Britse kroonjuwelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Britse kroonjuwelen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.899 beoordelingen

De tijd is echt precies genoeg, had fijn geweest als dat iets ruimer was. Daarbij zijn sommige rijen (bij de ingang, bij het eten) erg lang, dat had misschien wat beter verdeeld kunnen worden als je toch al in timeslots werkt. Verder is de tour ontzettend mooi, veel te zien en interessant om zo achter de schermen mee te kunnen kijken. Al met al heeft het wel een goede indruk achter gelaten.

Prachtig om de geschiedenis van de Royals te beleven, geïllustreerd door de kroonjuwelen en vertellende filmpjes. Leuk om ook daar de wisseling van de wacht mee te maken. De eekhoorns vroegen en kregen ook de nodige aandacht. Wij waren er rond 09:30 uur en hoefden nergens te wachten.

Omdat wij wat aan de late kant waren en er 1 uur wachttijd was bij de kroonjuwelen werd ons geadviseerd om de volgende dag terug te komen. Was geen probleem en achteraf ook een prima advies. Dankjewel hiervoor.

The London Tower is een zeer interessant historisch complex. Echt de moeite. Je moet er toch vlug een viertal uur voor vrij houden. Er is een mooi restaurant waar je eenvoudige en lekkere gerechten kan nemen.

Tower was wel de moeite waard, alleen moesten we alsnog in Derik staan om onze tickets te laten printen. De GetYourGuide ticket kan niet worden gescand bij de ingang.