Braga
Kano & Kajak Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Braga Kano & Kajak Tours: Onze meest aanbevolen

 • Peneda-Gerês Nationaal Park: kajak & waterval met lunch

  1. Peneda-Gerês Nationaal Park: kajak & waterval met lunch

  Je ontdekt een van de verborgen schatten van Portugal tijdens een excursie van 10 uur naar nationaal park Gerês. Geniet van een dag wandelen en kajakken en smul van lokale gerechten. De route kan worden gewijzigd om het beste van de weersomstandigheden in de winter en zomer te maken. Je reist naar het park in een busje met airconditioning. Na ongeveer 90 minuten bereik je het meer, waar je aan je tocht begint door over het kalme water van het meer te kajakken. Je ontspant daarna op een zandstrand en probeert opstaand peddelen uit voordat je terugkeert naar je voertuig. Las een halte in aan een lokaal restaurant met een prachtig uitzicht over Rio Cavado, waar je lokale gerechten en wijn kunt proeven. In de namiddag vind je een waterval en lagune, waar je kunt zwemmen en ontspannen. Beoek het oude dorpje Fafiao en kom meer te weten over de Portugese cultuur op het platteland.

  I had a amazing time. The experience was beter than expected. We have seen and swim in nice lakes with waterfalls.

 • Viana do Castelo: kajaktocht op de rivier de Lima

  2. Viana do Castelo: kajaktocht op de rivier de Lima

  Geniet van een unieke ervaring waarmee je een van de mooiste natuurroutes in het water in een kajak kunt verkennen: het Açudes-gedeelte. Ontdek de route die Ponte da Barca en Ponte de Lima met elkaar verbindt. Steek veilig snelle dammen over met een lage moeilijkheidsgraad, ingebracht in een vervuilingsvrije vallei, zodat u kunt genieten van de natuur in zijn pure en ontspannen staat. Tijdens deze ervaring wordt u vergezeld door een monitor in het water en een ondersteunend voertuig buiten de rivier, wat alle veiligheid en begeleiding biedt die nodig is voor beginners en professionals.

Sitemap Braga

Wil je alle activiteiten in Braga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Braga

Spectaculair

Het avontuur begint wanneer je op de 4x4 stapt met Miguel (onze gids), een echte rallyrijder !! Dan was het contact met de natuur, de sprong in het water bij de watervallen en de vriendelijkheid van Miguel die ons in het Spaans bijwoonde voor al onze vragen ondanks dat het een excursie in het Engels was, de kers op de taart. Ik zou het zeker herhalen.

Het was een onverslaanbare ervaring. Luis, onze gids, is een van de vriendelijkste en meest energieke mensen die ik ooit heb ontmoet. Straal sympathie en goede vibes uit. Bovendien kent hij het gebied heel goed en legt hij perfect de geschiedenis en kenmerken van de plaats uit. Het park is prachtig en de activiteiten zijn erg leuk.

de activiteit is perfect

De organisatie was buitengewoon: we werden op tijd opgehaald, de gids was de hele dag super aardig en heette ons heel goed welkom met een extra benadering van kinderen (10 & 14). Pauzeert op tijd, gedetailleerde uitleg, in perfect Engels. De activiteiten waren van de juiste lengte en inspanning. De heerlijke maaltijd.

We hielden van het avontuur. Ik was in staat om te peddelen in plaats van de kajak te gebruiken. Het was een avontuur op zich om bij de waterval te komen.

Superleuke uitstap met Alex als onze supergids. Heel afwisselend. Echt een dag vol pret!