Bright Angel Trail

Bright Angel Trail: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

1. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Ga weg van de felle lichten van Las Vegas en reis naar het geweldige Amerikaanse zuidwesten. Bezoek Antelope Canyon, Horseshoe Bend en de Grand Canyon. Profiteer onderweg van de kennis van uw deskundige gids. Stop eerst bij Antelope Canyon en geniet van de kleurrijke, ingewikkelde rotswanden en formaties, regenboogkleuren en patronen. Je verkent de kloof met een ervaren Navajo-gids. Geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht op de Horseshoe Bend, een hoefijzervormige ingesneden meander van de Colorado-rivier. Neem na 1,2 km wandelen over een zandpad de tijd om het adembenemende uitzicht te bewonderen. Stop ten slotte bij de wereldberoemde Grand Canyon, een UNESCO-werelderfgoed. Ontdek de gelaagde banden van rode rots die miljoenen jaren geologische geschiedenis onthullen.

Williams, AZ: de Grand Canyon Railway Round Trip-ervaring

2. Williams, AZ: de Grand Canyon Railway Round Trip-ervaring

Geniet van de natuurlijke schoonheid van de Grand Canyon tijdens een nostalgische rondreis met de trein met westerse muzikanten en cowboypersonages in oldtimers. Pak een drankje in de bar aan boord en bekijk het landschap van het Nationaal Park. Reis met de Grand Canyon Railway, met een adembenemend landschap van 64 mijl dat naar het Grand Canyon National Park leidt. Deze eeuwenoude spoorlijn bracht mensen uit enkele van de wildste delen van Arizona naar een van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld - de Grand Canyon. Reis terug naar het Oude Westen met de hulp van authentieke personages die onderweg muziek en verhalen met je delen. Kom rond lunchtijd aan in de kloof met voldoende tijd om te wandelen en te genieten van het park. Daarna keert u terug naar Williams, Arizona.

Williams: treinkaartjes Grand Canyon met begeleide bustour

3. Williams: treinkaartjes Grand Canyon met begeleide bustour

Geniet van de natuurlijke schoonheid van de Grand Canyon tijdens een nostalgische treinrit met westerse muzikanten en cowboypersonages in oldtimers met dit retourtreinkaartje tussen Williams en de Grand Canyon. Volg een begeleide bustour naar de topattracties langs de South Rim van de canyon. Haal je tickets op en stap aan boord van de trein in Williams. Geniet van de schilderachtige rit door het Grand Canyon National Park naar het dorp Grand Canyon. Laat je onderweg vermaken met een spannende schietpartij in het Wilde Westen. Kies een comfortabele stoel in de eerste klas met grote ramen, snacks en drankjes, of kies een tour met buskaartjes. Selecteer een tour met de lunchoptie en ga zitten voor een warme buffetmaaltijd in Maswik Lodge. Eenmaal aangekomen in Grand Canyon Village spring je aan boord van een bus die je naar de meest populaire uitkijkpunten langs de South Rim van de Canyon brengt. Maak je camera klaar voor een aantal ongelooflijke vergezichten. Luister onderweg naar fascinerend commentaar van je gids. Breng wat tijd door met wandelen in het historische Grand Canyon Village, waar u historische hotels en winkels kunt bezoeken of iets te eten kunt kopen. Keer terug naar Williams met de trein aan het einde van je tour.

