Kies data

Brug der Zuchten

Brug der Zuchten: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro-tour

1. Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro-tour

Miraflores – Huaca Pucllana Nadat we je hebben opgehaald, laten we je de mooiste plekjes van Miraflores zien. Leer meer over de geschiedenis van deze karakteristieke en meest bezochte wijk van Lima. We bezoeken eerst deze grote adobe- en kleipiramide die werd gebouwd tussen 200 en 700 na Christus en die een ceremonieel en administratief centrum vertegenwoordigt voor de "Lima-cultuur". San Isidro – Het Olijfpark Daarna gaan we naar deze must-see site met een ontspannende omgeving. Het is gelegen in San Isidro, met als belangrijkste kenmerk de eeuwenoude bewaard gebleven olijfbomen, die honderden jaren oud zijn. Er zijn ook exposities van oude machines die worden gebruikt bij de productie van olijfolie, veel groen, kleurrijke bloemen en struiken en een siervijver gevuld met vissen en moerasschildpadden. Veel banken en de buitenkant van het park omzoomd door prachtige oude huizen. Het liefdespark Daarna bezoeken we dit prachtige park dat in 1993 werd ingehuldigd en 'liefde' in al zijn vormen viert. In het midden, een iconisch beeldhouwwerk - "The Kiss" - door de veelgeprezen Peruaanse kunstenaar Victor Delfin, toont geliefden die elkaar omhelzen in een eindeloze kus. Geniet vanaf de kliffen van Miraflores van een geweldig uitzicht op Lima en de Stille Oceaan. Barranco-district Ten slotte gaan we naar de wijk Artsy in Lima. Laat je verrassen door de prachtige muurschilderingen die van Barranco zo'n kleurrijke en trendy plek maken. Doe ook een wens bij "de brug der zuchten" en bezoek ook het prachtige Plaza.

Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro kleine groepsreis

2. Lima: Miraflores, Barranco en San Isidro kleine groepsreis

Wacht op je lokale gids in de lobby van je hotel en bereid je voor op de tour. Ontdek eerst de schoonheid van Miraflores. Leer de geschiedenis van deze emblematische en meest bezochte wijk van Lima. Bewonder ook van buitenaf de archeologische vindplaats Huaca Pucllana. Begrijp het belang van dit ceremoniële en administratieve centrum gemaakt van adobe en klei. Bezoek dan The Olive Trees Park in de wijk San Isidro. Ontspan in deze rustige groene omgeving vol eeuwenoude bewaarde olijfbomen. Bezoek ook het prachtige Love Park en vier de liefde in al zijn vormen. Maak foto's van The Kiss, een iconisch beeldhouwwerk gemaakt door de veelgeprezen Peruaanse kunstenaar Victor Delfin. Bewonder de omgeving vanaf de betegelde banken die geïnspireerd zijn op Antoni Gaudí's Parc Güell in Barcelona. Geniet daarna vanaf de kliffen van Miraflores van een geweldig uitzicht op Lima en de Stille Oceaan. Bezoek dan Barranco, de kunstzinnige wijk van Lima. Sta versteld van de prachtige muurschilderingen en doe een wens bij de Brug der Zuchten.

