Brits-Columbia
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Brits-Columbia

Wil je alle activiteiten in Brits-Columbia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brits-Columbia

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 437 beoordelingen

Geweldige walvis spotervaring in Victoria BC

We gingen op deze tour in oktober en zagen een aantal bultruggen en grote aantallen twee soorten zeeleeuwen. De naturalist die de tour maakte, Leah, was deskundig, was in staat om de individuele walvissen die we zagen te identificeren, en verstrekte informatie over de verschillende soorten waaronder de vogels die we konden zien. Ze was bovenal vriendelijk, aanspreekbaar en hield duidelijk van haar werk en vond het leuk om haar kennis van de natuur met ons te delen. Het type boot (bedekt met een uitkijkplatform op de bovenverdieping) was perfect voor dit soort activiteiten en gasten konden beschutting tegen de elementen terwijl we van plek naar plek liepen.

Comfortabele boot, bekwaam personeel, algehele geweldige ervaring!

Comfortabele boot met opties om binnen en buiten te zitten, niet overdreven volgeboekt dus genoeg ruimte om te bewegen. Het personeel was vriendelijk en informatief, duidelijk behoorlijk goed geïnformeerd. Omdat het een grotere boot is, kom je minder dicht bij de dieren dan in bijvoorbeeld een dierenriem. Maar neem een goede camera of verrekijker mee en je krijgt nog steeds zoveel te zien als de anderen :-)

Fascinerende tocht over de zee, spannende blikken in alle richtingen en enkele waarnemingen. Een grijze bosnaam heeft zichzelf heel dichtbij getoond - ongelooflijk. Niet iedereen zal dat kunnen, maar er is een kans en de kapitein zal zijn best doen. Goede organisatie, geweldige bemanning, fascinerende dieren. Aanbeveling: kleed je warm en winddicht :-) Veel dank aan kapitein Ian en zijn man / vrouw

Uitstekende ervaring

We hadden een nogal ruige en schokkerige boottocht maar de bemanning aan boord zorgde heel goed voor ons en zorgde ervoor dat iedereen altijd in orde was. Vooral James verdient een vermelding voor het uitdelen van een eindeloze voorraad gembersnoepjes. We zagen een paar Amerikaanse zeearenden, veel zeehonden en net toen we teruggingen naar Vancouver, verscheen een bultrug ook voor ons.

We zagen veel walvissen en genoten van de kennis en het vriendelijke personeel.