Ontdek het beste van
Bremen

Alle activiteiten

51 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Bremen

Bremen: rondleiding door het centrum van de stad

Bremen: rondleiding door het centrum van de stad

Dwaal door het marktplein, het hart van Bremen en een van de mooiste pleinen van Duitsland. Bewonder het stadhuis dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en het stenen standbeeld van Roland. Bestudeer het beeld van de Bremer stadsmuzikanten, beroemd gemaakt in een sprookje van de gebroeders Grimm. Ontdek de Böttcherstraße, een voetgangersstraat vol traditie waar de böttcher (kuipers) hun vaten maakten. De beroemdste straat van Bremen, die van het marktplein naar de rivier de Weser loopt, is een attractie op zich met historische gebouwen van rode baksteen afgewisseld met moderne expressionistische architectuur. Geniet van de pittoreske wijk Schnoor, het oudste deel van Bremen. Dwaal door de kronkelende straatjes, waar ooit vissers, ambachtslieden en zeelieden woonden. Verken de cafés, eersteklas restaurants en handwerkwinkels die nu langs de straten staan.

Bremen: stadswandeling in het Duits met nachtwacht

Bremen: stadswandeling in het Duits met nachtwacht

Ontdek de donkere straten van Bremen onder begeleiding van een nachtwacht met een lantaarn, een hoorn en een bijl. Blijf bij de groep, want wie weet wat er anders kan gebeuren. Kom meer te weten over het spannende verleden van de stad tijdens een stadswandeling. Kom meer te weten over historische misdragingen en de lang vervlogen tijden van Bremen, een oude Hanzestad. Luister naar verhalen die de normale burger niet kent, omdat alleen de nachtwacht controleerde of de deuren en poorten wel goed gesloten waren. Reis terug in de tijd en bezoek de Bremer Marktplatz en de Böttcherstraße die naar de Schnoor leidt terwijl je luistert naar de verhalen die de nachtwacht vertelt.

Bremen: rondleiding door de ondergrondse van Bremen

Bremen: rondleiding door de ondergrondse van Bremen

Neem deel aan deze tour door de metro van Bremen en betreed gebouwen die slechts door enkelen toegankelijk zijn. Durf onder de oppervlakte van Bremen te kijken. Je hebt de keuze uit 2 verschillende tours om de onderwereld van de stad te verkennen. Unterwelten 1: Je reis naar de onderwereld van de Hanzestad begint bij het olifantenbeeld. Daal af in de crypte en leer interessante feiten over de geschiedenis en het huidige gebruik ervan. Ga vervolgens naar de enorme schuilkelder op de begane grond op het centraal station. Het is gebouwd in de jaren 40 en later, op het hoogtepunt van de Koude Oorlog, veranderd in een ABC-Bunker. Steek de stadswallen van Bremen over op weg naar de Onze-Lieve-Vrouwekerk, waar zich minstens 8 bunkers bevinden. Aan de hand van historische foto's zie je hoe deze bunkers op elkaar leken. Bezoek in de Onze-Lieve-Vrouwekerk de crypte die in de Middeleeuwen als graftombe werd gebruikt. Unterwelten 2: Uw reis begint bij de eerste en enige ondergrondse straat van Bremen. Deze werd gebruikt voor de ondergrondse bevoorrading van de omliggende winkels en was lange tijd onbekend bij de politie van Bremen. Op het Centraal Station zie je dankzij historische foto's wat er ooit onder de groene binnenplaats van het Overzees Museum was en waarom het Centraal Station tijdens de Tweede Wereldoorlog niet werd verwoest. Ga vervolgens naar het vrachtterrein van Bremen. In het depot vind je de voormalige bananenrijpingshallen van de fruitwerf, waar de inwoners van Bremen voor de Eerste Wereldoorlog hun trek in exotisch fruit konden stillen. Je tour eindigt bij de enorme ABC Hochbunker aan de Admiralstraße. Daal af in de Hochbunker en ontdek de geschiedenis van de schuilkelders uit de Tweede Wereldoorlog en de ontwikkeling van de bunker in de 20e eeuw.

Bremen: rondleiding van 3 uur Beck's brouwerij

Bremen: rondleiding van 3 uur Beck's brouwerij

Kom meer te weten over de kunst van het bierbrouwen in het beroemde Beck's en Haake-Beck bezoekerscentrum in Bremen tijdens een rondleiding van 3 uur in het Duits en Engels. Begin met een bezoek aan het brouwerijmuseum om de geschiedenis van deze beroemde brouwerij en haar bekende merken te ontdekken. Vervolgens bezoek je de grondstoffenkamers en het brouwhuis. Dan ga je door naar de moutsilo's en gistings- en opslagtanks om het proces van bierproductie van dichtbij te bekijken. Bekijk twee verschillende films van 10 minuten over het maken van bier in de eigen bioscoop van de brouwerij. Vervolgens word je uitgenodigd om 3 van de bieren te proeven in de gastenkamer. Frisdranken zijn ook beschikbaar.

