Kies data

Brug der Zuchten

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Combi-aanbiedingen
  • Dagtochten
  • Privétours
30 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 30

Brug der Zuchten: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Venetië: ticket gereserveerde toegang Dogepaleis

1. Venetië: ticket gereserveerde toegang Dogepaleis

Bezoek het Dogenpaleis, een belangrijke historische bezienswaardigheid en eeuwenlang de zetel van de Venetiaanse politieke macht. Bewonder de rijke details van de indrukwekkende gouden trap en bekijk talloze prachtige kunstwerken. Bewonder de rijke details van de indrukwekkende gouden trap en bekijk talloze prachtige kunstwerken. Herbeleef de angst van de gevangenen toen zij de bekende Brug der Zuchten betraden. Je toegangsticket is inclusief toegang tot het Museo Correr op het San Marcoplein. Dit gebouw werd oorspronkelijk ontworpen als de thuishaven voor Napoleon en werd later een woning voor de koningen van Italië.

Venetië: Museumpas & entree Dogepaleis

2. Venetië: Museumpas & entree Dogepaleis

Bewonder de San Marco-burgermusea, zoals het Dogenpaleis, het Correr-museum, het Nationaal Archeologisch Museum en de Biblioteca Marciana. Je kunt ook de geschiedenis van de joodse gemeenschappen van Venetië in het gettomuseum verkennen. Opgericht in 1953, gelegen tussen de 2 meest historische synagogen van de stad, is het museum gewijd aan de cyclus van Joodse feestelijkheden en objecten die worden gebruikt voor de liturgie, en verkent het de geschiedenis van de Venetiaanse Joden door middel van afbeeldingen en objecten. Musea van het San Marcoplein (beschikbaar met de museumpas van Venetië en de museumpas van Venetië): • Dogenpaleis • Correr Museum • Nationaal Archeologisch Museum • Biblioteca Marciana Als u de optie Venetië Museum Pass Plus selecteert, kunt u ook genieten van toegang tot de volgende openbare musea: • Ca 'Rezzonico • Het huis van Carlo Goldoni • Mocenigo Palace • Ca 'Pesaro (moderne kunstgalerij en oosterse kunstgalerie) • Glasmuseum (Murano) • Kantmuseum (Burano) • Natuurlijk geschiedenismuseum Beide opties omvatten de volgende historische kerken in de Chorus Pass : • Chiesa di Santa Maria del Giglio • Chiesa di Santo Stefano • Santa Maria dei Miracoli • San Giovanni Elemosinario • Ca 'San Polo • Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari • San Giacomo dell'Orio • San Stae • Sant'Alvise • San Pietro di Castello • San Redentore • Santa Maria di Rosario • San Sebastiano • San Giobbe • San Giuseppe di Castello • San Vidal • San Giacomo di Rialto.

Venetië: avondtour naar de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis

3. Venetië: avondtour naar de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis

Ontsnap aan de drukte tijdens een rondleiding in de late namiddag door de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis en ontdek 2 van de iconen van Venetië, weg van de drukte. Ontmoet je gids bij het standbeeld van de gevleugelde leeuw op het San Marcoplein. Ga vervolgens het Dogenpaleis binnen om meer te weten te komen over het machtscentrum tijdens de Venetiaanse Republiek. Bekijk de weelderige appartementen van de Venetiaanse heersers, evenals de Hal van de Grote Raad met zijn prachtige fresco's van Veronese en Tintoretto. Luister naar geheime verhalen achter de kunst, zoals waarom een doge in de geschilderde serie wordt bedekt door een zwarte sluier. Leer hoe de hertogen werden gekozen en wat ze deden. Verken de enorme wapenkamer en spookachtige gevangenissen. Steek de Brug der Zuchten aan de binnenkant over en hoor waarom het niet zo romantisch is als je misschien had gedacht! Ga na een korte pauze verder naar de Byzantijnse basiliek van St. Mark's en bekijk de vergulde versieringen nadat de drukte voor de dag is vertrokken. Een bewaarder van de kathedraal zal de deuren openen zodat je kunt ervaren zoals alleen een doge dat kan. Bewonder de edelstenen van het Pala d'Oro-altaarstuk. Bezoek de crypte, waar de beenderen van St. Mark zouden worden bewaard. Bewonder mozaïeken in het zachte glinsteren van het avondlicht en leer over Venetiaanse kunst en geschiedenis van je gepassioneerde gids.

