Belevingen in
Bristol

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Bristol

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Bristol: De beste dingen die je niet wil missen

Bristol: hop-on hop-off-rondleiding door Tootbus Bristol Bristol

1. Bristol: hop-on hop-off-rondleiding door Tootbus Bristol Bristol

Verken de diverse en artistieke stad Bristol tijdens een hop-on hop-off bustour. Ontdek de theaters, musea en straatkunst met commentaar. Bezoek een van de belangrijkste historische schepen ter wereld, Brunel's SS Great Britain, of proef een van de geweldige restaurants aan de haven van Bristol en proef de sfeer. Maak kans om uit te stappen en Bristol Zoo Gardens, Clifton Suspension Bridge, Bristol Cathedral, Bristol Hippodrome en meer te bezoeken.

...
Bristol: zelfgeleide sightseeing-audiotour

2. Bristol: zelfgeleide sightseeing-audiotour

De tour begint op Bristol Bridge en vertelt het verhaal van het begin van Bristol. Leer hoe de stad zijn naam kreeg, en wandel vervolgens naar Castle Park, de plek van de oorspronkelijke Angelsaksische nederzetting. Kom vervolgens aan in het oude stadscentrum van Bristol en leer meer over zijn fascinerende geschiedenis. Verken de charmante Sint-Nicolaasmarkten en passeer de enige overgebleven stadspoort. Bekijk het gebied waar het See No Evil Street Festival werd gehouden en bewonder de grijze gebouwen die zijn opgefleurd door artiesten van over de hele wereld. Vervolg over de Christmas Steps en vervolgens Colston Hall. Kom aan in de oudste pub van Bristol en passeer vervolgens twee van Banksy's beroemdste straatkunstwerken. Stop bij Bristol Cathedral, gevolgd door een wandeling door College Green. Vervolg uw weg naar de historische Bristol Docks en bezoek vervolgens de beroemde Old Vic, waar u een hapje kunt eten. Luister onderweg naar de fascinerende verhalen van je audiogids over de lokale geschiedenis en cultuur, en naar aanbevelingen voor de beste plekken om te bezoeken tijdens je verblijf.

...
Bristol: stadsverkenningsspel voor straatkunst

3. Bristol: stadsverkenningsspel voor straatkunst

Verken de prachtige straatkunst die Bristol zo levendig maakt met deze spannende interactieve ervaring. Speel als een reisblogger die terug is in je eigen stad en op zoek is naar een verloren liefde. Ontcijfer graffiti-berichten om de beroemde en geheimzinnige straatartiest, bekend als 4D, te vinden die je lang verloren liefde is. Los uitdagingen op om naar je volgende locatie te worden geleid. Begint bij het Mercure Bristol Grand Hotel en wordt 1,5 tot 2 uur ondergedompeld in deze ervaring. Pauzeer en sla het spel op om het in je eigen tempo te verkennen. Rond de activiteit af in Charlotte Street. Speel in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die het tegen elkaar opnemen. Combineer liefde voor kunst en reizen met een leuk spel met deze unieke app.

...
Bristol: Nachttour Ghosts en Urban Legends

4. Bristol: Nachttour Ghosts en Urban Legends

Duik in de donkerste diepten van de geschiedenis van Bristol tijdens een huiveringwekkende avondtour door de donkere kant van de stad. Verken sites met paranormale activiteit en hoor over lokale stedelijke legendes. Laat je gids je boeien met een mix van spookverhalen, echte misdaad en lokale geschiedenis.

...
Bristol Like a Local: privétour op maat

5. Bristol Like a Local: privétour op maat

Met een aangepaste rondleiding sla je de alledaagse historische rondleidingen over en ontdek je de stad door de ogen van een lokale inwoner. Ervaar een tour die de manier waarop je reist zal transformeren om het net zo te maken over de mensen die je ontmoet, als de plaatsen die je ziet. Onze lokale gidsen (Lokafyers) zijn gepassioneerd over hun stad en willen graag hun kennis en perspectief delen. Omdat Lokafyers niet af en toe professionele gidsen en rondleidingen zijn, bieden ze een ervaring die authentiek en persoonlijk is, zoals een vriend die je rondleidt in hun stad. Ontmoet waar je verblijft om vertrouwd te raken met de buurt, ontdek de beste plaatsen om te eten, de gemakkelijkste manieren om je te verplaatsen en de verborgen pareltjes die je misschien hebt gemist. Aan het einde van de tour voel je je comfortabel door de stad en ben je ervan overtuigd dat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt om het meeste uit je verblijf te halen. Door middel van gesprekken met je Lokafyer, leer je over culturele verschillen, lokale evenementen en hoe het is om een echte local te zijn. Hoe meer opmerken, hoe beter, omdat deze tours op aanvraag worden georganiseerd en volledig persoonlijk zijn. Met deze ervaring zul je niet alleen door de stad gaan, je zult er deel van uitmaken.

