Rondleiding

Vanuit Manhattan: bustour kerstlichtjes Dyker Heights, 4 uur

Vanuit Manhattan: bustour kerstlichtjes Dyker Heights, 4 uur

Vanaf € 48,30 per persoon

Kom de spectaculaire licht-installaties bewonderen die deze huizen in Brooklyn versieren tijdens de feestdagen. Dyker Heights staat vooral bekend om de kerstlichtjes en -versieringen die de bewoners elk jaar ophangen.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 4 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Stap de bus in en geniet van de mooiste kerstlichtjes ter wereld
 • Ervaar de kerstsfeer van New York City
 • Bezoek de spectaculairste plekjes met je gids
Volledige beschrijving
Kerst in New York City is een magische tijd. De kerstsfeer leeft in de stad, van de prachtig versierde bomen van Rockefeller Center en andere locaties, tot de kerst-etalages van Macy's, Bergdorf's en Saks Fifth Avenue. Maar niets zegt 'Kerstmis' zoals Dyker Heights. Vandaag de dag is het wellicht voornamelijk beroemd om de ongelooflijke licht-installaties, die meestal eind november arriveren en reizigers van over de hele wereld trekken met hun kleurrijke kerstvreugde. Volgens de locals versieren de bewoners hun woningen en bedrijven al sinds de jaren '80 van de 20e eeuw; het is een echt New York City winter wonderland. Deze schilderachtige woonwijk ligt in het hart van zuidwest-Brooklyn tussen Bay Ridge, Bensonhurst, en Gravesand Bay. Het werd oorspronkelijk opgericht als luxe-woningbouwproject eind 19e eeuw, en het eerst huis in deze iconische wijk werd gebouwd aan het eind van de jaren '20 van die eeuw. Dyker Heights werd oorspronkelijk geprezen vanwege de openbaar vervoer-verbinding met Lower Manhattan, dankzij vroege pont-diensten, en om de chique country club en de diepgewortelde Episcopaalse Kerk. Net als Bay Ridge en het nabijgelegen Bensonhurst is Dyker Heights vandaag de dag een Italiaans-Amerikaanse buurt. De beste manier om deze tour te doen is per bus, aangezien het dichtstbijzijnde metrostation meer dan 1,6 kilometer lopen is, en de weersomstandigheden rond Kerstmis vrij bar kunnen zijn. Plus, je kunt gebruik maken van de diensten van een deskundige live gids. Tijdens de tour rijd je van Manhattan naar Brooklyn en zie je lichtjes vanuit de bus en daarbuiten, wanneer de gids je door de gebieden leidt. (Let op: bussen zijn niet toegestaan in Dyker Heights vanwege de smalle straten. Je gids brengt je naar de 2 meest verlichte straten en oriënteert je, daarna heb je ongeveer een uur om op eigen houtje op verkenningstocht te gaan en foto's te maken.) Je ziet het huis van Lucy Spata, dat de Dyker-lichtjes-traditie begon in de jaren '80 van de 20e eeuw. In dezelfde straat staat het Polizzotto-huis, met de grootste Kerstman in de wijk, van 4,5 meter hoog. De volgende pauze van de tour is bij de voet van de Brooklyn Bridge, in het DUMBO/Brooklyn Heights-gebied van Brooklyn. Hier krijg je ongeveer 25 minuten om foto's te maken van de adembenemende skyline van Manhattan, en de Brooklyn Bridge. Dan keer je terug naar Manhattan via de Manhattan Bridge. De tour eindigt in Bryant Park waar je de beroemde wintermarkt kunt bewonderen, of een rondje kunt schaatsen op de ijsbaan.
Inbegrepen
 • Vervoer
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  Vereisten voor deelnemers
  • Mondkapjes zijn verplicht in binnenruimtes

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Yotel, 570 10th ave, New York, NY 10036. Vraag de hotel-medewerkers niet naar de tour, ze hebben niets met de lokale operator te maken en hebben geen informatie. Je gids heeft een bordje vast met 'Christmas Tour' er op. De gids laat je zien waar de bus staat.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Kinderen jonger dan 3 jaar hoeven geen kaartje te kopen, mits ze op schoot gaan bij een volwassene
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,5 /5

  gebaseerd op 31 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,6/5
  • Vervoer
   4,6/5
  • prijs / kwaliteit
   4,2/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Tour om Kerstmis New York te ontdekken. De tour duurt ongeveer 4 uur, beschikbaar in het Italiaans met vertrek om uur. 16.00 uur vanaf het hotel Yotel. Op dat moment, in december, is het mogelijk om de zonsondergang boven Manhattan te bewonderen, vanuit de bus richting Brooklyn. Eenmaal in Dyker Heights is het mogelijk om ongeveer anderhalf uur door de wijk te wandelen, met of zonder gids. Mijn advies is om met de gids mee te lopen om volop van de ervaring te genieten en enkele anekdotes te ontdekken over de geschiedenis van de buurt of de stad. Na de wandeling in Dyker Heights, omvat de tour een nachtelijk bezoek aan de DUMBO-buurt in Brooklyn, waar je de prachtige skyline van New York kunt bewonderen, een spektakel dat je sprakeloos maakt! Tour aanbevolen voor diegenen die een kerstliefhebber zijn en een bezoek aan de stad willen combineren met een magisch en suggestief tintje.

  Verder lezen

  19 december 2019

  A comfortable ride took us to Dyker Heights, where we took photos of the many decorated homes. The guide asked for a significant tip at the end of the tour, which I found unsettling as it was definitely not a tipping situation and neither her nor the driver had done anything out of the ordinary to please us - plus the tour is pretty expensive, considered it's basically a 2-hour ride in a bus.

  Verder lezen

  6 januari 2020

  Vertalen

  Leuke tour waarbij je echt de kerstsfeer kan proeven

  26 december 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 128106