Bridal Veil Falls, Niagara Falls: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Niagara Falls, Canada: eerste boottocht & rondleiding achter de watervallen

1. Niagara Falls, Canada: eerste boottocht & rondleiding achter de watervallen

Bekijk Niagara Falls van dichtbij tijdens een prachtige boottocht, gevolgd door een begeleide wandeling en bezoek aan Journey Behind the Falls. Kies tussen onze twee ochtendtours voor een onvergetelijke ervaring. De 8 AM tours beginnen deze ultieme Niagara Falls-tour met speciale toegang tot de eerste lift van de dag. Deze reis brengt je 19 verdiepingen naar beneden in de kloof, compleet met panoramische uitzichten, wat betekent dat je de eersten bent die naar de haven gaan en persoonlijk naar de Niagara City Cruises-boot worden begeleid. Je mag de best mogelijke kijkplek kiezen voordat de drukte aanbreekt. De tour om 10.00 uur daalt af naar de aanlegsteiger op de eerste kabelbaan van de dag en biedt je een eerste glimp van de ongelooflijke Niagara-watervallen. Eenmaal bij de aanlegsteiger is een gratis poncho inbegrepen en geloof ons dat je die nodig hebt! De 20 minuten durende cruise rond de watervallen kan iedereen die dichtbij genoeg avontuur is doordrenken. Na de Niagara City Cruise zal je gids je onderdompelen in de geschiedenis en verhalen van de watervallen terwijl je een wandeling maakt over de promenade. Bekijk de site van de voormalige Honeymoon Bridge terwijl je het verhaal leert van hoe deze instortte en hoor over het beroemde uitkijkpunt van het restaurant, Queen Victoria Place, waar prinses Diana dineerde. De eeuwigdurende beweging van Bridal Veil Falls en American Falls is in actie te zien, terwijl je gids de dappere waaghalzen tot leven brengt die de kracht van de watervallen uitdaagden door over de rand te gaan. Een opvallend moment en fotomoment zijn de Horseshoe Falls, dus vergeet je camera niet. Table Rock Visitor Centre is het volgende waar je de Journey Behind the Falls-ervaring kunt betreden. Met een vooraf geboekt tijdslot klim je de trap af naar de rotsachtige grotten achter de Niagarawatervallen waar het neerstortende water door de tunnels weergalmt. Het pad leidt naar een richel aan de kant van de watervallen waar je de ware kracht van 3.160 ton water per seconde kunt voelen als het dichtbij naar beneden komt. Voor degenen die hunkeren naar een complete Niagara Falls-ervaring, combineert deze tour exclusieve toegang, opwinding en geschiedenis, met uitzonderlijke verhalen van een deskundige gids.

Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

2. Vanuit New York City: dagtocht naar Niagara Falls

Vertrek uit New York City en reis naar Niagara Falls in de staat New York om het natuurwonder vanuit meerdere perspectieven te ervaren. Berijd de beroemde Maid of the Mist-boot en bekijk attracties zoals Horseshoe Falls en American Falls van dichtbij. Verlaat NYC 's avonds laat om in de vroege ochtend aan te komen bij regenbogen in de ochtendmist en het magnifieke gebrul van de watervallen. U kunt ook 's ochtends vanuit New York City vertrekken om de watervallen van dag naar nacht te zien veranderen en getuige te zijn van een lichtshow en vuurwerk. Hoor het gebrul van de watervallen en zie magische regenbogen die je de adem benemen in de vroege ochtend voordat de drukte aanbreekt. Klim aan boord van de beroemde Maid of the Mist-boot om de immense Horseshoe Falls van dichtbij te bekijken. Bezoek attracties zoals het onbewoonde Goat Island en Luna Island aan de Niagara River. Krijg een prachtig uitzicht op de American Falls en Bridal Veil Falls en kijk vol ontzag naar de stroomversnellingen van de Niagara-rivier terwijl deze naar de verbazingwekkende watervallen tuimelt.

