Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Rondleiding

Bratislava: wandeltocht van 1 uur met kleine groepen

Activiteitenaanbieder: E-TRAVEL.SK s.r.o.

Bratislava: wandeltocht van 1 uur met kleine groepen

Activiteitenaanbieder: E-TRAVEL.SK s.r.o.

Vanaf € 19 per persoon

Begin aan een korte maar leerzame wandeling door de meest historische en belangrijke bezienswaardigheden van de oude stad van Bratislava. Bekijk het House of Opera, het oude stadhuis, de Michael's Gate en de unieke St. Martin's Cathedral.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 1 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Spaans, Italiaans, Frans, Russisch, Engels, Duits, Slowaaks
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Verken de belangrijkste bezienswaardigheden in Bratislava in 1 uur
 • Maak kennis met Bratislava met behulp van gelicentieerde, professionele gidsen
 • Geniet van een korte maar uitgebreide wandeltocht
Volledige beschrijving
Begin je wandeltocht in Bratislava door je gids om 12.00 uur te ontmoeten voor de hoofdingang van het Park Inn Danube Hotel. Luister naar een korte, eenvoudige introductie over Bratislava en Slowakije. De gids zal licht werpen op de geschiedenis van een van de jongste hoofdsteden en staten van Europa. Hoor over de oude geschiedenis van Slowakije, toen de oude Slaven, de voorloper van de moderne Slowaken, Slowakije bewoonden en het Groot-Moravië-rijk creëerden. Je gids zal legendes delen uit de tijd dat Bratislava de hoofdstad van het Hongaarse koninkrijk was en Hongaarse koningen en koninginnen daar werden gekroond. Het verhaal gaat verder tot in de tijd van Tsjecho-Slowakije. Hoor over de donkere tijden tijdens het Slowaakse communisme en ook over de hoop die de Fluwelen Revolutie bracht, die uiteindelijk leidde tot het lidmaatschap van Slowakije in de Europese Unie in 2004. Ontdek het operagebouw en het huis van Reduta terwijl je doorgaat naar het centrale plein, langs het oude stadhuis. Bekijk op het Franciscaanse plein het oudste gebouw in Bratislava, de Franciscaanse kerk. Ga naar Biela Street en Michalska Street naar Michael's Gate. Passeer historische gebouwen en paleizen op Venturska Street en Panska Street. Je tour eindigt bij de St. Martin's Cathedral.
Inbegrepen
 • Professionele gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Toegangsprijzen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Voor de hoofdingang van Park Inn Danube Hotel, Rybné námestie 1, 811 02 Bratislava-Staré Mesto, Slowakije. De gids heeft een bord met uw naam.

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 70 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • dienstverlening
  5/5
 • organisatie
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We hielden echt van de tour door Bratislava met de gids Maria! We hebben veel interessante dingen geleerd uit het verleden en het heden, de excursie duurde langer dan gepland.Maria is een zeer behulpzame persoon, toen ze erachter kwam dat ik ziek was, hielp ze me medicijnen kopen bij de apotheek. Dankjewel Marja! Ik raad aan om deze excursie te bezoeken!

Verder lezen

5 september 2019

While the tour was concise and brief, we felt it was structured and presented in way that made it difficult to follow when one is not familiar with Slovak and Austrian-Hungarian history. Lots of names, years, and wars where mentioned, without putting them into context. I would have preferred less figures, more human stories.

29 mei 2022

Vertalen

Sehr gute und informative Führung. Der Guide war sehr gut vorbereitet und konnte auch zusätzliche Fragen zur Stadt beantworten. Die Führung sollte eine Stunde dauern, war aber erst nach ca. 90 Minuten beendet. Dies war kein Nachteil. Es war ein entspannter Bummel durch die Altstadt von Bratislava mit vielen Informationen zur Stadt und den Menschen, die dort leben. Danke!!!

Verder lezen

9 mei 2022

Vertalen

Product ID: 270217