Braga
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Braga Couleur locale & buurttours: Onze meest aanbevolen

 • Peneda-Gerês Nationaal Park: kajak & waterval met lunch

  1. Peneda-Gerês Nationaal Park: kajak & waterval met lunch

  Je ontdekt een van de verborgen schatten van Portugal tijdens een excursie van 10 uur naar nationaal park Gerês. Geniet van een dag wandelen en kajakken en smul van lokale gerechten. De route kan worden gewijzigd om het beste van de weersomstandigheden in de winter en zomer te maken. Je reist naar het park in een busje met airconditioning. Na ongeveer 90 minuten bereik je het meer, waar je aan je tocht begint door over het kalme water van het meer te kajakken. Je ontspant daarna op een zandstrand en probeert opstaand peddelen uit voordat je terugkeert naar je voertuig. Las een halte in aan een lokaal restaurant met een prachtig uitzicht over Rio Cavado, waar je lokale gerechten en wijn kunt proeven. In de namiddag vind je een waterval en lagune, waar je kunt zwemmen en ontspannen. Beoek het oude dorpje Fafiao en kom meer te weten over de Portugese cultuur op het platteland.

  I had a amazing time. The experience was beter than expected. We have seen and swim in nice lakes with waterfalls.

 • Half-Day Braga City Tour

  2. Half-Day Braga City Tour

  Je wordt 's ochtends opgehaald bij je hotel en rijdt in een minibus met airconditioning richting "Bracara Augusta" (Braga), de oude Romeinse stad. Begin je bezoek in het heiligdom van Bom Jesus en bereid je voor om er te komen in een door waterkracht aangedreven kabelbaan (inbegrepen) gebouwd in 1882. Vanaf de top van de heuvel moet je je verbazen over de spectaculaire belvedère met de hele stad beneden. Als u het historische centrum van Braga bereikt, is het tijd om een kleine wandeling te maken om de stad beter te leren kennen. Bezoek aan de buitenkant van de oude middeleeuwse muur de kerk van Congregados en ga vervolgens richting het meest imposante monument, de Sé-kathedraal in romaanse stijl met afwerking in gotische stijl. Braga is de stad van de aartsbisschoppen, de kathedraal is inderdaad een van de meest spectaculaire. Bezoek de oude kasteeltoren of de nieuwe laan, ontworpen a...

 • Van Porto: Braga en Guimarães Full-Day Tour met lunch

  3. Van Porto: Braga en Guimarães Full-Day Tour met lunch

  Reis terug in de tijd om 2 van de oudste steden in Portugal te ontdekken en historische monumenten te zien die naast het moderne leven bestaan. Kies een begeleide openbare of privétour volgens uw voorkeuren. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Porto, begin je de dag met een bezoek aan Braga, bijgenaamd het 'Rome van Portugal' vanwege de rijke cultuur en tradities. Bekijk de karakteristieke pleinen en kerken van de oudste stad van Portugal, samen met monumenten zoals de kathedraal van Sé, het Bom Jesus-heiligdom en het Heiligdom van Sameiro. Na een bezoek aan de monumenten in Braga kunt u genieten van de heerlijke gerechten van Portugal in een typisch restaurant van de stad Braga (de gids zal u informeren over de gerechten die beschikbaar zijn op de dag van het bezoek) Reis dan naar de middeleeuwse stad Guimarães, die wordt beschouwd als de 'wieg van Portugal'. Loop door de straten...

  Zoveel gezien en gehoord over de bakermat steden. Moeder en dochter reden ons comfortabel rond. Bij alle bezienswaardigheden hadden we genoeg tijd om rond te kijken. Bom de Jesus vond ik een hoogtepunt, volgende keer in de zomer gaan we weer! Thanks Milena en moeder voor de mooie dag!

 • Van Porto: Braga en Guimarães Full-Day Tour

  4. Van Porto: Braga en Guimarães Full-Day Tour

  Profiteer van het ophalen bij je hotel in Porto of Vila Nova de Gaia en ontdek vervolgens de "Cradle of Portugal" tijdens een dagtocht naar Guimarães en Braga. Bij aankomst in Guimarães bezoekt u de geboorteplaats van de eerste koning van Portugal in het middeleeuwse kasteel van Guimarães. Bekijk de kapel van St. Michael waar hij werd gedoopt en ontdek het paleis van de hertogen van Bragança. Ga verder naar de kerk van Onze-Lieve-Vrouw van Troost (Igreja de Nossa Senhora da Oliveira) en de Heilige Trappen. Ontdek vervolgens een favoriet ontmoetingspunt voor meerdere generaties in Guimarães op Praça da Oliveira. Bewonder de UNESCO-werelderfgoedmonumenten van het historische centrum, waaronder het prachtige stadhuis. Ga door een van de oudste straten van Guimarães op de Rua de Santa Maria en bekijk het klooster van Santa Clara voordat je een pauze neemt voor de lunch en geniet van de jeu...

 • Van Porto: Braga en Guimarães Volledige dagtour met lunch

  5. Van Porto: Braga en Guimarães Volledige dagtour met lunch

  Vertrek vanuit je hotel in Porto of Vila Nova de Gaia naar het middeleeuwse Guimarães en het historische centrum. Guimarães, de zogenaamde Cradle of Portugal, is een van de belangrijkste Portugese historische steden en een historisch centrum dat als UNESCO-werelderfgoed wordt beschouwd. Breng een mooie ochtend door op een prachtige plek. Na de lunch, verken het historische Braga en de oude kathedraal van Sé. Bezoek het nabijgelegen heiligdom van Bom Jesus en ervaar het meest beroemde religieuze heiligdom in Portugal. Na een bezoek aan Rome tekende aartsbisschop Diogo de Sousa een stad waar de pleinen en kerken in overvloed waren zoals ze zijn in Rome, dat Braga werd. Ontdek deze stad van tradities en culturen.

Sitemap Braga

Wil je alle activiteiten in Braga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Braga

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 77 beoordelingen

Spectaculair

Het avontuur begint wanneer je op de 4x4 stapt met Miguel (onze gids), een echte rallyrijder !! Dan was het contact met de natuur, de sprong in het water bij de watervallen en de vriendelijkheid van Miguel die ons in het Spaans bijwoonde voor al onze vragen ondanks dat het een excursie in het Engels was, de kers op de taart. Ik zou het zeker herhalen.

Het was een onverslaanbare ervaring. Luis, onze gids, is een van de vriendelijkste en meest energieke mensen die ik ooit heb ontmoet. Straal sympathie en goede vibes uit. Bovendien kent hij het gebied heel goed en legt hij perfect de geschiedenis en kenmerken van de plaats uit. Het park is prachtig en de activiteiten zijn erg leuk.

de activiteit is perfect

De organisatie was buitengewoon: we werden op tijd opgehaald, de gids was de hele dag super aardig en heette ons heel goed welkom met een extra benadering van kinderen (10 & 14). Pauzeert op tijd, gedetailleerde uitleg, in perfect Engels. De activiteiten waren van de juiste lengte en inspanning. De heerlijke maaltijd.

We hielden van het avontuur. Ik was in staat om te peddelen in plaats van de kajak te gebruiken. Het was een avontuur op zich om bij de waterval te komen.

Superleuke uitstap met Alex als onze supergids. Heel afwisselend. Echt een dag vol pret!