Lima: Miraflores, La Costa Verde en Chorrillos-fietstocht

3. Lima: Miraflores, La Costa Verde en Chorrillos-fietstocht

Ontmoet je gids een paar blokken verwijderd van Francisco de Miranda Park in Miraflores. Na een korte briefing van je gids spring je op je fiets en begin je te rijden. Voel de frisse zeelucht en zonneschijn terwijl je langs de kliffen van de Miraflores fietst. Ga langs het winkelcentrum Larcomar. Kom aan in Barranco en rijd door de pittoreske oude straatjes van de Boheemse wijk. Bekijk de straatkunst en muurschilderingen die de buurt sieren. Kom meer te weten over het bruisende nachtleven en de bars van Barranco. Doe een wens bij de Brug der Zuchten, een romantische loopbrug die onder een houten brug door leidt naar een klif met een prachtig uitzicht op de oceaan. Rijd naar de arbeiderswijk Chorrilos, beroemd om zijn pier, vismarkt en El Morro Hill. Fiets de El Morro-heuvel op en zie 's werelds hoogste Jezusbeeld dat elke avond de baai van Lima verlicht. Geniet na uw rit bergopwaarts van het cruisen naar beneden. Keer terug naar Barranco en stop in een plaatselijke café-bar voor ijs, koffie, ambachtelijk bier of smoothie.

Lima-dagtour met belangrijkste attracties

4. Lima-dagtour met belangrijkste attracties

Ontdek alles wat Lima te bieden heeft tijdens deze dagtour. Bezoek Pachacamac, een pre-Inca archeologisch complex, en overweeg hoe het was om in die tijd te hebben geleefd. Op maandag en woensdag vervangen we dit bezoek door Huaca Pucllana te verkennen, een archeologische vindplaats in Miraflores. Geniet van een heerlijke lunch in een familiehuis dat is omgebouwd tot restaurant. Bezoek de Boheemse wijk Barranco, wandel door de straten en geniet van het uitzicht op de oceaan en bezoek de Brug der Zuchten. Bezoek 's middags het klooster van San Francisco, een UNESCO-werelderfgoed en zijn huiveringwekkende catacomben. Loop door de straten van Lima en bewonder het Parque de la Reserva, opgenomen in het Guiness Book of Records als het grootste fonteincomplex ter wereld, en observeer een unieke show van licht en muziek.

Lima: Magisch Fonteinpark en Boheemse Barranco Tour

5. Lima: Magisch Fonteinpark en Boheemse Barranco Tour

Geniet van een rondleiding door de Boheemse wijk Barranco in Lima. Bezoek een enorm fonteincomplex omringd door geweldige monumenten en groen in het Magic Water Fountain Park. Begin met het ophalen van het hotel en transfer naar Magic Water Fountain Park. Volg een rondleiding door het park en de dansende fonteinen met licht, muziek en interactieve elementen. Luister terwijl je gids de betekenis van het gebied uitlegt. Bekijk de beroemde lichtshow die de verschillende culturen van de kust, de bergen en de jungle van Peru laat zien. Geniet van een rondleiding door de culturele wijk Barranco in Lima. Barranco is bekend geworden als een Boheemse wijk met een ontluikende kunstscene. De oude herenhuizen worden omgebouwd tot restaurants, cafés, nachtclubs, designwinkels, kunstgalerijen en musea. Slenter door de kunstzinnige straten van de buurt en zie prachtige muurschilderingen en graffiti. Leer meer over deze fascinerende wijk in je gids. Geniet ten slotte van een magische wandeling door de romantische Brug der Zuchten, die de grote Peruaanse zangeres Chabuca Granda inspireerde om een van haar meest iconische en bekende liedjes te componeren.

Lima: Walking Food Tour in de wijk Barranco

6. Lima: Walking Food Tour in de wijk Barranco

Maak kennis met het Peruaanse eten en de Peruaanse cultuur en ontdek de meest iconische plekken van de trendy artistieke wijk Barranco tijdens een begeleide walking food tour. Proef een heerlijke Lucuma-smoothie met vers fruit en proef fruit van producten uit de Andes en Amazone van Peru. Leer meer over de verschillende microklimaten en ecosystemen waar we onze verse en biologische producten verbouwen. Eet een heerlijke typische Sandwich met hete smakelijke Peruaanse Chili en proef een Pisco Sour, een nationale drank van Peru en leer hoe je het kunt maken. Ga naar een lokaal Javiar-restaurant voor een geweldig uitzicht op de Stille Oceaan en geniet van een lekker vers Ceviche-nationaal gerecht uit Peru met een heerlijk lokaal bier uit Cusqueña. Ga naar restaurant La Posada del Mirador voor een heerlijk Lomo Saltado-gerecht met een typisch Chicha Morada-sapdrankje. Sluit de foodtour af bij de Brug der Zuchten voordat je terugkeert naar je hotel of verblijft in Barranco om meer tijd te besteden aan het verkennen.