...
Bristol: zelfgeleide ambachtelijke biertour door de oude markt

6. Bristol: zelfgeleide ambachtelijke biertour door de oude markt

Neem maximaal vijf vrienden mee op deze mysterieuze, zelfgeleide pubtour. Je rondleiding begint in de brouwerij van Moor, waar je een begeleide proeverij zult krijgen van drie heerlijke bieren die op het terrein worden gebrouwen. Hier krijgt u ook uw welkomstpakket. Dit bevat een ambachtelijke bierkaart van Bristol, wandelsnacks, penningen om later in te wisselen voor een drankje en een blad met interessante weetjes over de Oude Markt. Vraag het personeel naar het verhaal achter de brouwerij en leer over het bier dat ze met trots serveren. Volg je kaart en ga naar 3 andere schitterende, onafhankelijke locaties in de omgeving: een traditionele pub met buitenruimte, een bar, een café en een ambachtelijke bierbar. Er is een of twee Bristol gebrouwen bieren op elke locatie bij de prijs inbegrepen (geef gewoon je token), maar blijf gerust voor meer. Geniet van een relaxte tour die je in je eigen tempo kunt doen.

...
Gloucester en Lacock Harry Potter Day Tour

7. Gloucester en Lacock Harry Potter Day Tour

De Harry Potter Tour van Gloucester en Lacock is een magisch avontuur van enkele van Engeland's meest historische plaatsen en schilderachtig landschap. Zie filmlocaties, waaronder sites die in de werkelijke scènes van de Hogwarts School gebruikt worden, of die de inspiratie van de filmmakers hebben gediend. Op de Harry Potter tour, beleef een van de mooiste dorpen in Engeland en maak een rondleiding door de oude straten en de lokale abdij. Strek je benen en geniet van de geschiedenis van dit pittoreske dorp voor een bezoek aan de kathedraalstad van de Cotswolds, voor een kans om de prachtige kathedraal te bezoeken die verdubbelde als Hogwarts School. Leer hoe de films gemaakt zijn, bespreek de boeken en hoor trivia over de magische wereld van Harry Potter. Krijg de kans om rond de locaties te bezoeken, foto's te maken en een aantal van de scènes uit de films te maken. Voel je vrij om op te treden als Harry of enig ander karakter in de serie! Op de tour worden Harry Potter trivia vragen gevraagd, dus houd je spel boek handig om je kennis van spreuken te testen en te zien hoe goed je Harry, Ron en Hermione kent.

...
Van Bristol: privérondleiding door de stad van een halve dag door Bath

8. Van Bristol: privérondleiding door de stad van een halve dag door Bath

Je gids haalt je op bij je accommodatie in Bristol of een centrale locatie in de stad en brengt je naar de prachtige stad Bath. Eerst bezoek je een uitkijkpunt met uitzicht op Bath om je een geweldig perspectief van de stad te geven, voordat je het centrum van Bath te voet gaat verkennen. Je krijgt de locatie te zien van de warmwaterbronnen van de stad, de enige warmwaterbronnen in het land. Bekijk de beroemde gebouwen van Bath, zoals de Royal Crescent en Pulteney Bridge. Je gids vertelt je over de interessante verhalen achter deze en enkele van de beroemde inwoners van Bath. Aan het einde van de tour wordt u teruggereden naar Bristol.

...
Van Bristol: Stonehenge en Bath Private Day Tour

9. Van Bristol: Stonehenge en Bath Private Day Tour

Nadat je om 8.30 uur bent opgehaald bij je accommodatie in Bristol, wordt je per privéauto naar Stonehenge gereden. Je privégids neemt je mee door het Stonehenge Visitor Centre om uitleg te geven over de geschiedenis van het oude monument. Loop rond de steencirkel en zie interessante kenmerken terwijl je gids de verhalen achter de stenen uitlegt. Er zullen volop mogelijkheden zijn om foto's te laten zien aan familie en vrienden. Op weg naar Bath stop je om te lunchen in een charmante dorpscafé. Je lokale gids neemt je mee naar hun favoriete uitkijkpunt van Bath om je een geweldig perspectief van de stad te geven voordat je de stad Bath, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, te voet gaat verkennen. Bekijk alle beroemde gebouwen en straten in Bath, zoals de Royal Crescent, Pulteney Bridge en de warmwaterbronnen van de stad, de enige warmwaterbronnen in het land. U hoort over de interessante verhalen achter deze gebouwen en enkele van de beroemde bewoners van Bath. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw accommodatie in Bristol. Afhankelijk van het verkeer bereik je Bristol rond 18:00 uur.

...

Sitemap Bristol

Wil je alle activiteiten in Bristol ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.