Datums kiezen

Ontdek het beste van
Bristol

Onze aanbevelingen voor Bristol

Bristol: Blackbeard to Banksy rondleiding met gids

1. Bristol: Blackbeard to Banksy rondleiding met gids

Ontdek het historische centrum van Bristol tijdens een twee uur durende tour met een deskundige gids. Begin je rondleiding buiten de kathedraal van Bristol op College Green, een imposante middeleeuwse kerk uit de 12e eeuw. Terwijl je door de binnenstad loopt, hoor je over de oorsprong van de stad, waar het voor het eerst begon, en het middeleeuwse centrum. Je gaat dan verder naar de locatie van het Normandische kasteel, strategisch gelegen tussen de rivier de Avon en de rivier de Frome. Zie bewijs van blitzschade, gepleegd door de nazi's tegen Bristol tijdens de Tweede Wereldoorlog. Doorheen leer je over Banksy, Brunel, Blackbeard en vele andere beroemde inwoners van Bristol (wiens naam al dan niet met een B begint). Hoor bizarre echo's en eindig uiteindelijk aan de historische havenkant van Bristol na het zien van de kleinste, grootste en mooiste straatkunstwerken in de stad.

Vanuit Bristol: dagtour Stonehenge en Cotswold Villages

2. Vanuit Bristol: dagtour Stonehenge en Cotswold Villages

Vandaag wacht ons een dag vol verwondering. Als u Bristol verlaat, is uw eerste stop voor vandaag het prehistorische monument Stonehenge. Veel legendes omringen deze ongelooflijke staande stenen die elk ongeveer 25 ton wegen en al jaren mensen van over de hele wereld aantrekken. Misschien denk je dat ze zijn gemaakt door Merlijn, die ze op magische wijze vanuit Ierland heeft vervoerd. Misschien geloof je dat Stonehenge een landingsplaats is voor buitenaardse ruimtevaartuigen. Ze doen je misschien denken aan de ruïnes van een Romeinse tempel. Je kunt hun grootsheid niet ontkennen, wat je ook gelooft. Avebury is uw volgende halte. Geniet hier van je vrije tijd: ga lunchen, dwaal door het gebied en bekijk natuurlijk de drie steencirkels. Avebury henge heeft de grootste stenen cirkel in Groot-Brittannië, zo groot dat het hele schilderachtige Engelse dorp erin past. Je kunt dus een pint pakken en een hapje eten terwijl je omringd bent door een stenen cirkel. Vrij magisch, toch? Je reis gaat verder naar het schilderachtige dorpje Lacock. Je hebt hier vrije tijd, misschien ben je geïnteresseerd in een bezoek aan de abdij. Harry Potter-fans zullen geobsedeerd zijn door het zien van de Lacock Abbey Cloisters, gebruikt als Hogwarts-gangen in de films. Bezoekers kunnen ook de middeleeuwse kamers en de kloosterhof verkennen, alvorens een kijkje te nemen in het Fox Talbot Museum, dat de geschiedenis van de fotografie onderzoekt. Castle Combe is onze laatste stop, vaak een van de mooiste dorpen van Engeland genoemd. Fans van films als War Horse en Neil Gaiman's Stardust herkennen deze plek misschien wel, dus houd je camera bij de hand. Vanaf hier is het slechts een korte rit terug naar Bristol.

Bristol: rondleiding St. Nicholas Market en schuilkelder

3. Bristol: rondleiding St. Nicholas Market en schuilkelder

Laat lokale gidsen je meenemen op een magische tour door 1000 jaar geschiedenis van Bristol. Geniet van bevoorrechte toegang tot ondergrondse gangen, uitzicht op daken, schuilkelders voor luchtaanvallen uit WO 11 en kamers die ooit rockten voor de beste bands van de jaren zestig. Bezoek de Sint-Niklaasmarkt voor de lunch. Je tour begint buiten de hoofdingang van de Corn Exchange. Wandel door oude straten om Blitz-schade, kasteelresten, straatkunst en nog veel meer te zien. Nadat je de hoogtepunten van de oude stad hebt ontdekt, ga je terug in de tijd en onder de straten om delen van de stad te verkennen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek. Je zult ontroerd, gefascineerd en verbaasd zijn door de WW2 Air Raid Shelter die als een levende tijdcapsule verborgen blijft onder de stad. Misschien ontmoet je zelfs Margaret, een vriendelijke geest. Leer onderweg over de rol van Bristol in de slavenhandel, piraterij en zijn huidige positie als hoofdstad van straatkunst. Je gids houdt je op de hoogte en vermaakt je tot de lunch, wanneer je de geneugten van St. Nicholas Market en het beste straatvoedsel in Bristol kunt proeven. Grijp wat leuke souvenirs terwijl je toch bezig bent.

