Brick Lane


Wat anderen zeggen over Brick Lane

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 541 beoordelingen

enthousiaste en gepassioneerde gids Ben liet leuk stuk Londen zien

Ben ging in op geschiedenis en ontwikkeling van de wijk, is zeer betrokken bij de wijk en bij de streetart. Door die betrokkenheid was de rondleiding extra leuk en interessant en een goed beeld van de wijk en streetart. Er was ruimte voor interactie Ben ging daar leuk op in; hij heeft ons met andere ogen naar deze wijk / Londen leren kijken; wij zijn enthousiast !

Heel bijzonder om delen van London te zien en verhalen te horen die we anders niet tegen waren gekomen. Onze gids was professioneel en gezellig, hij citeerde Hamlet als een top acteur!!

Leuke tour om een ander Londen te ontdekken

Gezien de naam had ik wel wat meer graffiti verwacht, maar de gids kon goed vertellen over de geschiedenis van East London en dat maakte de tour meer dan interessant.

Geweldig leuke gids, die veel weet over de geschiedenis en natuurlijk ook de kunst. Fijne was dat we een klein groepje hadden, wat het persoonlijker maakt!

Verrassend, informatief over Eastend, geheel nieuwe kijk op streetart

Goed georganiseerd, verhaal ook over geschiedenis, achtergrond wijk en achtergrond van de streetart kunstenaars....kortom interessant en leuk