Las Vegas: Grand Canyon, Lower Antelope Canyon en Zion Tour

4. Las Vegas: Grand Canyon, Lower Antelope Canyon en Zion Tour

Ervaar een rondleiding door de Grand Canyon, een van de zeven wereldwonderen. Ga vervolgens naar Antelope Canyon, waar u foto's kunt maken van de weidse uitzichten op deze populaire schilderachtige plek. Ontspan in de wetenschap dat vervoer van en naar uw hotel, accommodatie en ontbijt wordt geregeld. Dag 1: Begin met opgehaald te worden bij je hotel in Las Vegas. Ga in een busje met airconditioning naar je eerste stop, de Grand Canyon. Volg je gids naar de South Rim of the Canyon, de meest populaire kijkplek, en geniet van weidse uitzichten terwijl je luistert naar informatief commentaar van je gids. Breng vervolgens een bezoek aan het nieuwe bezoekerscentrum, waar je nog meer te weten komt over de canyon. Bekijk dan het uitzicht vanaf Mather's point, een andere populaire plek met meerdere vergezichten. Ga verder naar Bright Angel Point waar je de hele Grand Canyon kunt bekijken. Ga 's avonds naar je hotel. Dag 2: Begin dag 2 met een ontbijt in uw hotel. Maak daarna de rit naar Page, Arizona, en bezoek de Antelope Canyon en het Zion National Park. Maak veel foto's van deze natuurlijke formatie waar het zonlicht door het plafond van de kloof schijnt. Bekijk een adembenemend uitzicht op Glen Canyon & Dam en de Horseshoe Bend, een dramatische wending in de Colorado-rivier. Vertrek met je groep vanuit de stad Page terug naar Las Vegas in onze bus / tourbus.

Van Las Vegas: Grand Canyon Helicopter Air Tour

5. Van Las Vegas: Grand Canyon Helicopter Air Tour

Deze 70 tot 75 minuten durende vlucht (zonder landing) is een onvergetelijke helikopterervaring naar de Hualapai-natie aan de westrand van de Grand Canyon. De ervaring wordt versterkt door verhalen in de taal van uw keuze in combinatie met een uitstekende selectie muziek die de prachtige bezienswaardigheden aanvult; Lake Mead, de Hoover Dam, de uitgestrekte Mojave-woestijn en de Grand Wash Cliffs in het Hualapai-reservaat. Bij aankomst op de West Rim wordt u getrakteerd op de visuele wonderen van de Grand Canyon; een werkelijk inspirerend natuurwerk dat de meeste bezoekers als adembenemend beschouwen. Kom aan bij de terminal en ontvang uw veiligheidsbriefing voordat u aan boord gaat van een van onze ultramoderne EcoStar-helikopters voor uw vliegreis naar de Grand Canyon. Vlieg over Lake Mead en de Hoover Dam en geniet vervolgens van een spectaculair uitzicht op de vulkanische Black Mountains, Grapevine Mesa, de Mojave-woestijn en vervolgens over de Grand Wash Cliffs als je Grand Canyon West binnengaat. Vlieg onder de rand van de Canyon voor een fantastisch uitzicht op de wereldberoemde Skywalk en de Colorado-rivier.

Van Flagstaff: Grand Canyon National Park Tour

6. Van Flagstaff: Grand Canyon National Park Tour

Verken de 7 Natural Wonders of the World met een eersteklas rondleiding door het Grand Canyon National Park. Begin uw dag tussen de pijnbomen in Flagstaff, Arizona, een charmante universiteitsstad hoog in de bergen van Arizona. Leun achterover en ontspan terwijl je door het ongelooflijke landschap wordt afgevoerd naar de prachtige Grand Canyon. Bewonder de machtige Colorado-rivier, neem de verbluffende rotsformaties in je op en geniet van de natuurlijke schoonheid die miljoenen eeuwen lang heeft geboeid. Leer de legendarische geschiedenis achter de mensen die ooit door deze landen zwierven terwijl je gids je door Tusayan leidt. Bezoek historische bezienswaardigheden zoals het El Tovar Hotel en de Desert View Watchtower. Lunch wordt verzorgd en snacks en water zijn inbegrepen terwijl je door een van Amerika's meest gekoesterde natuurlijke bezienswaardigheden reist. Gidsen leiden rondleidingen in regen of zonneschijn en beantwoorden graag vragen over deze populaire bestemming.

