Brick Lane

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Brick Lane: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Londen: 'Jack the Ripper' interactieve wandeltocht met gids

1. Londen: 'Jack the Ripper' interactieve wandeltocht met gids

Je gaat naar East End in Londen voor de interactieve wandeltocht over Jack the Ripper. Ga terug naar 1888 met je deskundige gids en probeer de nog onopgeloste moorden op te lossen in deze meeslepende ervaring met een kleine groep. Beoordeel in een kleine groep het fotografisch bewijsmateriaal en luister naar waargebeurde verhalen over het onderzoek om de verdachten op te sporen. Gebruik je eigen verdachtenkaartjes om de mogelijke daders te 'onderzoeken'. Leer meer over de slachtoffers, verdachten en het leven in Whitechapel, in die tijd een arme buurt. Je gids vertelt je zelfs diverse interessante dingen over het Victoriaanse Londen, waaronder de culturele context van beroemde figuren zoals Sherlock Holmes.  Stond Jack the Ripper ooit op het punt om gepakt te worden? Waarom koos hij Whitechapel uit? Werd er bewijs gevonden? Met je Ripperoloog-gids kom je overal achter. Je gaat onder meer naar: • Brick Lane •Christ Church •Spitalfields Market •Mitre Square •Petticoat Lane •Ten Bells Pub

...
Londen: Jack the Ripper-wandeltour

2. Londen: Jack the Ripper-wandeltour

Ga op een griezelige wandeltocht door de historische Londense wijk Whitechapel en treed in de voetsporen van Jack the Rippers verschrikkelijke moordenreeks uit de herfst van 1888. Tijdens de rondleiding ontdek je hoe een reeks verschrikkelijke moorden het East End van Londen in zijn greep hield. Ontdek de historische achtergrond van de Whitechapelmoorden. Onderzoek hoe de publieke visie op deze gruwelijke maar boeiende misdrijven vormkreeg en vergelijk die met de realiteit van 1888, terwijl je naar de locaties gaat waar Jack the Ripper tekeer ging. Je krijgt het profiel van een paar van de hoofdverdachten en kunt zelf voor detective spelen. Pak je vergrootglas en probeer uit te vinden wie het gedaan heeft!

...
Londen: Jack The Ripper-verkenningsspel en zelfgeleide tour

3. Londen: Jack The Ripper-verkenningsspel en zelfgeleide tour

Laat je leiden op een spannende, zelfgeleide tour door de straten van Londen terwijl je een mobiele zoektocht speelt met je vrienden en familie. Met elke stap die je zet, kom je dichter bij het oplossen van een mysterie dat de wereld al meer dan een eeuw verbijstert: wie was Jack the Ripper? Download de app, ga naar het startpunt en begin aan het avontuur. Volg de aanwijzingen om de locaties te bezoeken van de meest sinistere moorden van Jack the Rippers, waaronder de Christ Church Spitalfields, de White Hartand en nog veel meer. Ontgrendel geheimen over de plaatsen die je bezoekt terwijl je puzzels oplost en de antwoorden raadt. Ga naar de pub waar ongelukkige slachtoffers hun laatste drankjes dronken en dwaal door de geplaveide steegjes waar de seriemoordenaar ze gebruikte. Gebruik de aanwijzingen om u van de ene site naar de andere te leiden. Elke aanwijzing geeft je exacte aanwijzingen, zodat je geen kaart, GPS of gids nodig hebt. Voltooi de tour in ongeveer 1,5 uur, maar er is geen tijdslimiet, zodat je in je eigen tempo kunt gaan. Speel als een groep of splits in kleinere groepen/teams en neem het op tegen de anderen. Elke persoon kan ook alleen spelen, gescheiden van de groep, en de groep ontmoeten aan het einde van de tour. Neem op 30 oktober deel aan een speciaal Halloween-evenement met live acteurs. Doe je best om mee te doen aan de kostuumwedstrijd en win prijzen zoals een GetYourGuide-cadeaubon van $ 1000 en meer.

...
East End: streetartwandeltour

4. East End: streetartwandeltour

Volg een wandeltocht door één van de meest levendige wijken van Londen en ontdek de alternatieve hoeken van het modieuze East London. Ontmoet je gids net buiten de historische financiële wijk van Londen, the City of London. Ontdek de geschiedenis van de East End terwijl je door de met kunst bedekte straten loopt. Krijg een uniek inzicht in de urban art- en graffitiscene van het gebied dankzij je deskundige gids. Wandel door gebieden zoals Spitalfields, Brick Lane en trendy Shoreditch, en ontdek werken van tientallen kunstenaars, afhankelijk van de gekozen optie. Straatkunst verandert constant, wat betekent dat deze rondleidingen regelmatig vernieuwd worden en je een unieke beleving zult hebben.

