van Europa. Dwaal door de middeleeuwse straten van het stadscentrum en ontdek de unieke details ervan. Luister naar de verhalen en curiositeiten die Braga zo'n unieke stad en disocver hebben gemaakt, hoe en waar je kunt eten als een local zodat je ten volle kunt genieten van deze stad.

Sitemap Braga

Wil je alle activiteiten in Braga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.