eSIM Europa en het Verenigd Koninkrijk voor reizigers

4. eSIM Europa en het Verenigd Koninkrijk voor reizigers

Of je nu het Verenigd Koninkrijk verkent of op een Europees avontuur in meerdere landen gaat, met een eSIM-kaart ben je altijd verbonden. Geniet van onmiddellijke mobiele levering en dekkingsopties van 1 tot 30 dagen met 500 MB tot 10 GB. Deze eSIM is ideaal voor moderne reizigers die gebruik maken van apparaten zoals de iPhone of andere smartphones die de eSIM-functie ondersteunen. Geniet van het gemak van prepaid dekking op alle grote Europese bestemmingen met ononderbroken connectiviteit en zonder verrassingen. Deze eSIM dekt de volgende locaties: Oostenrijk (Österreich) België (Belgien) Bulgarije (Bulgarien) Cyprus (Zypern) Kroatië (Kroatien) Denemarken (Dänemark) Estland Finland (Finnland) Frankrijk (Frankreich) Duitsland (Deutschland) Griekenland (Griechenland) Hongarije (Ungarn) Ierland (Irland) IJsland (Island) Italië (Italien) Letland (Lettland) Litouwen (Litauen) Luxemburg (Luxemburg) Malta Noorwegen Nederland (Niederlande) Polen Portugal Slowakije (Slowakei) Slovenië (Slowenien) Spanje (Spanien) Verenigd Koninkrijk (Vereinigtes Königreich) Tsjechische Republiek (Tschechische Republik) Roemenië (Rumänien) Zweden (Schweden) Zwitserland (Schweiz) Oekraïne

Bristol: begeleide spooktocht

5. Bristol: begeleide spooktocht

Bristol Ghost Tours is de enige speciale spooktour die vandaag beschikbaar is in Bristol. We bieden volledig rondleidingen met een professionele gekostumeerde gids, om je mee te nemen door het oude middeleeuwse hart van de stad, die je kennis laat maken met een moderne stad vol met geesten en verhalen over het paranormale. De tour zelf is gezinsvriendelijk, komt samen buiten de kathedraal van Bristol op College Green om 19.30 uur op touravonden en duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten. Je wordt rondgeleid als onderdeel van een groep, met nooit meer dan 32 mensen, en wordt ondergedompeld in de vele verborgen geheimen en verschrikkingen die wachten op maar liefst 17 verschillende spookachtige locaties. De tour begint om 19.30 uur buiten de kathedraal van Bristol en weeft vervolgens een pad langs The Hatchet Inn, de Bristol Beacon, Christmas Steps, Lower Maudlin Rd, Union St, St Nicholas Markets, Bristol Bridge, King St, Bristol Old Vic, Koninginneplein. De route zelf is bijna rond en omvat de oudste delen van de stad en tot wel 17 verschillende spookachtige locaties. De tour eindigt op Queens Square, zeer dicht bij bushaltes en het centrum van de stad en vele pubs, cafés, restaurants en hotels.

Luchtvaart Bristol Entreeticket

6. Luchtvaart Bristol Entreeticket

Stap aan boord van de laatste Concorde die ooit heeft gevlogen en begin aan een spannende reis door de geschiedenis van de luchtvaart. Van de vroegste vliegtuigen tot ruimtetechnologie en de supersonische Concorde, laat Aerospace Bristol je meenemen op een leuke praktische reis door meer dan een eeuw aan ongelooflijke luchtvaartprestaties. Het hoogtepunt van uw dag zal ongetwijfeld de iconische Concorde zijn. Je krijgt de kans om aan boord van 's werelds snelste passagiersjet te stappen, een blik in de cockpit te werpen en door de passagierscabine te lopen om te ontdekken hoe Concorde-passagiers in stijl zouden reizen. Geniet bovendien van een geweldige show die op de buitenkant van het vliegtuig wordt geprojecteerd. Aerospace Bristol biedt een leuk dagje uit voor het hele gezin voor alle leeftijden, met interactieve tentoonstellingen, een buitenspeeltuin in de vorm van een vliegtuig en kinderroutes waar beginnende ingenieurs en piloten van kunnen genieten.