...
Londen: Verborgen Londen fietstocht

5. Londen: Verborgen Londen fietstocht

Deze eigenzinnige begeleide fietstocht door Londen laat je in een korte tijd de kleurrijke straten van de East End en het financiële district verkennen en zit bomvol met interessante anekdotes. Zie wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Tower of London, de site van de Grote Brand van 1666 en de iconische Tower Bridge. Hoor bizarre verhalen over schandalen en over ijsberen in de rivier de Theems en herbeleef de donkere dagen van Jack the Ripper. Er zijn een aantal fantastische verborgen juweeltjes te ontdekken, zoals het exotische Brick Lane en de cockney 'Bow Bells' samen met een bezoek aan een authentieke East End pub. De Verborgen Londen fietstocht bezoekt ook Londen's belangrijkste historische monumenten in de City, waaronder de Bank of England, de in het oog springende 'Gherkin' en het originele Stock Exchange gebouw.

...
Londen: privérondleiding van 2 uur buiten de gebaande paden

6. Londen: privérondleiding van 2 uur buiten de gebaande paden

Duik in Shoreditch, de alternatieve kant van Londen. Stap weg van de toeristische paden en volg je lokale gids op een privétour vol verrassingen. Bekijk Brick Lane, de Old Spitalfields-markt, lokale straatkunst, ontdek architecturale juweeltjes en meer. Zie en leer over de onverwachte kant van Londen. Laat je gids je ontmoetingsplekken en historische plekken tonen die representatief zijn voor het gebied.

...
Londen: 1 of 3 uur professionele fotoshoot

7. Londen: 1 of 3 uur professionele fotoshoot

Ervaar Londen als nooit tevoren en huur een professionele fotograaf in voor een exclusieve fotosessie tegen de beste achtergronden van de stad. Kies uit een sessie van 1 of 2 uur en bepaal zelf de focus van je shoot. De vriendelijke privéfotograaf schiet plaatjes bij kenmerkende gebouwen terwijl jij de stad ontdekt. De documentairestijl stoort niet en is natuurlijk - perfect voor het vastleggen van speciale gelegenheden of leuke momenten tijdens je reis. In het levendige Londen is op elke straathoek wel een gelegenheid om een goede foto te maken. Je kunt door de stad fietsen, wandelen door een hippe winkelstraat, ontspannen in een park, cultuur snuiven of in een traditionele pub van een biertje en een maaltijd genieten. Fotosessies vinden in de meest fotogenieke wijken plaats. Enkele populaire programma's: • Jack The Ripper’s London: wandel naar het East End, in de voetstappen van Jack the Ripper. Tussen Whitechapel en Brick Lane genoeg fotomomenten! Je reist terug in de tijd naar de late 1800. Maak een wandeling door de uitgestrekte markten van Petticoat Lane en Commercial Road, naar de donkere hoeken van Mitre Square en Bucks Row! • Royal London: verken het gebied rond Buckingham Palace en zie the Changing of the Guard. Je ziet Westminster Bridge, Big Ben, the London Eye en South Bank. • Beatles London: herhaal het oversteken van Abbey Road door de Beatles en verken Carnaby Street, hoofdlocatie van de swingende jaren 60. Natuurlijk kun je ook je eigen locaties kiezen die bij jouw persoonlijkheid en stijl passen.

...
Londen: wandeltocht met Magere Hein

8. Londen: wandeltocht met Magere Hein

Deze wandeltocht van 2 uur door de donkere straten van Londen neemt je mee terug in de tijd naar de 15e eeuw toen er nog geen politie door de duistere steegjes van de beruchte East End van de stad patrouilleerde. Londen was een stad waar tirannen heersten en de zwakkeren werden opgeslokt door de dood. De wandeltocht door de stedelijke somberheid neemt je mee langs locaties van gruwelijke executies en vernietigende armoede, van overbevolking, ziekte en verderfelijke criminaliteit. Volg het bloedspoor van de beruchte Jack the Ripper, krijg een indruk van de nieuwe soort zielenoogster die voortkwam uit het Victoriaanse tijdperk en zie pestgraven, de Bloody Tower en Traitor’s Gate. Je zult door verschillende gebieden van de East End waar het spookt wandelen en ontdekken hoe verraders en criminelen werden gestraft, waarom de Ripper nooit gepakt is en hoe het leven in de East End echt was. In een stad vol pracht en praal zal deze wandeltocht je de duistere zijde die zich in elk hoekje schuil houdt laten zien.