Las Vegas: Grand Canyon West Rim en Hoover Dam Tour

7. Las Vegas: Grand Canyon West Rim en Hoover Dam Tour

Ontdek de westrand van de Grand Canyon en de Hoover Dam tijdens een begeleide dagexcursie vanuit Las Vegas. Bewonder adembenemende landschappen met een deskundige gids en wat vrije tijd om de verschillende bezochte sites te verkennen. Je wordt opgehaald bij de meeste hotels in Las Vegas op de Strip en ziet het moderne wonder, de Hoover Dam, en bewondert het uitzicht op Lake Mead en de Mike O'Callahan/Pat Tillman Bridge. Bewonder het adembenemende uitzicht terwijl je door de Mojave-woestijn en het Joshua Tree Forest rijdt tot je aankomt bij de Grand Canyon West Rim. Neem wat vrije tijd om de regio te verkennen en dompel jezelf onder in het adembenemende landschap dat je omringt. Geniet van het uitzicht op Eagle Point en loop over The Grand Canyon Skywalk, tegen een toeslag die op de dag zelf moet worden betaald, of als u deze optie selecteert tijdens het boeken. Ga vervolgens naar Guano Point, de thuisbasis van enkele van de beste uitzichten op de Grand Canyon en de Colorado-rivier. Blader door handgemaakte, authentieke Indiaanse ambachten en sieraden, en andere souvenirs die je kunt kopen om je bezoek te herinneren. Keer ten slotte in de vroege avond terug naar Las Vegas met drop-off in uw hotel.

Vanuit Phoenix, Scottsdale & Tempe: dagtrip Grand Canyon

8. Vanuit Phoenix, Scottsdale & Tempe: dagtrip Grand Canyon

Ervaar Grand Canyon National Park tijdens deze rondleiding. Verken de rand van de kloof voor een panoramisch uitzicht en bezoek Route 66 met je gids. Begin je tour op Route 66. Ervaar de historische snelweg in de stad Williams, de laatste stad waar de I-40 doorheen ging. Terwijl je deze beroemde plek verkent, heb je de mogelijkheid om een lunch te kopen bij Williams of de Grand Canyon. Breng ongeveer 3 uur door in het nationale park en bewonder de schoonheid van de Grand Canyon. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de historische El Tovar Lodge en Hopi House in Grand Canyon Village. Bezoek de South Rim voor spectaculaire uitzichten - ideaal voor fotografen. Kom langs in de winkel of geniet van je lunch en relax op de beste stoel van het huis.

Las Vegas: 3-daagse tour naar Bryce, Zion en Grand Canyon

9. Las Vegas: 3-daagse tour naar Bryce, Zion en Grand Canyon

Deze 3-daagse tour omvat de hoogtepunten van de Grand Canyon en Antelope Canyon in Arizona en Bryce Canyon, Zion National Park en de stad Kanab in Utah.   Dag 1: Las Vegas - Grand Canyon - Page Je tour begint met een rit in zuidoostelijke richting door de Mojave Desert en het Navajo Indianenreservaat. Vervolgens bereik je de zuidelijke rand (South Rim) van de Grand Canyon, een van de "7 natuurlijke wereldwonderen". Volg een rondleiding langs de South Rim en zie hoe de Colorado River zijn rivierbedding duizenden jaren diep in de rots heeft gegraven, waardoor een paradijs voor geologen is ontstaan. Na de lunch ga je verder langs de Canyon en bezoek je een van de vele Indiase marktplaatsen om de handgemaakte kunst en kunstnijverheid te bekijken. Overnachting - Quality Inn Kanab Dag 2: Antelope Canyon - Bryce Canyon Begin de dag waar "het water door de rotsen stroomt" volgens de lokale Navajo-folklore. We maken een tocht door de lager gelegen Antelope Canyon en bezoeken de spectaculaire duinen die zijn ontstaan door wind, water en zand; woorden schieten tekort om deze door Moeder Natuur geschapen formaties te beschrijven. Hierna verlaten we dit geweldige gebied en gaan we naar het westen naar Bryce Canyon, de thuisbasis van de meest verbazingwekkende natuurlijke sculpturen van de wereld. De tour neemt je mee naar geweldige rots- en zandsculpturen die tot in de perfectie worden geslepen gedurende duizenden jaren van regen, wind en zonneschijn. Bekijk op een van de uitzichtpunten van het park het onvergelijkbare spel van veranderende kleuren bij zonsondergang (afhankelijk van de verschillende tijdstippen van de zonsondergang). Na het bezoek ga je naar de stad Kanab. Overnachting: Days Inn Kanab Af en toe gaat de tour op deze dag verder naar Cedar City voor de overnachting. Overnachting in hotel Comfort Inn Cedar City.  Dag 3: Zion Park - Las Vegas Na het ontbijt is het tijd voor een bezoek aan Zion National Park, dat zijn naam te danken heeft aan de Mormonen die zich in het gebied vestigden. Ze gaven het deze naam omdat een bezoek aan het park als een religieuze ervaring zou zijn. Voel jezelf ondergedompeld in een droomwereld bij het zien van de majestueuze bergen en de ongelooflijke stilte van de wildernis. Volg een rondleiding door het park en maak een korte wandeling langs de Virgin River. Verlaat deze paradijselijke regio en keer in de vroege avond terug naar Las Vegas.    

