Datums kiezen

Brownsea Island

Brownsea Island

Brownsea Island: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Van Poole: Jurassic Coastal Cruise heen en terug naar Swanage

1. Van Poole: Jurassic Coastal Cruise heen en terug naar Swanage

Ontdek de indrukwekkende Jurassic Coast tijdens een cruise door Dorset. Zie Round Island, bewonder de iconische krijtformaties aan de kust en leer fascinerende feiten over het gebied via live commentaar aan boord. Begin uw reis in Poole Harbour en stap aan boord van een open dekboot met zitplaatsen en comfortabele salons. Begin vanaf hier aan je reis door 185 miljoen jaar geschiedenis langs de Jurassic Coastline. Terwijl u vaart, passeert u enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Dorset. Bekijk de gouden stranden van Sandbanks, Brownsea Island en de Old Harry Rocks, vernoemd naar een beruchte piraat. Geniet van deskundig commentaar van uw kapiteins terwijl u voorbij glijdt. Vaar langs de kleine eilanden van Dorset, waaronder Furzey, Long, Green en Round Islands, op weg naar Swanage. Zodra u Swanage bereikt, gaat u terug naar Poole en legt u de perfecte foto vast van de beroemde krijtformaties vanaf het buitendek van de boot.

Poole Harbour en Islands Cruise

2. Poole Harbour en Islands Cruise

Maak een cruise rond de grootste natuurlijke haven van Europa, de thuisbasis van de stad Poole, de gouden stranden van Sandbanks en Brownsea Island. Vanaf de zitplaatsen op het open dek of vanuit de comfortabele salon heeft u een prachtig uitzicht op het uitzonderlijke landschap eromheen. Je reis van 70 minuten begint op de charmante Poole Quay met zijn oude gebouwen en bruisende sfeer. Vervolgens ga je langs Brownsea Island, de thuisbasis van dieren in het wild en het pittoreske Brownsea Castle, gebouwd om te beschermen tegen Franse invasies. Daarna komt het schiereiland Sandbanks en de luxe huizen van de ‘Golden Mile’. Daarna toert u door de grote natuurlijke uitgestrektheid van de haven en de resterende eilanden: Green, Furzey, Long en Round. Met uitzicht op een prachtig landschap hielp het klassiekers zoals Lord of the Rings en Gulliver's Travel te inspireren.

Poole Harbour Lights-cruise

3. Poole Harbour Lights-cruise

Beleef een ontspannende avondcruise rond de haven van Poole. Vaar vanaf de Poole Quay rond de haven, dicht bij Brownsea Island en zijn kasteel, en de luxe eigendommen op Sandbanks. Ontspan, kom tot rust en kijk hoe de zon ondergaat terwijl je meer te weten komt over de omliggende eilanden en meer van je kapitein via hun live commentaar. Geniet aan boord van een drankje van de bar met volledige vergunning en geniet van het prachtige landschap van Europa's grootste natuurlijke haven voordat u terugkeert naar Poole Quay, waar u de rest van uw avond kunt genieten in een van de vele geweldige restaurants of bars.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Andere activiteiten in Brownsea Island

Wil je alle activiteiten in Brownsea Island bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.