Brouwersgracht

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over Brouwersgracht

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 71 beoordelingen

Informatief, ongedwongen en met de Amsterdamse humor

Je voelt je weer even de student van ruim 25 jaar geleden en je komt op plaatsen en hoort over historische gebeurtenissen die je nooit hebt geweten. Voor mijn dochter een prima entre als aankomend student. Fijne gids die met de nodige humor er een heerlijke middag van maakte. Na afloop werden we zelfs met de Tuktuk op het CS afgezet. Top!

We hebben genoten van de tocht met de historische informatie .

We kregen dingen te zien die je normaal niet zou zoeken of vinden. Daarbij de uitleg over de historie werd met liefde gebracht door de Jordaanse gids. Fietsen ging perfect en toch nog redelijk relaxed ondanks de zomerse drukte in deze stad.

Fantastische fietstocht door historisch Amsterdam.

Onze gids, een rasechte Amsterdammer was geweldig. Liet ons de leukste plekjes zien. Was een enthoustiste verteller, houdt van zijn werk en loostste ons veilig door Amsterdam heen. Dit moet je ook als Nederlander een keer hebben gedaan.

Gezellige mooie interessante tocht met vriendelijke behulpzame gids

Gezellige mooie tocht door Amsterdam met interessante uitleg door gids Rad. Veel gezien en gehoord over onze hoofdstad. Fietsen waren prima. Fijn dat er een pauze is in het Vondelpark.

Hele Leuke gezellige fietstour. Hoop gezien.

Hele leuke gezellige fiets tour door Amsterdam. Heel veel gezien. genoeg uitleg onderweg. waren al vaker in Amsterdam geweest. maar toch weer nieuwe dingen gezien.