Brooklyn
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot

De beste tours & activiteiten in Brooklyn

Bekijk alle tours en activiteiten in Brooklyn

De beste bezienswaardigheden in Brooklyn

Het is geen geheim: Brooklyn is de coolste borough van New York, en er is een eindeloos aanbod aan activiteitene en cultuur. Je zou weken nodig hebben om elk hoekje te ontdekken, dus wij hebben de hoogtepunten voor je samengesteld.

Brooklyn Bridge

Elke bezoeker is het aan zichzelf verplicht om de wandeling van Brooklyn naar Manhattan te maken over de Brooklyn Bridge. Maar vergeet niet de brug vanaf andere locaties te bekijken - hij is prachtig!

Green Wood Cemetery

Hier rusten bekende persoonlijkheden uit de bewogen geschiedenis van Brooklyn. Een wandeling langs de graven vormt een rustmoment in de drukte van de stad.

Brooklyn Botanic Garden

Perfect voor een zonnige dag: een bezoek aan de botanische tuinen. De grote hoeveelheid aan indrukwekkende planten is een feest voor het oog.

Brooklyn Heights Promenade

Maak een ontspannen wandeling aan het water en schiet een mooi plaatje van de skyline van Manhattan en het Vrijheidsbeeld..

Marcy Houses

Hip-hopfans kennen het sociale wooncomplex Marcy Houses als de plek waar rapper Jay-Z opgroeide. Het werpt een indrukwekkende blik op de sociale ongelijkheid van New York.

Fulton Street Mall

In dit enorme winkelcentrum bevinden zich meer dan 230 winkels, van kleine boetieks tot grote ketens. Een shopparadijs!

Coney Island

Coney Island staat bekend om zijn historische kermis. Zie een old-school freakshow, eet een beroemde hotdog van Nathan's en maak een rit op de oudste houtachtbaan van de VS, de Cyclone.

New York Transit Museum

De naam is misschien niet heel sexy, maar dit museum werpt licht op een essentieel deel van de New Yorkse geschiedenis: het openbaar vervoer.

Brooklyn: Plan uw bezoek

Denk om de fooi!

Het is even wennen: in de VS wordt praktisch overal fooi verwacht. De hoogte hangt af van de service, maar ga uit van 15-20% voor de meeste diensten en 1 à 2 dollar per drankje in een bar.

Neem de metro!

Een taxi van of naar een afgelegen deel van Brooklyn krijgen kan moeilijk zijn, vooral in de avond. Maak beter gebruik van het metronetwerk van New York, dat ondanks zijn grootte ontzettend makkelijk te navigeren is. De treinen rijden 24 uur per dag en zijn nog voordelig ook!

Brooklyn Pizza

Wil je een echte New York pizza, ga dan naar Grimaldi's onder de Brooklyn Bridge. Het legendarische imago van dit restaurant is geheel terecht.

Tips & informatie

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-05:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  De zomer is loeiheet en de winter bibberkoud, maar in Brooklyn is altijd wat te beleven. Plan je bezoek dus precies zoals jij het wil!

Activiteiten in Brooklyn

Sitemap Brooklyn

Wil je alle activiteiten in Brooklyn ontdekken?  Klik hier voor de volledige lijst.


Brooklyn
4.5
Gebaseerd op 487 beoordelingen van GetYourGuide-klanten