Bremen: Universum Science Center Entree Ticket

Bremen: Universum Science Center Entree Ticket

Stap Universum Bremen binnen en word een wetenschapper en ontdekkingsreiziger voor een dag. Bekijk de vele verschillende exposities die je zullen helpen meer te leren over het menselijk lichaam, de natuur en technologie. Er is ook een speciale tentoonstelling en een buitenruimte die je kunt verkennen. In het gebied techniek kom je meer te weten over de werking van alledaagse voorwerpen zoals broodroosters, elektrische tandenborstels en mobiele telefoons. Leer meer over de versnellingsmechanismen, elektromotoren en het effect van signaaloverdracht via de interactieve exposities. Het menselijke gebied zal je een nieuwe kant van jezelf laten zien en vereist dat je al je zintuigen gebruikt. Test je communicatieve vaardigheden en perceptie terwijl je dingen leert over jezelf en je lichaam vanuit een nieuw perspectief. Ontdek de natuurlijke wereld in het volgende gedeelte. Verken fascinerende natuurlijke fenomenen en leer meer over waarom de wereld bestaat zoals ze is. Waarom is gras groen? Waarom zijn bergen puntig? Wat hebben poollichten en vuurvliegjes met elkaar gemeen? Ontdek de antwoorden op deze vragen en meer.

Bremen: openbare rondleiding door het stadhuis in het Engels

Bremen: openbare rondleiding door het stadhuis in het Engels

Bezoek het hoogtepunt van de Marktplatz in Bremen, het stadhuis van Bremen. Geniet van een inbegrepen toegangsbewijs en een rondleiding door een gebouw dat sinds 2004 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Verken na binnenkomst in het stadhuis de 600-jarige geschiedenis van het stadhuis van Bremen tijdens een rondleiding. Bewonder het indrukwekkende Bovenstadhuis en het standbeeld van Roland en neem een kijkje in de prachtige Gouden Kamer.

Bremen: sightseeing-bustour door de stad

Bremen: sightseeing-bustour door de stad

Leer meer over Bremen en hoor de hoogtepunten van de 1200 jaar oude geschiedenis tijdens een informatieve bustour. Verken het verleden en het heden van de vrije Hanzestad Bremen vanuit je stoel en kom iconische lokale bezienswaardigheden tegen. Stap in de bus en begin je rit, terwijl je onderweg fascinerende verhalen hoort van de gids. Je komt langs alle bezienswaardigheden en monumenten van de stad en hoort over hun unieke geschiedenis. Ontdek hoe oud Roland is, hoe de Bremer vlag heet, hoe hoog de Fallturm toren is en nog veel meer.

Bremen, de duistere kant: moordenaars en criminelen

Bremen, de duistere kant: moordenaars en criminelen

Ontdek de duistere kant van Bremen buiten de gebaande paden van toeristen en kom alles te weten over de criminele activiteiten die in de stad hebben plaatsgevonden en berucht werden in het hele land. Bezoek wat vroeger de modernste gevangenis van Duitsland was, gebouwd in 1900, bekijk het criminele archief samen met de gids en ontdek meer over de historische misdaden, moorden en omvangrijke overvallen. Bezoek de locaties van veroordelingen en executies en luister naar bloedstollende verhalen over allerlei misdaden. Onderzoek de moord die geen moord was, maar wel een misdaad. Leer hoe explosief brandblussers kunnen zijn en denk als een crimineel terwijl je de raadselachtige dood van een inbreker onderzoekt.

BremenCARD

BremenCARD

Verkrijg de sleutels van de stad Bremen met een BremenCARD voor 1, 2, 3 of 4 dagen. Met het ticket kunt u de stad in uw eigen tempo verkennen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u elke keer extra moet betalen als u de bussen, trams en regionale treinen gebruikt. Al het lokale openbaar vervoer in Bremen en Bremen-Nord is gratis.

Bremen: rondleiding door de oude stad van 2 uur met gekostumeerde artiest

Bremen: rondleiding door de oude stad van 2 uur met gekostumeerde artiest

Dompel jezelf onder in de geschiedenis en het heden van de op één na oudste stadsrepubliek ter wereld en ontmoet excentrieke originelen en excentrieke excentriekelingen. Ontdek Bremen en zijn inwoners tijdens deze geënsceneerde tour door de oude stad. Bremen maakt een raadselachtige indruk met een verdwenen rivier en een geheime hoofdstraat, maar presenteert zich tegelijkertijd als een kosmopolitische stad die bij de tijd is. Ontdek tijdens deze tour wat Rockefeller te maken heeft met de kathedraal van Bremen, of Roland loenst en waarom Bremen tegelijkertijd rijk en arm is. Tijdens deze speciale rondleiding verken je het stadhuis, de Böttcherstraße, de Schlachte en Schnoor met een artiest als je gids, die denkbeeldige en echte verhalen tot leven brengt en een emotionele benadering van thema's en verhalen creëert. Verken Bremen van Marktplatz tot het documentatiecentrum Ostertorwache, voorheen de modernste gevangenis van Duitsland.

Veelgestelde vragen over Bremen

Bij een bezoek aan Bremen, welke activiteiten hebben de beste deals en kortingen?

Deze activiteiten hebben beste kortingen en deals:

Ga je naar Bremen? Bekijk alle activiteiten met deals en kortingen op GetYourGuide

Wat zijn de populairste musea en tentoonstellingen van Bremen?

Dit zijn de populairste musea en tentoonstellingen:

Bekijk de beste musea en tentoonstellingen van Bremen op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Bremen

Activiteiten in Bremen

Steden in Duitsland

Andere activiteiten in Bremen

Wil je alle activiteiten in Bremen bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bremen

Gemiddelde beoordeling

4.6
(3.461 beoordelingen)

Geweldige tour naar ongewone plaatsen - zeer spannende en interessante informatie die interactief wordt doorgegeven. Altijd mijn plezier.

De rondleiding is absoluut een aanrader. Het was een erg leuke avond. De tour was ook erg goed en grappig.

heel interessant in het algemeen, mooie verhalen, zelfs voor de kinderen was het interessant

Misschien een bezoek aan de oude stad als dat mogelijk is

Zeer aardige gids die het verhaal heel goed vertelde.