Vanaf het Gardameer: dagtour naar Venetië met een groep

4. Vanaf het Gardameer: dagtour naar Venetië met een groep

Breng de dag door in één van de meest romantische steden ter wereld tijdens een dagexcursie van het Gardameer naar Venetië. Vervoer met de bus met airconditioning naar de overkant van de Veneto en stap dan op een privéboot naar het hart van de stad. Na je ophaalservice van verschillende punten in het Gardameer, inclusief Limone, Riva del Garda en Bardolino, transfer naar Venetië met een korte koffiepauze nabij Soave. De verwachte aankomsttijd in Venetië is 11:00 uur. Bij aankomst spring je op een privéboot en steek je de lagune over naar het San Marco. Maak een wandeling van 40 minuten met een gids en een koptelefoon over San Marco en zie veel van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Basiliek van San Marco, de Brug der Zuchten en de Campanile. Je wandelt over de hoofdstraten naar de Rialtobrug en andere monumenten van La Serenissima. Kom meer te weten over de Republiek Venetië en hoe het zowel het oosten als het westen domineerde als de 'Koningin van de Adriatische Zee'. Universeel beschouwd als één van de mooiste steden ter wereld, is de stad gebouwd op een groep van 117 kleine eilanden die gescheiden zijn door kanalen. De centrale Sestiere (wijk) is overspoeld met prachtige pleinen en afbrokkelende herenhuizen, samen met oude kerken, ateliers en bruggen. In de middag heb je wat vrije tijd om te ontspannen en op eigen gelegenheid te verkennen. Ga buiten de gebaande paden voor een meer authentieke kijk op het dagelijkse leven in de stad of leun achterover en kijk naar mensen in één van de vele cafés aan het Piazza San Marco. Om 17:45 uur staat er een boot klaar om je vanaf het San Marcoplein naar de transferbus te brengen.

San Marcoplein: wandeltocht gevangenis van Casanova

5. San Marcoplein: wandeltocht gevangenis van Casanova

Verken een geweldige route langs plekken die tot nu toe nog nooit bezocht zijn. Ga de imposante rechtszaal en donkere cellen van de oude gevangenis van Piazza San Marco binnen. Je leert wat het in die dagen betekende om een gevangene te zijn:  wat gevangenen aten, dronken en waar ze sliepen. Bekijk echte opschriften die door gevangenen zijn achtergelaten en luister naar het verhaal over Casanova's spannende ontsnapping. Je hoort de mythes en legendes die nog steeds binnen deze koude muren en cellen leven. Leer meer over de machtige Raad van Tien die bestond uit de hoogste Venetiaanse politici en in alle gebieden van Venetië het rechtssysteem in de gaten hield.  Tegenwoordig is in het gebouw van de gevangenis dat over de indrukwekkende Riva Degli Schiavoni uitkijkt de Artistieke Kring gehuisvest, die gasten diverse culturele ervaringen en concerten aanbiedt. Toch kun je als je door de hallen van de oude gevangenis loopt nog steeds de aanwezigheid van de rijke geschiedenis voelen.

San Marco- en Dogenpaleis: VIP After Hours Tour

6. San Marco- en Dogenpaleis: VIP After Hours Tour

Geniet na sluitingstijd van exclusieve toegang tot een van de meest prestigieuze bezienswaardigheden van Venetië, de ongelooflijke Basiliek van San Marco, voorafgegaan door een grondige en betoverende rondleiding door het Dogenpaleis, allemaal in een semi-privégroep. Ontmoet je gids op een van de beroemdste pleinen van Italië - het San Marcoplein - dat bekend staat om zijn charmante, Italiaans-gotische schoonheid, vlak bij de oevers van het kanaal. Ga naar het Dogenpaleis en leer over de verbazingwekkende van kleur veranderende gevel van het Dogenpaleis en waarom het van dag naar nacht van kleur verandert. Ga naar de beroemde Brug der Zuchten, het laatste zicht voor gevangenen op hun mars naar gevangenschap. Baan je een weg naar de Basiliek van San Marco, waarvan de poorten al gesloten zijn voor alle andere bezoekers, maar exclusief voor jou zullen heropenen. Bewonder het oude altaarstuk van Pala D'oro van dichtbij, een handeling die schijnbaar onmogelijk is tijdens gehaaste drukte overdag. Bekijk de crypten waar nobele Venetianen zijn begraven. Wees helemaal alleen in de basiliek voor het deel van je tour - een once-in-a-lifetime ervaring.