Lima: hoogtepunten halve dagtour

7. Lima: hoogtepunten halve dagtour

Begin uw dagtour door Lima met een bezoek aan een van de hoogste punten van de stad, "Morro Solar". Je zult het ongelooflijke uitzicht over de stad bewonderen vanaf een uitkijkpunt op meer dan 300 meter boven de zeespiegel. Bovenop deze historische duin laat je gids je kennismaken met de rijke geschiedenis van deze plek en Peru in het algemeen. Van daaruit ga je naar het kleinste district van Lima, de Boheemse wijk Barranco. Bezoek het sfeervolle plein en de romantische Puente de Los Suspiros of de Brug der Zuchten. Ontdek indrukwekkende straatkunst en muurschilderingen terwijl je door de smalle straatjes van Barranco dwaalt. Ga verder naar de kleurrijke wijk Miraflores en dwaal rond in het romantische Parque Del Amor, met een beeldhouwwerk van de bekende lokale kunstenaar Victor Delfín en een panoramisch uitzicht op de kust van de Stille Oceaan. Ga dan naar Parque Kennedy, een favoriete lokale ontmoetingsplaats. Leer meer over de geschiedenis van het park en maak kennis met de vele katten die tussen de bomen leven. Nadat je trek hebt gekregen, bezoek je een traditionele lokale markt in de wijk Surquillo. Leer meer over de vele producten die in Peru worden verbouwd en geoogst en dompel je onder in de Peruaanse gastronomie. Het beste van alles is dat u lokale smakelijke snacks proeft.

Lima: Barranco Osma Museum, Pallas Crafts, Brug der Zuchten

8. Lima: Barranco Osma Museum, Pallas Crafts, Brug der Zuchten

Geniet van een rondleiding door de culturele wijk Barranco in Lima. Barranco is bekend geworden als een Boheemse wijk met een ontluikende kunstscene. De oude koloniale herenhuizen worden omgebouwd tot restaurants, cafés, clubs, designwinkels, kunstgalerijen en musea. Slenter door de kustwijk en geniet van de geschiedenis. Begin met het ophalen van het hotel en transfer naar Barranco. Bezoek het Osma Museum om een brede collectie Peruaanse koloniale kunst te bekijken. Bezoek vervolgens Las Pallas, een winkel met ambachtelijke en traditionele volkskunst. Verken de brede en kleurrijke verscheidenheid aan stukken die zijn meegebracht door ambachtelijke gemeenschappen in Peru. Geniet ten slotte van een magische wandeling door de romantische Brug der Zuchten, die de grote Peruaanse zangeres Chabuca Granda inspireerde om een van haar meest iconische en bekende liedjes te componeren. Voordat je terugkeert naar het hotel, stop je op eigen kosten bij een restaurant in Barranco voor een lunch.

Lima: privérondleiding door de meest iconische plekken

9. Lima: privérondleiding door de meest iconische plekken

Verken de hoofdstad van Peru, Lima, die bekend staat om zijn prachtige architectuur, geschiedenis en eten. Geniet van deze privétour terwijl je door de stad reist in het comfort van een privévoertuig met een uitstekende gids. Begin met het ophalen van je tour bij je accommodatie. Loop door de stad en leer over de geschiedenis van Lima en Peru. Krijg goed advies over goede lokale restaurants terwijl je door deze culinaire stad trekt. Geniet daarna van een bezoek aan het Larco Museum, dat een grote collectie precolumbiaanse kunst tentoonstelt.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Dagtochten
9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Brug der Zuchten

Wil je alle activiteiten in Brug der Zuchten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.