Niagara Falls, VS: Combotour Maid of Mist & Cave of Winds

3. Niagara Falls, VS: Combotour Maid of Mist & Cave of Winds

Verken Niagara Falls State Park tijdens deze begeleide wandeling. Haal het meeste uit je tijd door te beginnen met de Maid of the Mist-boottocht met je gids en reserveer vervolgens je tijdslot bij Cave of the Winds, zodat je de rij voor de kaartjes kunt overslaan. Deze tour biedt ook een pas voor de hop-on hop-off Niagara Scenic Trolley, zodat je ook de Horseshoe Falls, Luna Island en Three Sisters Island kunt bezoeken. Ontmoet je gids en begin je tour met verhalen over de geschiedenis van het State Park, heldhaftige reddingsacties en gewaagde stuntpogingen op weg naar de Maid Of The Mist-boottocht. Je gids zorgt ervoor dat je je poncho ontvangt terwijl je op weg bent naar de boot en deelt de beste plekken om te bekijken om je de best mogelijke ervaring te geven. Vaar mee en luister naar verhalen over de Maid of the Mist-boot. De boottocht vaart langs de American en Bridal Veil Falls op weg van en naar Horseshoe Falls, de grootste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaan. Kom dichterbij voor een adembenemende ervaring. Zodra de cruise is voltooid, gaat u terug naar de Niagara Falls Observation Tower, waar uw gids meer verhalen zal vertellen en kan helpen met het maken van foto's van u met het geweldige uitzicht op de Niagara Falls achter u. Aan het einde van je begeleide gedeelte ontvang je passen voor zowel de hop-on als de hop-off Niagara Scenic Trolley-service en een getimede reservering voor de Cave of the Winds. De volgende stop na het instappen in de Niagara Scenic Trolley is de Cave of the Winds. Zodra de Trolley je op de korte reis naar de Cave of the Winds brengt, heb je je getimede reservering zodat je de wachtrij kunt overslaan. Verken deze adembenemende attractie door met de lift 50 meter naar beneden te gaan, de Niagara-kloof in. Nadat je je waterdichte poncho hebt opgehaald, ervaar je Niagara Falls van dichtbij en persoonlijk. Neem deel aan een opwindende beklimming naar het Hurricane Deck aan de voet van de Bridal Veil Falls, waar je helemaal doorweekt raakt. Je Trolley-pas is de hele dag goed, dus de Niagara Scenic Trolley zal je helpen terwijl je je eigen koers uitzet zonder gids door Goat Island. Wees getuige van adembenemende uitzichten vanaf zowel Terrapin Point als Luna Island en bekijk de stroomversnellingen van dichtbij bij Three Sisters Island.

Niagara Falls: wandeltocht, reis achter de watervallen en cruise

4. Niagara Falls: wandeltocht, reis achter de watervallen en cruise

Ervaar de beste manier om Niagara Falls te voet te zien met onze Best of Niagara Falls Canada Walking Tour! Deze once-in-a-lifetime kans wil je niet missen. Je leuke Niagara Falls-tour begint met je lokale vriendelijke gids die je ontmoet buiten de Skylon Tower. Terwijl je daar bent, ga je 160 meter omhoog in een glazen lift naar het observatiedek, waar je wordt getrakteerd op een ongelooflijk panoramisch uitzicht op alle drie de Niagarawatervallen (Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls en de American Falls). , evenals de Niagara-rivier en het omliggende gebied. Zodra je weer op de grond staat, daal je bij je volgende stop ongeveer 40 meter af om grotachtige tunnels achter de watervallen te verkennen bij Journey Behind the Falls. Deze ervaring is een traktatie voor de zintuigen, omdat je de watervallen niet alleen kunt horen, maar ook kunt voelen. De tunnels leiden naar twee observatiedekken, waardoor je de perfecte fotomoment hebt. Na je bezoek aan Journey Behind the Falls nemen we je mee aan boord van de Voyage To The Falls Boat Tour. Tijdens uw cruise vaart u rond de Niagara-kloof en komt u zo dicht mogelijk bij de watervallen. Je kunt tijdens deze boottocht de verfrissende mist op je huid voelen, maar maak je geen zorgen, je krijgt een recyclebare regenponcho. Als je klaar bent met je geweldige boottocht, komt je tour ten einde en gaan jij en je gids uit elkaar.

Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

5. Niagara Falls, VS: rondleiding met grot en Maid of the Mist

Je wordt opgehaald vanuit het comfort van je hotel in Niagara Falls, VS en geniet van het mooie uitzicht terwijl je aan boord gaat van de Maid of the Mist-boottocht, American Falls en Observation Tower. Ga naar de Cave of the Winds en sta onder de Niagara Falls terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht. Ga verder naar Bridal Veil Falls om de kleinste van de drie watervallen waaruit de Niagara Falls bestaat te zien. Stop bij Goat Island tussen de Bridal Veil Falls en het schilderachtige uitzicht op Horseshoe Falls vanaf de Amerikaanse kant. Ga een half uur naar Niagara Falls State Park voordat je Luna Island bezoekt voor een korte stop. Eindig bij Prospect Point om nog een laatste geweldig uitzicht op de watervallen te krijgen. Deze tour duurt ongeveer 4 tot 5 uur, afhankelijk van het parkvolume en het verkeer.