Het beste van Italië: 5-daagse begeleide tour vanuit Rome

7. Het beste van Italië: 5-daagse begeleide tour vanuit Rome

Bezoek in de loop van vijf dagen de meest betoverende locaties van Italië, genietend van kunst, cultuur, keuken en de beroemde Italiaanse romantiek. Onder leiding van een vriendelijke gids vertrek je vanuit Rome en bezoek je Assisi, Siena, Florence, Pisa, Bologna, Padova, Venetië en Montepulciano. Bekijk meesterwerken van onder meer Michelangelo, Giotto en Cimabue. Dwaal door oude geplaveide straatjes, bewonder prachtige kathedralen en proef heerlijke wijnen. Deze tour is bedoeld om u tegelijkertijd te informeren en te vermaken. Logeren in comfortabele accommodatie en reizen met een luxe bus, een rondreis door Italië kan niet eenvoudiger. Met 4 maaltijden voor u, plus een uitstekend reisschema en deskundige gidsen, leun achterover, ontspan en "ga Italiaans". Dag 1 Vertrek om 07:15 uur vanuit Rome richting Assisi. Verken dit kleine stadje dat dateert uit de middeleeuwen. Bezoek de basiliek van St. Franciscus en bekijk werken van Giotto en Cimabue. Rijd daarna richting Siena, met als hoogtepunt Piazza del Campo. Ga verder naar Florence, waar u incheckt in uw hotel voordat u geniet van het diner (inbegrepen) en een welverdiende nachtrust. Dag 2: Florence Na het ontbijt kunt u de dag doorbrengen met het verkennen van Florence, de bakermat van de Renaissance. Bezoek de Duomo, de Campanile-toren, het Palazzo Vecchio en de basiliek van Santa Croce. Lunch (gratis) in een typisch Toscaans restaurant op Piazza Santa Croce. Wandel 's middags door de geplaveide straten of maak een korte, optionele trip naar Pisa, waar u kunt genieten van een rondleiding over het Plein der Wonderen, de Scheve Toren en de Duomo. Het diner is op uw gemak. Terug in Florence rust je uit in je hotel en laad je je batterijen op voor de volgende dag. Dag 3 Vertrek naar Bologna na het ontbijt in Florence. Dwaal door de 38 kilometer aan elegante arcades van de stad, waar het beroemd om is. Loop vanaf Piazza Malpighi naar Piazza del Nettuno en Piazza Maggiore in het hart van de stad. Ga 's middags verder richting Padova, met zijn originele Sant'Antonio-basiliek. Later kom je aan in Venetië, beroemd om zijn schilderachtige gondelboten en ingewikkelde architectuur. Check in bij je hotel en geniet van je eerste Venetiaanse diner (inbegrepen) en overnachting. Dag 4: Venetië Ga het water op en stap aan boord van een privéwaterbus om te genieten van een cruise door de grachten van Venetië. Stop bij Murano om meer te weten te komen over de oude kunst van het glasblazen. Ga verder naar het San Marcoplein voor een bezoek aan de buitenkant van de prachtige kathedraal. Zie het Dogenpaleis en de Brug der Zuchten. Geniet van een spritz of Prosecco met je gids om een ontdekkingsdag af te sluiten. Breng de middag op uw gemak door langs de grachten van Venetië en keer dan terug naar het hotel en overnacht. Dag 5 Na het ontbijt vertrek vanaf Piazzale Roma richting Toscane, wereldberoemd om zijn landschappen, zijn kerken, kastelen en zijn heerlijke wijnen. Ga verder naar Val di Chiana met een stop in Montepulciano, een middeleeuws stadje rijk aan geschiedenis en kunst. Montepulciano staat bekend om zijn "edele" wijn, te koop in lokale wijnhuizen, en organiseert ook elk jaar in juli een jaarlijks jazz- en wijnfestival. Lunch in een typisch restaurant inbegrepen! Breng de middag door met het ontdekken van Montepulciano in uw eigen tempo, geniet van gratis wijnproeverijen in vele wijnwinkels en vrije tijd om te winkelen. 's Avonds kom je aan in Rome, waar de tour eindigt.