Bristol: Self-Guided Sightseeing Audio Tour

7. Bristol: Self-Guided Sightseeing Audio Tour

De rondleiding begint op Bristol Bridge en vertelt het verhaal van het begin van Bristol. Leer hoe de stad zijn naam kreeg en wandel dan naar Castle Park, de plek van de oorspronkelijke Angelsaksische nederzetting. Vervolgens kom je aan in de Old City van Bristol en leer je meer over de fascinerende geschiedenis. Verken de charmante Saint Nicholas Markets en ga dan door de enige overgebleven stadspoort. Bekijk het gebied waar het See No Evil Street Art Festival werd gehouden en bewonder de grauwe gebouwen die zijn opgefleurd door kunstenaars uit de hele wereld. Ga verder naar de Christmas Steps en vervolgens naar Colston Hall. Bezoek de oudste pub van Bristol en loop dan langs twee van Banksy's beroemdste straatkunstwerken. Stop bij Bristol Cathedral, gevolgd door een wandeling rond College Green. Ga verder naar de historische Bristol Docks en bezoek dan de beroemde Old Vic waar je een hapje kunt eten. Luister onderweg naar de boeiende verhalen van je audiogids over de plaatselijke geschiedenis en cultuur, en naar de aanbevelingen voor de beste plekjes om te bezoeken tijdens je verblijf. Houd er rekening mee dat deze tour volledig in het Engels is en helaas geen optie heeft om naar een andere taal te vertalen.

Bristol: Wake The Tiger Amazement Park Toegangbewijs

8. Bristol: Wake The Tiger Amazement Park Toegangbewijs

Begin je Wake The Tiger-ervaring in een verlaten verffabriek voordat je de Dream Factory binnengaat en je uiteindelijk een weg baant naar de OUTERverse. Loop door het labyrint van verschillende kamers en geniet in je eigen tempo van de displays. Bekijk de unieke kunstwerken in meer dan 40 verschillende ruimtes en ontdek het verhaal achter deze alternatieve wereld tijdens deze activiteit op eigen houtje die perfect is voor jong en oud. Blijf nieuwsgierig terwijl je je een weg baant door de verschillende tentoonstellingen en het werk van honderden plaatselijke kunstenaars bewondert en met hen in interactie treedt. Dit unieke pretpark zal zeker een blijvende indruk achterlaten.

