Datums kiezen

Bristol Airport

Bristol Airport: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Luchthaven Bristol: bustransfer van/naar Cardiff

1. Luchthaven Bristol: bustransfer van/naar Cardiff

Ontspan op weg naar uw vakantie met een voordelige bustransfer tussen Bristol Airport en Cardiff City Centre. Met regelmatige vertrekken gedurende de dag die iets meer dan 75 minuten duren, kunt u achterover leunen en genieten van een handige en betaalbare reis. Hoogwaardige touringcars brengen u rechtstreeks van de deur van de luchthaven naar het centrum van Cardiff. Leun achterover en ontspan in leren stoelen met hoofdsteunen, tafeltjes aan de rugleuning, voldoende beenruimte, toiletten, airconditioning, wifi en stopcontacten. Met uw GetYourGuide-voucher kunt u zonder zorgen aan boord van uw specifieke dienst. Betrouwbare, moderne en comfortabele voertuigen brengen u probleemloos van en naar Cardiff.

VK/Europa: eSim mobiel data-abonnement

2. VK/Europa: eSim mobiel data-abonnement

Blijf verbonden met een mobiel eSIM-data-abonnement voor gebruik in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ontvang een abonnement voor 43 Europese landen als je wilt. Kies uit verschillende datavolumes, afhankelijk van uw behoeften. Gebruik indien nodig het delen van hotspots. Profiteer van snelle gegevens met indien nodig technische ondersteuning. Controleer of uw apparaat eSIM-compatibel en slotvrij is, koop het vervolgens en download de QR-code. Druk de code af of toon deze op een ander apparaat en scan hem vervolgens om te activeren. Zorg ervoor dat je wifi of internettoegang hebt voordat je het abonnement activeert. Maak verbinding met internet en blijf in contact met vrienden. Volg de gids voor probleemoplossing in uw voucher als u geen verbinding kunt maken met internet. Maak indien nodig gebruik van de technische ondersteuning en zorg ervoor dat dataroaming is ingeschakeld. Als u meer data nodig heeft, kunt u een ander abonnement aanschaffen om het op te waarderen, zodat u het kunt blijven gebruiken. Netwerkdekking voor 43 Europese regio's: Albanië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Isle of Man, Italië, Jersey, Kazachstan , Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Verenigd Koninkrijk, Oezbekistan en Vaticaanstad Stad.

Bath: Bustransfer van/naar Bristol Luchthaven

3. Bath: Bustransfer van/naar Bristol Luchthaven

Geniet van een moderne bus met de nodige faciliteiten om over te stappen tussen Bristol Airport en Bath Bus Station. Vermijd het gedoe van het navigeren door het openbaar vervoer voor of na een lange reis, maar ontspan en geniet van het uitzicht vanuit uw comfortabele stoel. Stap aan boord van een moderne bus om je zorgen achter je te laten en arriveer op tijd op je bestemming op het vliegveld of in de stad. Onze bussen zijn toegankelijk voor fietsen en hebben ruimte voor grote bagage zijn ongelooflijk handig voor passagiers met speciale behoeften, waardoor hun reiservaring comfortabeler en probleemloos wordt

eSIM Verenigd Koninkrijk UK: Internet Data Plan hoge snelheid 4G/5G

4. eSIM Verenigd Koninkrijk UK: Internet Data Plan hoge snelheid 4G/5G

Ontdek de levendige cultuur en adembenemende landschappen van het Verenigd Koninkrijk zonder ooit de verbinding te verliezen! Met onze eSIM heb je razendsnelle data binnen handbereik, of je nu de historische monumenten van Londen verkent, de prachtige vergezichten van de Schotse Hooglanden bewondert of door de schilderachtige dorpjes van de Cotswolds dwaalt. Hoe het werkt: 1. Kopen: Kies het data-abonnement dat het beste past bij jouw Britse avontuur. 2. Scan & Activeer: Na aankoop ontvang je een QR-code. Scan deze met je eSIM-compatibele apparaat en je digitale reis begint! 3. Blijf verbonden: Ervaar naadloze internettoegang terwijl je door de verschillende regio's van het Verenigd Koninkrijk reist. Compatibiliteit: Zorg ervoor dat je apparaat geschikt is voor eSIM. Bezoek onze compatibiliteitslijst op https://esimfox.com/pages/compatible-devices voor meer informatie.

Bristol: UK/Europa eSIM Roaming Mobiel Data Plan

5. Bristol: UK/Europa eSIM Roaming Mobiel Data Plan

Zeg vaarwel tegen het gedoe van fysieke SIM's en het vinden van winkels van mobiele netwerkoperators met deze e-SIM service. Na aankoop ontvang je een QR-code die je kunt scannen op je compatibele apparaat om de e-SIM te installeren waar en wanneer je hem nodig hebt. Je kunt kiezen uit verschillende datavolumes, geldigheidsperioden en dekkingsopties in verschillende landen om gemakkelijk verbonden te blijven. De meeste iPhone-modellen na XS ondersteunen e-SIM, en volg de instructies in de foto's om de compatibiliteit voor andere apparaten te controleren. Deel de QR-code via AirDrop of scan hem naar een ander apparaat. Installeer de e-SIM door verbinding te maken met WiFi of een netwerk, en vergeet niet om roaming in te schakelen voor de e-SIM. Als je problemen hebt om verbinding te maken met het netwerk, raadpleeg dan de handleiding voor het oplossen van problemen. Als je een verbonden reis in Europa hebt, selecteer dan gewoon de 42 Europese landen optie, die de volgende landen omvat:Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oekraïne, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland, Eilanden, Eiland Man, Jersey, Russische Federatie, Guernsey, Liechtenstein, Macedonië, Noorwegen, Servië, Gibraltar, Turkije. Als je data op is? Simpel, koop gewoon een andere e-SIM om op te waarderen.

9 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Bristol Airport: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Bristol Airport

Wil je alle activiteiten in Bristol Airport bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.