Niagara watervallen: Eerste Achter de Watervallen Tour & Boottocht

6. Niagara watervallen: Eerste Achter de Watervallen Tour & Boottocht

Deze tour is een perfecte mix van geschiedenis en sensatie! Ontmoet je gids bij het Murray Hill Welcome Centre (5146 Murray Street, naast Queen Victoria Place) om de ontdekkingstocht te beginnen. Je kunt de watervallen van achteren bekijken via een van de kijkportalen die dwars door de rotsen zijn uitgehakt en ook van onderaf door je op het onderste observatiedek te wagen. Maak een ritje op de wereldberoemde boottocht om je rondleiding knallend af te sluiten! Deze tour biedt uitzicht vanuit elke hoek en zorgt voor herinneringen die een leven lang meegaan. Verken onderweg meer dan 20 andere populaire bezienswaardigheden van Niagara Falls met je gids. Luister naar fascinerende verhalen en leer interessante feiten over de geschiedenis van de Niagara Falls. Ontvang een gratis ahornsiroopproeverij en een badge met toegang tot $150 aan besparingen op attracties in de omgeving na je tour.

Niagara VS: Cave of the Winds Express Pass en rondleiding

7. Niagara VS: Cave of the Winds Express Pass en rondleiding

Sla de rijen over en geniet van een Express Pass naar de Cave of the Winds tijdens deze rondleiding door het pittoreske Niagara Falls State Park, inclusief toegang. Stop voor foto's van Horseshoe Falls, Bridal Veil Falls en meer. Zie de meest verbazingwekkende ervaring die dit New York State Park te bieden heeft. Neem bij de Cave of the Winds een liftrit van 45 meter naar de Niagara-kloof. Gekleed in een waterdichte poncho, ervaar Niagara Falls van dichtbij en persoonlijk. Begin je tour op Goat Island bij de Power Portal Archway samen met de hoogst gewaardeerde gidsen in Niagara Falls. Neem vanaf daar een ontspannen verteld avontuur van 1 uur rond het Niagara Falls State Park. Lees meer over de innovatie, erosie, heroïsche reddingen en gewaagde pogingen die hebben plaatsgevonden bij Niagara Falls. Ga 15 minuten naar Horseshoe Falls en Terrapin Point voordat je vervolgens stopt bij Luna Island, Bridal Veil en de American Falls voor nog 15 minuten. Bewonder geweldige uitzichten bovenop de American en Bridal Veil Falls. Neem deel aan een opwindende ervaring op het Hurricane Deck aan de voet van Bridal Veil Falls. Sluit de tour af bij de Cave of the Winds. Geniet van snelle toegang tijdens uw bezoek.

Niagara Falls, VS: rondleiding met boot, grot en meer

8. Niagara Falls, VS: rondleiding met boot, grot en meer

Bewonder de Niagara-watervallen tijdens een tour met een boottocht op de rivier, toegang tot de Niagara Observation Tower en toegang tot de Cave of the Winds. Volg je gids en luister naar hun feiten en anekdotes over de watervallen en hun geschiedenis. Bekijk de watervallen vanuit alle perspectieven. Laat je ophalen bij je hotel in Niagara Falls, American Side, en ga rechtstreeks naar het Niagara Falls State Park. Bewonder alle drie de snelstromende watervallen vanaf de top van de Niagara Observation Tower. Van groot naar klein, bekijk de Horseshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls vanaf dit hoge uitkijkpunt. Kom dicht bij de machtige watervallen op de Maid of The Mist-boot tijdens een cruise op de rivier. Voel de mist van de watervallen waaien en hoor hun donderende gebrul om je heen terwijl je over het water vaart. Ga naar Goat Island om de Cave of the Winds te bezoeken. Trek je gele poncho aan en volg je gids langs de houten loopbruggen en bruggen om heel dicht bij de watervallen te komen. Hier sta je op slechts 6 meter van de Bridal Veil Falls. Ga terug naar je hotel en beleef onvergetelijke momenten bij Niagara Falls.

Niagara Falls NY: Maid of the Mist-bootticket

9. Niagara Falls NY: Maid of the Mist-bootticket

Begeef je op de iconische en schilderachtige Maid of the Mist-boottocht en verken vervolgens het Niagara Falls State Park tijdens een begeleide wandeling die een geweldig begin wordt van een leuke dag. Geniet van het geweldige uitzicht. Ontmoet je gids en groep bij Niagara Falls, VS. Ga onder de watervallen door met toegang tot Maid of the Mist. Begin dan aan een 40 minuten durende Niagara Falls State Park-wandeltocht van Hennepin Rock naar de Trolley Loop rond Prospect Point. Uw gids zal al het plezier, de legendes en opwinding van Niagara Falls vertellen van degenen die het hebben ontdekt tot degenen die het hebben uitgedaagd. Sluit de dag af met een reeks onvergetelijke nieuwe indrukken.

