Braga
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Braga Tickets: Onze meest aanbevolen

 • Portugal: toegangsticket voor de kathedraal van Braga

  1. Portugal: toegangsticket voor de kathedraal van Braga

  Bezoek de historische kathedraal van Braga in Portugal en profiteer van een combiticket dat je toegang geeft tot de drie prachtige kapellen, de koorkamer en het schatmuseum, dat waardevolle stukken heilige artefacten bevat. Bewonder de architectuur van een kerk met meer dan 900 jaar geschiedenis. Sinds 23 juni 1910 wordt de kathedraal van Braga beschouwd als een Portugees nationaal monument. De kathedraal van Braga was de eerste Portugese kathedraal die werd gebouwd, zelfs voordat Portugal als een land werd beschouwd. De bouw begon aan het einde van de XI eeuw door bisschop D. Pedro en werd op 28 augustus 1089 gewijd aan de Maagd Maria. Verken het schatmuseum van de kathedraal, waar u zich kunt vergapen aan heilige en waardevolle kunst. Krijg bovendien toegang tot de koningen, S. Geraldo en glorie kapellen, evenals het koor.

 • Braga: een hele dag historische tour met transport

  2. Braga: een hele dag historische tour met transport

  Deze duizendjarige stad draagt overblijfselen uit het Neolithicum en is sinds de IJzertijd in non-stop gebruik en kreeg meer belang toen de Romeinen het in 16 voor Christus hadden gesticht Ontdek de verschillende lagen van de altijd aanwezige geschiedenis en hoe het allemaal past in een van de steden in Europa met de jongste bevolking en innovatieve nieuwe bedrijven. Wandel door middeleeuwse straatjes die uitkijken op renaissancepleinen en geniet van barokke gevels naast hedendaagse gebouwen. Je proeft natuurlijk enkele van de beste traditionele lekkernijen van Braga en gaat dan naar de buitenwijken voor een bezoek aan indrukwekkende monumenten, waaronder Bom Jesus.

 • Braga: rondleiding van 4 uur

  3. Braga: rondleiding van 4 uur

  Deze tour biedt een uniek uitzicht op de geschiedenis van Braga en stelt u in staat om monumenten en natuur te ervaren. Begin met een bezoek aan een prachtige Visigotische kapel, in een complex met een verscheidenheid aan elementen uit verschillende leeftijden. Dan vertelt het enorme Tibães-klooster je zijn verhaal en dat van de regio door zijn indrukwekkende kerk, gebouwen en tuinen. Ten slotte verwelkomt Bom Jesus u in zijn trap, waar de historische hydraulische lift u naar het fantastische heiligdom en het uitkijkpunt vervoert.

 • Braga: 4 uur durende wandeling

  4. Braga: 4 uur durende wandeling

  Over een halve dag leer je de essentiële Braga kennen. Verken de Bracara Augusta, de Romeinen, gesticht in 16 na Christus, en ontdekte alle sporen van de 2000-jarige geschiedenis. Maak kennis met musea en monumenten, façades die de evolutie van de stad registreren, pleinen die het tempo bepalen van de bewoners van een van de meest dynamische steden van Europa. Dwaal door de middeleeuwse straten van het stadscentrum en ontdek de unieke details ervan. Luister naar de verhalen en curiositeiten die Braga zo'n unieke stad en disocver hebben gemaakt, hoe en waar je kunt eten als een local zodat je ten volle kunt genieten van deze stad.

Sitemap Braga

Wil je alle activiteiten in Braga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.