Brits-Columbia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Brits-Columbia: de beste attracties

Sitemap Brits-Columbia

Wil je alle activiteiten in Brits-Columbia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brits-Columbia

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 3.966 beoordelingen

Geweldige walvis spotervaring in Victoria BC

We gingen op deze tour in oktober en zagen een aantal bultruggen en grote aantallen twee soorten zeeleeuwen. De naturalist die de tour maakte, Leah, was deskundig, was in staat om de individuele walvissen die we zagen te identificeren, en verstrekte informatie over de verschillende soorten waaronder de vogels die we konden zien. Ze was bovenal vriendelijk, aanspreekbaar en hield duidelijk van haar werk en vond het leuk om haar kennis van de natuur met ons te delen. Het type boot (bedekt met een uitkijkplatform op de bovenverdieping) was perfect voor dit soort activiteiten en gasten konden beschutting tegen de elementen terwijl we van plek naar plek liepen.

Unieke ervaring met goed uitgerust team. Een kans om een geologisch wonder met eigen ogen te zien. Zorg ervoor dat u vooruit boekt, aangezien het kopen van reizen op het moment van uw keuze mogelijk niet beschikbaar is. Het zou erg handig zijn als ze online inchecken en tickets aanbieden in plaats van alleen een voucher te verstrekken die je dwingt in de rij te staan met degenen die de dag van de tix proberen te kopen. Wees voorbereid op een zeer chaotisch ticketingproces zodra je aankomt.

De tour verliep erg soepel en georganiseerd - de shuttlebus was op tijd en erg handig om terug te keren naar het ontdekkingscentrum. Audiospeler biedt geweldige informatie, de moeite waard om de tijd te nemen om naar opnames te luisteren terwijl je de wandeling ervaart. Enige negatieve voor $ 43 per persoon (inclusief belasting), vond het iets te duur. Maar de moeite waard om een keer te ervaren!

We gingen toen het sneeuwde, maar onze verwachtingen waren helemaal niet verwend! Het personeel was zo behulpzaam, systematisch en terwijl de bergen bedekt waren met sneeuw, was de rit naar de gletsjer zo opwindend. Speciale vermelding voor onze aweSAM-gids, die ons naar de gletsjer reed, waardoor onze tour vermakelijk, spannend en gedenkwaardig werd.

Deze tour bestrijkt veel terrein. We zagen veel van de binnenstad zonder te hoeven lopen. We hadden veel haltes waaronder Granville Island en Stanley Park. Onze gids Jeff was geweldig. De Capilano-brug was eng maar leuk. Zoveel te zien en te doen bij die attractie.