Transfer

Gatwick Express: treinticket naar London (enkel of retour)

Gatwick Express: treinticket naar London (enkel of retour)

Snel uitverkocht

Vanaf € 28,98 per persoon

Snel uitverkocht

Gatwick Express biedt een snelle treinverbinding tussen Londen Gatwick Airport en het centrum van Londen, elke 15 minuten. De trein van de luchthaven tussen Gatwick en London Victoria staat bekend om de snelheid en frequentie.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 2 dagen van tevoren voor een volledige terugbetaling
Duur 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Bevestiging van het ticket binnen 48 uur
Zodra je geboekt hebt ontvang je een bevestiging van de activiteitenaanbieder.

Belevenis

Highlights
 • Bespaar tijd en geld op de Gatwick Express
 • Kies een enkele reis of retour tussen de luchthaven Gatwick en London Victoria Station
 • Reis met de snelle trein naar centraal Londen
Volledige beschrijving
Gatwick Express, met elke 15 minuten een gepland vertrek en een reistijd van slechts 30 minuten, is de populairste manier om tussen London Gatwick Airport en Centraal-Londen te reizen. Je kunt een enkele reis boeken, maar ook een retourticket. Een rit tussen Centraal-Londen en Gatwick Airport per taxi of minibus kan makkelijk 1 uur en 15 minuten duren en het verkeer is erg onvoorspelbaar. De taxi kost veel en parkeren bij Gatwick Aiport, voor welke tijdsduur dan ook, loopt ook hoog in de kosten. Gatwick Express vertrekt en arriveert in de South Terminal. Reizen tussen de terminals op Gatwick is eenvoudig. De interterminal shuttleservice gaat 24 uur per dag tussen de noord- en zuidterminals en het duurt slechts 2 minuten. Londen Victoria ligt in het hart van de stad en sluit goed aan op andere vervoersmogelijkheden. Met de Victoria, District en Circle Lines is het makkelijk om vanaf dit station in het centrum van Londen te reizen. Het busstation Victoria vind je naast de deur en het is slechts een korte wandeling naar het National Express busstation.
Inbegrepen
 • Ticket voor enkeltje of retour op elk moment, afhankelijk van geselecteerde optie
 • Boekingskosten

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Station London Gatwick Airport ligt in het midden van de zuidterminal. Je referentienummer staat rechtsboven op je voucher. Laat het zien bij één van de kiosks op het treinstation van Gatwick Airport.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Wanneer je reservering is bevestigd, ontvang je een e-mail met de bevestigingsdetails en een referentienummer Dit nummer heb je nodig, samen met een creditcard met je volledige naam als ID, om de Travelcard af te drukken bij een selfservice ticketkiosk. Deze bevinden zich in alle Londense metrostations en op de luchthavens Gatwick en Stansted
  • Sommige diensten van Gatwick Express kunnen variëren als gevolg van onderhoud, met name op zondag. Neem de tijd om te controleren op onderhoudswerkzaamheden voordat je vertrekt
  • Wanneer je een retourticket reserveert, moet de terugreis binnen een maand na aankomst plaatsvinden
  • Als je via GetYourGuide boekt, dan kom je niet aanmerking voor eventuele korting van de spoorwegen
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,3 /5

  gebaseerd op 607 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Vervoer
   4,2/5
  • prijs / kwaliteit
   3,7/5
  • veiligheid
   4,5/5
  • dienstverlening
   4,3/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Zeer nuttige dienst. De directe transfer tussen de luchthaven van Gatwick en het station London Victoria is frequent en handig, van korte duur (ongeveer 30 minuten) en stelt u in staat om de Circle- en District-lijnen te bereiken en vervolgens de reis naar het stadscentrum voort te zetten. Station Victoria is uitgerust met exclusieve rode sporen voor deze tramdienst, die zijn gemarkeerd met GATWICK EXPRESS en daarom is ook de terugkeer naar de luchthaven niet erg ingewikkeld. De eenmaal gelande tickets fysiek intrekken is heel eenvoudig dankzij de voucher van de GETYOURGUIDE-applicatie; als u het voorlegt aan de balie voor "trein-bustickets" die zich achter de bagageclaim bevindt, duurt de uitgifteprocedure van het ticket enkele ogenblikken.

  Verder lezen

  27 januari 2020

  We hebben de e-tickets bij een ticket-machine omgezet in een treinticket. Was makkelijk te doen. Je hebt de keuze om alleen eerst de heenreis te printen of gelijk ook het retour kaartje. Heb het laatste gedaan dan hoef je op de terugreis niet meer langs de automaat. Even zoeken voor de trein, maar ging ook prima. Lekker gezeten in de trein. Waren erg snel van het vliegveld van Gatwick naar Vicoria station. En vandaar uit met de metro naar Paddington. Terug ging net zo makkelijk. Prima aanrader.

  Verder lezen

  23 december 2019

  Schone, snelle en stipte trein. Op de terugweg zat de trein vol, dus we zaten in eerste klasse de controller te waarschuwen dat hij terecht kwam om ons de upgrade in rekening te brengen, jammer dat hij het geld 'in de zak' had gestopt en ons vertelde dat hij terug zou komen met de rest en het ontvangstbewijs, maar .. niemand heeft het gezien !!!

  Verder lezen

  25 november 2019

  Product ID: 51133