Niagara Falls, VS: wandeltocht door nachtverlichting

10. Niagara Falls, VS: wandeltocht door nachtverlichting

Bekijk de adembenemende Niagara-watervallen 's nachts verlicht vanuit verschillende uitkijkpunten tijdens deze nachtelijke tour door de Niagara-watervallen. Leer meer over de geschiedenis van Niagara Falls van je gids terwijl je de nachtshow ervaart. Elke avond vanaf de schemering wordt de Niagarawaterval verlicht in een scala aan kleuren, waardoor het een van de meest majestueuze plekken op aarde is. Ervaar de verlichte Niagarawatervallen vanaf Luna Island, gelegen op het puntje van Goat Island naast de Canadian Falls en Prospect Point Observation Tower. Kies tussen een tour van 1 uur en 90 minuten. De tour van 1 uur omvat een bezoek aan de American Falls en de Bridal Falls. De tour van 90 minuten omvat de American Falls, Bridal Falls en Horseshoe Falls.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Bridal Veil Falls, Niagara Falls

Alle activiteiten

30 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

In de buurt van Bridal Veil Falls, Niagara Falls

Meer zien

Andere activiteiten in Bridal Veil Falls, Niagara Falls

Wil je alle activiteiten in Bridal Veil Falls, Niagara Falls bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bridal Veil Falls, Niagara Falls

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 2.782 beoordelingen

Tour echt goed georganiseerd.. Ik dacht dat het vermoeiender was gezien de 6 uur met de bus, maar het was absoluut niet zo.. we maakten onderweg stops voor ontbijt en lunch, in plaats daarvan hebben we 's avonds daar gegeten.. Ik raad aan om een reiskussen mee te nemen zodat je op de terugweg de hele weg slaapt .. de boottocht iets bijzonders, het stopt vlak naast de watervallen aan zowel de Amerikaanse als de Canadese kant .. we zijn Canada niet met de bus binnengegaan omdat ze erom vroegen een uitstrijkje bij de grens en wie positief checkte moest daar op zijn kosten 15 dagen blijven.. dus we gingen alleen met de boot naar de Canadese kant

De tour was echt goed georganiseerd. De bus was stipt om 7 uur bij het hotel om ons op te halen. Toen we bij Niagara Falls aankwamen, werden we verwelkomd door twee super aardige gidsen die eerst met ons meegingen op de "Maid of the Mist"-boot (helemaal mee!) en daarna een wandeltocht maakten naar de kleine eilanden. Er waren altijd spannende en grappige verhalen over Niagara Falls. Aan het einde kon je nog wat gaan eten en om 22.00 uur was er een klein vuurwerk bij de watervallen. Dan terug naar de bus en terug naar New York. Echt een aanrader als je snel naar de Niagara Falls wilt. BELANGRIJK: De volledige reis duurt ongeveer 24 uur!

Giet een séjour à New York, c'est une formule parfaite. Nous sommes partis de Time Square à 7h du matin, revenus à 6h le lendemain. Avec les différentes pauzes, nous sommes arrivés aux chutes vs 16h et repartis vs 22h20, juste après la fin du feu d'artifice. Faire cette activité en fin de journée est royal. De superbe lumières van de coucher de soleil, puis la mise en lumière des chutes étaient magnifiques. Vrij van de plaats, je conseille de prendre l'option "Maid of the Mist" Aandacht voor de Franstaligen, nieuwe talen voor de vertaling van gidsen (Engels en Engelstalig). Mais je conseille fortement cette activité

Zeer goed georganiseerde reis. Was ongerust over 7 uur in de bus, maar regelmatige stops maakten het draaglijker. Coach had verstelbare stoelen maar niet veel ruimte. Ondanks dat als je eenmaal bij de watervallen bent, het geweldig is, helaas regende het de hele tijd dat we er waren. We waren erg nat, vooral na het dienstmeisje van de mist - het is een onvergetelijke ervaring om zo dicht bij de watervallen te gaan. Ik zou aanraden om droge kleding en schoenen mee te nemen. Chauffeurs en Richard die de wandeltocht deden, waren erg goed. laat je niet afschrikken door de reis - uitstekende reis. E

De tour was erg goed gestructureerd, dus ik heb persoonlijk niets gemerkt van de lange reistijd. Tussendoor waren er genoeg pauzes gepland. Bovendien was onze gids zeer bekwaam en kwam hij zelf uit de regio. En heeft ons veel kennis kunnen bijbrengen. Uitstekend!