Brooklyn Bridge
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Volgens de COVID-19-reisadviezen van New York State moeten bezoekers uit bepaalde staten 14 dagen in quarantaine. Als je naar New York reist vanuit een van deze staten, dien je online het Travel Health Form in te vullen.
Bestsellers

Brooklyn Bridge: tours & tickets

Brooklyn Bridge: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in New York

Bekijk alle 574 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Brooklyn Bridge

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 4.540 beoordelingen

Het was een mooie tocht, veel te zien. Hadden fantastisch weer erbij!

Wij hadden de vouchers niet uitgeprint omdat we de QR code wel op de telefoon hadden. Ik dacht gelezen te hebben dat dit ook voldoende was. Dit was helaas niet zo omdat we via 'een derde' partij hadden geboekt. Ze hielpen alsnog wel met het printen maar dit nam wel even tijd in beslag.

Mooie rondvaart, alleen het laatste stuk duurde wat lang

De rondvaart geeft een goed beeld van Manhattan. Wel belangrijk om op tijd te zijn en te vragen of de boot linksom of rechtsom vaart, zodat je aan de goede kant kan zitten. Het laatste uur was minder interessant en dan is er niet zoveel te zien. De speaker was onhoorbaar.

Zeker een activiteit die ik zou aanraden.

Leuke tocht, wel druk op de brug zoda ik adviseer om dit vroeg (en niet midden) op de dag te doen. Het personeel bij de fietsenverhuur was ( itt al onze andere ontmoetingen in New York) stug en ongeinteresseerd. Maar dat kon voor ons de pret niet drukken.

Brooklyn Bridge: gehuurde fiets Beoordeeld door

Super leuk en Mark was een gids met veel kennis over NYC

Leuke tocht, veel weetjes over de stad. Leuke gids en niet al te zwaar in 30 graden. Mark is een goede gids met veel kennis over de geschiedenis van NYC. Ook de stagair, ben zijn naam kwijt, was leuk. Hij is een stand-up comidian met een fikse stotter.

Vanuit Manhattan: Brooklyn Bridge-fietstocht van 2 uur Beoordeeld door

Prima manier om goede indruk van stad te krijgen

Personeel met veel en relevante info over de stad. Intercom werkte prima met goede comfortabele in-ear koptelefoon. Altijd genoeg plaats inde bus (ook boven).

New York: Big Bus hop on, hop off-sightseeingtour Beoordeeld door