Brug der Zuchten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Brug der Zuchten

Wil je alle activiteiten in Brug der Zuchten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brug der Zuchten

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 18.974 beoordelingen

Heel leuke rondleiding door de San Marco Basiliek en Doge’s paleis! Gids Marco bracht de verhalen en geschiedenis op een fantastische en opgewekte manier over. Heel chill om de wachtrijen over te kunnen slaan. Enige puntje van aandacht: van tevoren melden dat knieën en schouders bedekt moeten zijn bij het betreden van de Basiliek en het paleis. Nu helaas een sjaal moeten kopen maar verder uitstekende activiteit!

Het is nu eenmaal vermoeiend om dagen lang door Venetië rond te lopen om alle prachtige bezienswaardigheden te ontdekken. Maar dit is echt een must! Wat een geweldige tour door deze prachtige gebouwen en al weet je helemaal niks van de geschiedenis van Venetië, met deze tour leer je alles!

Wij hadden een fantastische gids, Marina. Haar Engels was perfect en ze wist ons heel de geschiedenis van Venetië te vertellen. Ze is ongelooflijk goed in haar job. Als je met haar kan meewandelen lee je enorm veel bij op een leuke manier. Echt een aanrader!

We stonden in een lange rij aan te schuiven om een ticket te kopen. We hebben dan snel online een ticket gekocht via jullie website en konden meteen naar binnen. Super!

Goede gids, vriendelijk behulpzaam en deskundig Basiliek is prachten en paleis ook