...
Londen: wandeltocht alternatieve straatkunst van 2 uur

9. Londen: wandeltocht alternatieve straatkunst van 2 uur

Volg een 2-uur durende wandeltocht door één van de meest levendige wijken van Londen en ontdek de alternatieve hoeken van het modieuze East London. Ontmoet je gids op de Old Spitalfields Market, net buiten de historische financiële wijk van Londen. Kom meer te weten over de geschiedenis van East End terwijl je door de straten vol met kunst loopt. Je gids is goed geïnformeerd over de Londense straatartiesten en geeft je een uniek inzicht in de stedelijke kunst- en graffiticultuur van het gebied. Je wandelt van Spitalfields naar Brick Lane en de trendy wijk Shoreditch. Ontdek straatkunst van ongeveer 40 kunstenaars, waaronder ROA, Stik, Borondo, Cranio en nog veel meer. Straatkunst verandert constant, wat betekent dat deze rondleidingen regelmatig vernieuwd worden. Dit garandeert dat een rondleiding altijd vernieuwend is.

...
Londen: East End British Food & Drinks Private Walking Tour

10. Londen: East End British Food & Drinks Private Walking Tour

Eet en drink als een Londenaar tijdens deze privédinertour door East End in Londen. Oorspronkelijk een buurt van immigranten, met een duister verleden geassocieerd met misdaad en armoede, tegenwoordig is het een van de beste buurten om te dineren in Londen. Bezoek vijf van de beste pubs en tavernes die door Londenaren worden bezocht. Probeer de beste gevulde bagels in Londen, vers gebakken in de populairste bagelwinkel in Brick Lane. Leer meer over de geschiedenis van deze heerlijke gevulde bagels en ervaar de lokale sfeer terwijl je gids je heerlijke bagel bestelt. Vervolg je tour door de charmante straten van Oost-Londen en stop op een van de meest interessante plekken in Londen: een café in het midden van een middeleeuwse kerk. Proef de meest authentieke Britse gebakjes vergezeld van een klassieke thee of koffie. Vervolgens is het tijd om het klassieke Londense gerecht te proberen: fish and chips. Geniet van dit gerecht met een koud biertje terwijl je lokale gids je de donkerste verhalen vertelt van Jack the Ripper, een beroemd personage uit de 19e eeuw die zijn slachtoffers vermoordde in hetzelfde gebied waar je tour plaatsvindt. Bezoek een van de beste pubs in Londen terwijl je het typische "Scotch Egg" proeft, een populair pubgerecht in Groot-Brittannië dat bestaat uit een hardgekookt ei in worstvlees dat is versnipperd en gebakken of gebakken. Proef tot slot de klassieke Engelse taart, een traditioneel Brits gerecht bestaande uit een bladerdeeg gevuld met een rijke saus en langzaam gegaard vlees of groenten. Geniet van deze taarten geserveerd met een ambachtelijk biertje of wijn in een prachtige Engelse taverne met een bruisende sfeer.

...

Sitemap Brick Lane

Wil je alle activiteiten in Brick Lane ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brick Lane

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.173 beoordelingen

Tom did an amazing job at introducing us to ripperology in this tour. We had a great time. We weren’t really knowledgeable with the Whitechapel Murderer prior to this tour, but we didn’t feel left out at all. Tom laid out all the facts for us with much enthusiasm and we all had our own little theory as to whom the ripper might actually be. I recommend this tour!

Onze gids Jack, hij zweert dat hij niet de ripper is, leidde ons op een zeer vermakelijke manier door een van de donkere hoofdstukken van Londen met een gezond gevoel voor humor en duidelijk enthousiasme voor het onderwerp. De andere ripper-groepen die we tijdens de tour ontmoetten, leken veel meer verveeld dan we voelden. Sterk aanbevolen!

Als u buiten de gebaande paden van de gebruikelijke toeristische drukte wilt geraken, kan ik dit niet genoeg aanbevelen! Het hielp dat het ook een geweldige dag was en het was zo een gekoelde manier om een aantal fantastische plaatsen te zien. Geweldige gids ook! Voor slechts £ 24 per persoon en voor een tour van 3/4 uur, een koopje.

Een zeer leuke interessante tour. Onze gids was Tom, Tom leeft zich volledig in in zijn verhalen waardoor je helemaal mee bent.

De fiets is een perfecte manier om meer van de stad te verkennen. Londen blijkt fietsvriendelijker dan je zou denken.