Venetië: rondleiding door het Dogenpaleis

8. Venetië: rondleiding door het Dogenpaleis

Verken de schoonheid van het Dogenpaleis, een van de beroemdste musea van de stad, net naast de Basiliek van San Marco. Ontdek veel verhalen en leer alles over dit oude paleis met een lokale gids. Bekijk de meest interessante schilderijen van het museum, de meesterwerken van Tintoretto en Tiziano. Reis naar het verleden toen deze prachtige kamer vol was met mensen die de toekomst van Venetië bespraken. Ontdek een van de meest iconische plekken van de stad vanuit een ander oogpunt. Steek de Brug der Zuchten over, zoals de gevangenen in het verleden deden. Je zult geen enkel detail van dit geweldige en unieke paleis missen.

Venetië: monumenten en eilanden hop-on hop-off boottocht

9. Venetië: monumenten en eilanden hop-on hop-off boottocht

Ontdek de beroemdste plekken in de lagune van Venetië, aan boord van een panoramische eco-boot met een enkel ticket dat 24 uur geldig is om in en uit te stappen waar je maar wilt. De belangrijkste haltes zijn het station Santa Lucia, Punta Sabbioni, Piazza S. Marco en de eilanden Murano, Burano en Torcello. In Murano is een bezoek aan een glasfabriek inbegrepen met een demonstratie van glasbewerking. Aan boord wordt u begeleid door de uitleg van onze audiogidsen van de auteur en heeft u ook verschillende routes beschikbaar voor wanneer u van onze eco-boten stapt. Bij de halte San Marco kunt u voorrangstickets gebruiken voor het Dogenpaleis, de thuisbasis van de Doge en zetel van de Grote Raad van de Serenissima en de Basiliek van San Marco, het symbool van het christendom in Venetië: bezoek de twee beroemde monumenten van Venetië per de lijn overslaan.

Venetië: audiotour door het Dogenpaleis via smartphone

10. Venetië: audiotour door het Dogenpaleis via smartphone

Verken het Dogenpaleis in Venetië in je eigen tempo met een zelfgeleide audiotour op je telefoon, ontworpen door een expert. Luister naar fascinerende verhalen, gebaseerd op een bekroond storytelling-concept, en krijg geweldige inzichten in het meest iconische monument van de stad. Begin je tour vanuit Porta del Frumento en ontmoet de enorme binnenplaats. Wees getuige van de kunst van Tiziano, Tintoretto en Veronese. Deze tour, die een meeslepende audiotour combineert met een gedetailleerde kaart van de site, is de perfecte aanvulling op het Dogenpaleis en zijn meeslepende verhalen.

Sitemap Brug der Zuchten

Wil je alle activiteiten in Brug der Zuchten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Brug der Zuchten

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 25.897 beoordelingen

Doen! Toen wij er waren was het erg warm en er stond een enorme rij. Om de hoek konden wij zo het koele paleis inlopen. Na de ingang is er nog een mogelijkheid om een audio tour te boeken, dus dat is prima. In de zalen staan borden met uitleg en voor ons was voldoende gecombineerd met onze eigen historische kennis. Het Dogepaleis is goed geregeld met one-way route....alleen staat nergens hoe lang die duurt:-) Reken maar op 2 tot 3 uur. Je wordt zowel door het Dogepaleis geloodst als over de brug der Zuchten naar het gevangeniscomplex. Als je voor de gouden trap komt, dan kan je beter een kerk bezoeken, want daar is meer goud te vinden.

Uitstekende ervaring. Was niet zo zeker na het lezen van recensies, maar we hadden een geweldige tijd. Het is een beetje moeilijk te vinden, als je richting de brug der zuchten gaat, is het er pal naast. Het ziet eruit als een kunstmuseum en is niet getiteld als casanovas-gevangeniswandeling, maar het is de juiste plek! Ga de trap op

Door tickets van tevoren af te halen, vermijdt u wachtrijen en bespaart u tijd. Groot voordeel dat het niet met een gesloten uur is en dat je kunt kiezen wanneer je gaat

Indrukwekkend, prachtig, oogverblindend, ... Iets wat je zeker niet mag missen bij je bezoek aan Venetië!!!

We konden meteen doorlopen naar binnen. Alle ruimtes waren inbegrepen, ook de gevangenis.