Brandenburger Tor

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Brandenburger Tor

Wil je alle activiteiten in Brandenburger Tor ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brandenburger Tor

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 17.633 beoordelingen

Prettig manier van onbeperkt reizen in de zones ABC .Overigens nergens controle of we de tickets in ons bezit hadden. Helaas hebben we van kortingen geen gebruik gemaakt , maar wij konden ook niet gemakkelijk vinden waar kortingen werden verleend Een eenvoudig overzicht van musea en bedrijven die korting verlenen zou een welkome aanvulling zijn. En ja wij begrijpen dat deelnemers nogal eens wisselen , maar toch . Reizen met openbare vervoer in Berlijn is prettig en goed georganiseerd, overigens wel m.b.v. Google Maps welke het reizen en de keuze in het soort vervoer tram , metro of trein met de daarbij behorende stations , een waardevol ondersteuning biedt .

De Nederlandse Rogier heeft ons een geweldig middag bezorgd! Met een relaxed tempo zijn we de hoogtepunten in Berlijn langsgegaan en ook tussendoor waardevolle informatie gekregen waarmee we dagen daarna echt wat konden. Fijne fietsen!

Je moet wel even doortrappen met gids Bert maar het was ontzettend leuk en leerzaam! Goed om zo je trip in Berlijn te beginnen en daarna een aantal hoogtepunten te gaan bezoeken.

Een leuke Trabant rit door Berlijn, iets wat je echt moet meemaken, Lekker tuffen door de leuke stad. Zeer de moeite waard

Zeer veel informatie gekregen over zaken die je nog niet wist. Boeiende, gepassioneerde vertelstijl. Hele fijne gids.