Dingen om te doen Broek in Waterland

Broek in Waterland: De beste dingen die je niet wil missen

Amsterdam: e-biketour met windmolens, kaas & klompen

1. Amsterdam: e-biketour met windmolens, kaas & klompen

Begin je 3 uur durende fietstocht door de veerboot te nemen naar de noordkant van de stad. Bekijk de Amsterdam Tower en het EYE Filmmuseum, een unieke kennismaking met de Amsterdamse regio Old Holland. Je fietst vervolgens door het natuurgebied Waterland. In dit uitgestrekte polderlandschap met open velden en traditionele boeren kun je optimaal genieten van het moment. Fiets door het oude dorpje Broek in Waterland, waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Het land wordt beschermd door kilometerslange dijken en pompstations, waardoor pittoreske dorpjes kunnen floreren en de regio een hotspot wordt voor buitenactiviteiten op land en water. Ten slotte bezoek je een windmolen en een lokale boerderij die kaas produceert die over de hele wereld wordt geëxporteerd.

  • Rondleidingen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Broek in Waterland

Wil je alle activiteiten in Broek in Waterland ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Broek in Waterland

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 395 beoordelingen

Deze reis is een aanrader! We hebben een kant van Amsterdam meegemaakt die we nooit zouden hebben gezien - en dit was in feite een hoogtepunt van onze vakantie. Onze gids, Rad, was fenomenaal. Hij las precies wie we waren en beheerde onze reis perfect. Hij was zo informatief, vriendelijk en gaf ons onze ruimte om als stel van de tijd te genieten. De e-bikes waren echt geweldig en maakten van de fiets een cruise!

Leuke tocht

Leuk om eens buiten het centrum van Amsterdam te komen, het is er rustig en mooi. Het bezoek aan de boerderij was heel interessant (en lekker!). Een aanrader dus.