Brits-Columbia
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Brits-Columbia

Wil je alle activiteiten in Brits-Columbia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brits-Columbia

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 116 beoordelingen

Aangename dag

We hielden van onze reis hier, ik hou niet van hoogtes, maar deed het voor de persoon met wie ik was. De Capilano-brug was eng omdat hij wankel was, maar als je je aan de hoge zijkanten vasthoudt, is dat prima, maar ik zou het niet aanbevelen aan iedereen die onvast staat. Het is echter veilig en er zaten kinderen op. De klifwandeling was niet zo eng als de Capilano-brug, het is hoog maar de loopbruggen zijn echt stevig, dus geen wiebelen! Het uitzicht is ook fantastisch! Ook de wandeling over de bruggen tussen de boomtoppen is stevig. Er is een leuke cadeauwinkel en een groot café in het park en er zijn veel kleine dingen te doen en te zien langs de routes. We zouden hier zeker weer bezoeken.

De tour verliep erg soepel en georganiseerd - de shuttlebus was op tijd en erg handig om terug te keren naar het ontdekkingscentrum. Audiospeler biedt geweldige informatie, de moeite waard om de tijd te nemen om naar opnames te luisteren terwijl je de wandeling ervaart. Enige negatieve voor $ 43 per persoon (inclusief belasting), vond het iets te duur. Maar de moeite waard om een keer te ervaren!

We gingen op een regenachtige dag, maar het skywalk-avontuur zelf wordt niet beïnvloed door de regen. Ik vond de audiotour voor mezelf leuk, maar het heeft geen luidspreker, dus je kunt het niet echt delen met andere mensen. We hadden het geluk om een paar berggeiten te zien. Ze hebben zeker bijgedragen aan de ervaring.

De kaart voor waar te ontmoeten was niet gemakkelijk te volgen. Netwerkverbindingen vallen weg op de weg omhoog, dus als je de kaart niet van tevoren hebt gedownload, zul je wat verwarring hebben. Het zou handiger zijn om aan te geven dat u verder rijdt dan de skywalk zelf om naar het Columbia Icefield Centre te gaan.

Zeer mooi aangelegd park

Waren er smorgens rond half 9. Was heerlijk rustig, alle tijd om rond te kijken en lopen. 1.5 uur later weg gegaan, toen werd het druk.