Brera

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Brera

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 802 beoordelingen

De wandeling en het gidsen door Milaan, De Dom en het laatste avondmaal heeft een indruk nagelaten. Ik en mijn nichtje hebben nog lang zitten nagenieten en de dag erna waren we nog niet uitgepraat over wat we hadden bezocht en wat ons is bijgebleven. We discusieerden zelfs over de namen van de appostellen. We zochten ze op, op het internet. Het was zeer boeiend allemaal. De geschiedenis werd ons zeer levendig voorgesteld. Toen we hoorden dat het glas in lood bijbel verhaal werd gesmeden en gemaakt in Vlaanderen hoorden we er precies wat meer bij. Wij waren mee een stukje geschiedenis van Milaan. Leonardo Da Vinci s leven heeft ons een diepe indruk nagelaten. Zijn laatste avondmaal was meer dan de moeite waard. De tijd ging dan ook te snel. Het beeld in het Dom dat anatomisch werd nagebijteld is zo werkelijk dat ik er een beetje misselijk van werd maar wow zo indrukwekkend. Toen we thuis kwamen waren dit dan ook onze eerste verhalen. De gids was een fantastisch en uitstekend verteller.

The tour was meant for our daughter. She enjoyed the information provided by Sara and the next day she knew where and what to shop. For us it was enjoyable too as we would not have dared to go into some shops. Furthermore,Sara gave us some additirional directions into Milan and where to go for following a design course/study

Sarah is heel gezellig en neemt je mee naar boetiekjes met prachtige nieuwe en vintage kleding. We hebben de mooiste stoffen gevoeld en prachtige outfits gezien. En tassen en sieraden. Sara is zelf model geweest en nu styliste dus ze weet waar ze over praat. Écht een aanrader.

Super gids, hele stad gezien qua fashion

Onze gids Sara was top! Echt leuke dame. Ze wist overal de weg en wist alles van fashion aangezien ze vroeger als model had gewerkt. Ze wees ons leuke boetiekjes en leidde ons door de dure zaken. Heerlijk!

Onze gids Tse gaf een unieke rondleiding!

Leuke ervaring, unieke plaatsen bezocht met leuke weetjes en historische achtergrond. Onze gids was zo enthousiast dat we ipv 3 uur 5 uur gewandeld hebben!