Kies data

Brewery im Füchschen

  • Rondleidingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Brewery im Füchschen: topattracties in de buurt

Overzicht activiteiten in Brewery im Füchschen

Wil je alle activiteiten in Brewery im Füchschen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 547 beoordelingen

We brachten een geweldige middag door met rondwandelen en proeven van de bieren die Düsseldorf te bieden heeft. Miguel, onze gids, supervriendelijk, attent en grappig, maakte de ervaring zowel leuk en aangenaam als interessant en leerzaam. Hij heeft uitgebreide kennis over het onderwerp, dus je kunt hem er alles over vragen. Na het beëindigen van de ervaring herhaalden we op de plaatsen die onze gids ons had laten zien. 10/10. Bedankt Michaël!

Nam 3 koppels mee op deze zeer informatieve safari. Verhalen over de stad, over het betreffende bier en hoe het wordt gemaakt. Bovendien kon je altijd de ene of de andere vraag stellen en door deze te beantwoorden, kon je de achtergrondkennis van onze gids vertellen. We hadden het geluk om deel uit te maken van een diverse groep die uit alle hoeken van Duitsland kwam. En deze leuke side talks ronden deze zeer aan te bevelen safari gewoon af.

Veel interessante informatie over Altbier en de oude stad, de gids (Kristoff) heeft geweldig werk geleverd, erg knap, het was erg vermakelijk en grappig. Een groot compliment dat je de tour in het Duits en Engels zo hebt geregeld dat het voor iedereen een geweldige ervaring is! Een goed begin van een avond in de oude stad.

Een interessante, vermakelijke rondleiding met veel informatie over de Düsseldorfse cultdrank; 5 samples zorgen voor een goed humeur onder de deelnemers; zeker een aanrader als gezamenlijk evenement met meerdere, b.v. B. met collega's... :-)

Echt de moeite waard als je geïnteresseerd bent in bier