Kies data

Brewery Uerige, Düsseldorf

  • Rondleidingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Brewery Uerige, Düsseldorf: topattracties in de buurt

Overzicht activiteiten in Brewery Uerige, Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Brewery Uerige, Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 530 beoordelingen

We brachten een geweldige middag door met rondwandelen en proeven van de bieren die Düsseldorf te bieden heeft. Miguel, onze gids, supervriendelijk, attent en grappig, maakte de ervaring zowel leuk en aangenaam als interessant en leerzaam. Hij heeft uitgebreide kennis over het onderwerp, dus je kunt hem er alles over vragen. Na het beëindigen van de ervaring herhaalden we op de plaatsen die onze gids ons had laten zien. 10/10. Bedankt Michaël!

Nam 3 koppels mee op deze zeer informatieve safari. Verhalen over de stad, over het betreffende bier en hoe het wordt gemaakt. Bovendien kon je altijd de ene of de andere vraag stellen en door deze te beantwoorden, kon je de achtergrondkennis van onze gids vertellen. We hadden het geluk om deel uit te maken van een diverse groep die uit alle hoeken van Duitsland kwam. En deze leuke side talks ronden deze zeer aan te bevelen safari gewoon af.

Een leuke manier om een avond stappen om te toveren in een mini kroegentocht met extra’s. Met onze fantastische gids Lucca was het heel aangenaam om mee te gaan naar de grondbeginselen van het bierbrouwer van het Düsseldorf Se alt bier. Tijdens het proeven leuke weet je datjes heel los en duidelijke uitleg. Wij hebben onze toer afgesloten met mijn in een brouwerij te gaan eten. Dus zeker doen

De tour was de eerste stop bij de JGA. Raphael heeft ons Düsseldorfers veel nieuwe dingen geleerd. Hij paste zich snel aan ons aan en was ook erg flexibel met betrekking tot wijzigingen en drankverzoeken, zodat de avond goed begon! Veel dank en ga zo door :)

Luca was super relaxed en kon veel spannende details vertellen over de brouwerijen in Düsseldorf.