Brooklyn
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Volgens de COVID-19-reisadviezen van New York State moeten bezoekers uit bepaalde staten 14 dagen in quarantaine. Als je naar New York reist vanuit een van deze staten, dien je online het Travel Health Form in te vullen.
Bestsellers

Brooklyn: tours & tickets

Brooklyn: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in New York

Bekijk alle 574 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Brooklyn

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 6.797 beoordelingen

New York Hop on Hop off-tour echt een aanrader.

Het inwisselen van de voucher voor tickets ging zonder problemen. De medewerkster probeerde ons nog wel VIP passen aan te praten voor 25,00 dollar per persoon, maar dit hebben wij niet gedaan. Wij hebben altijd plek gehad op het bovendek en hierbij verteld een gids wat er te zien valt. Je kan ook kiezen voor een digitale gids in andere talen. Het is ons prima bevallen.

Interessante tour met prachtige straat kunst.

Tour was heel informatief, waarbij veel uitleg en achtergronden werden gegeven over het Bushwich Collective en de gemaakte kunst. Ondanks dat de route vrij kort was hebben we een top middag gehad. Na afloop hebben we nog een beetje in Bushwick rondgelopen en wat andere schilderingen bekeken. Pracht locatie als je van street art houdt.

Brooklyn: wandeltocht langs straatkunst in Bushwick Beoordeeld door

Perfect! Genoten van een geweldig uitizcht

De helicopter tour is echt een aanrader! Ik had gereserveerd om 11:00, maar was er al om 09:45. Kon direct mee naar binnen en ik zat binnen 15 minuten in een helicopter. Vriendelijke piloot en vertelde constant over wat er te zien was. Niks anders dan lof, het is aan de prijs maar die ervaring kan niemand je meer afpakken.

New York City Helikoptertour Beoordeeld door

Mooie uitstap om een overzicht te krijgen.

De uitstap was wel iets te kort, Er waren 2 gidsen. 1 voor spaanstaligen. Onze gids deed 2 talen Engels en Duits. De uitleg kwam iedere keer te laat. We moesten de hele tijd zelf kijken of waren al voorbij voor de uitleg kwam. Meestal stond ze met haar rug naar ons en hoorden we maar de helft van wat ze zei.

Mooie ervaring om Manhattan in avondlicht te zien!

Erg mooie ervaring! Tip voor als je op het dek wilt zitten, ga er op tijd heen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en anders zit je binnen wat de ervaring stukken minder mooi maakt. Wel kan je direct op het dek vooraan staan, maar mocht je willen zitten buiten is het wel handig.

New York: avondrondvaart haven met lichtjes zonder wachten Beoordeeld door