Grand Canyon: ochtend off-road safari met Skip the Gate

10. Grand Canyon: ochtend off-road safari met Skip the Gate

Geniet van een zorgeloze reis naar een van de 7 wereldwonderen met skip-the-gate tickets en een ochtendtour met een ervaren gids. Bekijk bezienswaardigheden zoals Yavapai Point, Yavapai Point Museum, de Grand Canyon en reis door het Kaibab National Forest op een 4x4. Verken het Kaibab National Forest aan boord van een opwindend 4x4-voertuig en zoek naar alle soorten dieren in het wild, zoals elanden, herten, bobcats, kalkoenen en haviken voordat je langs de rand van de Grand Canyon wandelt. Maak een begeleide wandeling van 90 minuten langs de rand van de Grand Canyon en leer over de fascinerende geschiedenis, geologie en lokale folklore van de regio vanuit je ervaren gids. Betreed het historische Grand Canyon Village en bereid je voor op een wandeltocht. Bezoek het El Tovar Hotel, Lookout en Kolb Studios, Buckey O'Neill's Cabin, Hopi House en Bright Angel Lodge. Ga naar Yavapai Point en het Yavapai Point Museum voordat je aan boord gaat van je 4x4 en terugkeert naar het startpunt.

  • Toegangstickets
  • Meerdaagse tours
  • Dagtochten
  • Avonturen
  • Privétours
28 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Sitemap Bright Angel Trail

Wil je alle activiteiten in Bright Angel Trail ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bright Angel Trail

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 666 beoordelingen

De chauffeur Lurna was erg aardig en ervaren, we voelden de rit niet waar de haltes op tijd en op goede plaatsen waren en ze gaf ons genoeg tijd in de GC om te kunnen genieten. Ze bracht ons terug naar de ophaallocatie terwijl ze communiceerde en alles was perfect

De ervaring was geweldig. De gids was op tijd, was goed geïnformeerd over locaties; ze voegde een persoonlijk tintje toe en had een goede persoonlijkheid. De locaties waar we stopten waren erg goed en gaven ons goede toegang.

Geweldige tour, geweldige mensen. De shuttlebus in de ochtend was op tijd en we kwamen eerder terug dan verwacht. We hebben zulke mooie plekken bezocht en ik ben erg dankbaar. Sterk aanbevolen!

Fue una experiencia inolvidable, la recomiendo 100%. Agradezco een nuestra driver en guía NENA, una persona muy agradable, joviaal en atenta. Gracias Nena por tan excelente servicio.

Geweldige trip echt een kleine groep met super fijne gids!! In alle rust alles kunnen bekijken was echt top !