Bristol: Clifton Suspension Bridge Vaults-ervaringen

9. Bristol: Clifton Suspension Bridge Vaults-ervaringen

Verken twee van de twaalf indrukwekkende stenen gewelven die de Clifton Suspension Bridge ondersteunen. Pas 20 jaar geleden ontdekt, de grootste kamer is 11 meter hoog en bedekt met ongelooflijke stalactieten en werd gebouwd door de beroemde Victoriaanse ingenieur Isambard Kingdom Brunel. Alle kaarthouders moeten 7 jaar of ouder zijn en stevige schoenen met goede grip dragen. Hard Hat-rondleiding Een uur. £ 15 Algemene toegang Dit is je kans om een kijkje te nemen in de verborgen gewelven van Brunel, herontdekt door een onverschrokken team van ingenieurs en bouwvakkers in 2002. Onze deskundige vrijwillige gidsen zullen uitleggen hoe het ontwerp van de brug van Brunel werd gevormd door de invloed van anderen, en hoe de jonge nieuwkomer naam kon maken. Je hoort alles over de mensen die de gewelven hebben gebouwd en herontdekt voordat je een helm opzet, een ladder afdaalt en zelf gaat kijken. Vaults Bezoek Een uur. Volwassenen £10, kinderen £8 Onze Vaults Visits zijn een gezinsvriendelijke manier om de Leigh Woods Vaults te verkennen. Zet je helm op, klim de ladder af en volg onze kaart terwijl je de grootste en belangrijkste van de twaalf stenen gewelven verkent - een indrukwekkende ondergrondse echokamer van 11 meter hoog en versierd met stalactieten. BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINFORMATIEZorg ervoor dat alle leden van uw groep op de hoogte zijn van de volgende beperkingen. Om veiligheidsredenen kunnen we leden van uw gezelschap mogelijk geen toegang geven tot de kluizen als ze zich niet hebben gehouden aan het volgende: • Tours zijn geschikt voor 7+ en jonger dan 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.• Er is een minimale hoogtelimiet van 1,2 meter. r>• Draag stevige schoenen met goede grip, zoals wandelschoenen of sportschoenen. Je mag niet deelnemen aan de tour op hakken of schoenen met open tenen.• Deze tour omvat het beklimmen van een verticale ladder en het passeren van een lage gang. Zorg ervoor dat u fysiek in staat bent om dit te doen. Ga voor meer informatie naar https://cliftonbridge.org.uk/wp-content/uploads/2020/06/Access-Guide.pdf • Zorg ervoor dat elke camera, telefoon of apparaat dat u meeneemt, passen in je zak of tas zodat je twee handen vrij hebt om de ladder op te klimmen.• Alleen kleine rugzakken die over beide schouders worden gedragen of tassen met cross-body riemen zijn toegestaan in de gewelven. Grote tassen, handtassen, paraplu's enzovoort kunnen tijdens je tour veilig worden opgeborgen in het bezoekerscentrum.• Houd er rekening mee dat de gewelven van binnen nat en/of modderig kunnen zijn, vooral na hevige regenval. Draag geschikte kleding en zorg ervoor dat camera's of mobiele telefoons worden beschermd tegen met calciet verzadigd water dat van het plafond kan vallen.

Vanuit Bristol: Oxford en de Cotswolds Dagvullende Tour

10. Vanuit Bristol: Oxford en de Cotswolds Dagvullende Tour

Je reis begint als je Bristol verlaat en een droom binnengaat. North Wessex Downs is een Area of Outstanding Natural Beauty, een schat van het land. Terwijl je door een landschap van graslanden en valleien rijdt, hoef je alleen maar te genieten en alles in je op te nemen. Je eerste stop is Oxford, waar je de tijd hebt om het terrein van de vele colleges te verkennen, naar de uitkijkpunten te klimmen om de skyline te bewonderen of de kunst- en antiekcollecties in het Ashmolean Museum te bekijken. De torenspitsen rijzen de hemel in terwijl je door elegante zalen dwaalt die zo uit Harry Potter komen. Vervolgens stop je in Burford, de 'Poort naar de Cotswolds'... sommigen beweren dat het beter is dan door een kleerkast Narnia binnen te stappen. Geloof ons. Dit kleine marktstadje zit boordevol karakter en diepgang. De hoofdstraat is bezaaid met al die schilderachtige huizen waarvan je hebt gedroomd om ze te bezitten. Je hebt hier de tijd om de plaatselijke charme en gastvrijheid in je op te nemen; en als je honger hebt, kun je een traditionele Engelse 'Afternoon Tea' proberen. Daarna maak je de korte reis naar Bibury. Je hebt misschien even tijd nodig om alles in je op te nemen. Deze plaats werd door William Morris beschreven als het mooiste dorp van Engeland en Henry Ford wilde het ontmantelen en terugsturen naar de VS. Je hebt hier de tijd om naar de beroemde en sprookjesachtige Arlington Row te wandelen. Als je over de lengte van de Coln River wandelt, zwaai dan naar de forellen die langs je zwemmen. Na een volle dag Oxford en de dorpjes van de Cotswolds te hebben verkend, begin je aan de comfortabele terugreis naar Bristol. Deze route kan soms worden omgedraaid.

Alle activiteiten

66 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Bristol

Wat zijn de topattracties van Bristol?

De topattracties van Bristol zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Bristol?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Cotswolds

Andere activiteiten in Bristol

Wil je alle activiteiten in Bristol bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.